Dela Omrežje t-2 ali ne?

Vse o T-2 mobilni telefoniji
Odgovori
Simonx
Začetnik
Prispevkov: 3
Pridružen: 9. Nov 2006 ob 21:04
T-2: Že imam
Paket: 8mb
Kraj: MARIBOR

Dela Omrežje t-2 ali ne?

Odgovor Napisal/-a Simonx » 10. Jun 2008 ob 17:11

Trenutno sem naročnik pri mobitelu,zdaj pa bi šel v začetku julija k t-2,samo zdaj ko sem bral do so neki problemi v omrežju me zanima dela zdaj vse tako kot mora ali ne?
Nebi se rad zajebo pa šel k t-2 pa bi mel pol hudiča ko nebi kaj delalo... dela vse v nulo?

Lp

Simon

Jaka
Starešina
Prispevkov: 2713
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 13:41
T-2: Še nimam
Paket: Telekom Slovenije
Kraj: Ljubljana

Re: Dela Omrežje t-2 ali ne?

Odgovor Napisal/-a Jaka » 10. Jun 2008 ob 17:13

Omrežje dela brez problema. Storitve tudi.
Slika

Uporabniški avatar
lazyass
Navdušenec
Prispevkov: 515
Pridružen: 1. Nov 2006 ob 02:33
T-2: Že imam
Paket: T4 optika 100/10
Kraj: Ljubljana-Šentvid-Gunclje

Re: Dela Omrežje t-2 ali ne?

Odgovor Napisal/-a lazyass » 10. Jun 2008 ob 18:42

Simobil na t-2 mobile ne dela :aa:
Slika T-2 #1Slika T-2 Mobile NIMAM VEČ

mitja_i
Starešina
Prispevkov: 1523
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:16
T-2: Že imam
Paket: Brezčasni VDSL, paket TV+tel
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Re: Dela Omrežje t-2 ali ne?

Odgovor Napisal/-a mitja_i » 10. Jun 2008 ob 18:57

Danes naj bi simobilovci zopet aktivirali klice v T-2 omrežje.
Slika (doma)
Slika (mobilno)
Slika (2. priključek)

tado
Uporabnik
Prispevkov: 46
Pridružen: 3. Jun 2008 ob 12:36
T-2: Še nimam

Re: Dela Omrežje t-2 ali ne?

Odgovor Napisal/-a tado » 10. Jun 2008 ob 20:08

Vidim da še marsikaj ne deluje kot bi morali. Bo treba še počakati.

Uporabniški avatar
Krypto
Starešina
Prispevkov: 1647
Pridružen: 9. Sep 2006 ob 12:07
T-2: Že imam

Re: Dela Omrežje t-2 ali ne?

Odgovor Napisal/-a Krypto » 10. Jun 2008 ob 22:47

Dokaži :)

Pred 15minutami sm klical v USA za 4cente :D, vse dela :)

Uporabniški avatar
lithium
Nadebudnež
Prispevkov: 463
Pridružen: 30. Nov 2006 ob 20:52
T-2: Že imam
Paket: VDSL 8/1

Re: Dela Omrežje t-2 ali ne?

Odgovor Napisal/-a lithium » 10. Jun 2008 ob 22:53

A se že da preverjati porabo? Kaj pa če si klical za 4€ :lol:

Lithium
Slika
Neuradni forum Telemacha -> forum070.net

Uporabniški avatar
Krypto
Starešina
Prispevkov: 1647
Pridružen: 9. Sep 2006 ob 12:07
T-2: Že imam

Re: Dela Omrežje t-2 ali ne?

Odgovor Napisal/-a Krypto » 10. Jun 2008 ob 22:55

Hehe, to bi bil potem prisiljen motorko uporabit :)

peralja
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 20. Okt 2006 ob 19:08
T-2: Že imam
Paket: 8-1
Kraj: ljubljana

Re: Dela Omrežje t-2 ali ne?

Odgovor Napisal/-a peralja » 11. Jun 2008 ob 18:55

Pri meni vse dela. Sam za operaterja mi kaže 29364 namest t-2.

Upam, da bojo uklučil SMS zgrešene klice.

Odgovori