Spremljanje porabe?

Vse o T-2 mobilni telefoniji
Odgovori
darkdog
Nadebudnež
Prispevkov: 362
Pridružen: 29. Apr 2006 ob 14:28
T-2: Že imam
Paket: T4 optika + 2x sim
Kraj: okolica Kranja

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a darkdog » 13. Feb 2013 ob 21:46

Najboljš da nam dajo vse free, pa servisnih strani oz. spremljanje porabe sploh ne bomo potrebovali. Očitno smo samo beta uporabniki, ker ne dela to, ne dela ono. Sam občutim upad "kvalitete" pri T-2. Mogoče delajo samo na kvantiteti, kaj vem :nevem:

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 5183
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 14. Feb 2013 ob 08:00

V tem trenutku se dela na tem, da se uredi spremljanje porabe.
A je žal zaradi menjave določenih zadev sam prikaz na servisnih straneh v zaostanku.

jery
Model
Prispevkov: 224
Pridružen: 9. Feb 2007 ob 20:47
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera
Kraj: Kranj

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a jery » 14. Feb 2013 ob 15:32

Finta je ta, da ti pri klicih v druga omrežja piše čas klica 0. Tole se men zdi nateg, ker prav nič ne veš koliko enot si porabil. Sumljivo dolgo že tole urejate, sem klical na teh. podporo 14 dni nazaj pa so zagotovili, da se bo uredilo pa nič. Fajn se zajebavate z uporabniki, ni kej!
Slika

JAN06
Začetnik
Prispevkov: 4
Pridružen: 11. Okt 2008 ob 18:20
T-2: Že imam
Paket: T4 MEGA

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a JAN06 » 14. Feb 2013 ob 20:25

Spoštovani, verjamem, da se kolegi na T-2 trudijo urediti spremljanje porabe. Vendar sam trud zame ni dovolj, razen, če se bodo potrudili plačati še naše položnice. Starši smo namreč odgovorni za svoje otroke. Med drugim tudi to, da občasno preverimo njihovo stanje porabe klicev in sms-ov. Klical sem že na T-2, pa dobil že večkrat slišan odgovor, ki nam je vsem znan. Poslal sem tudi SMS za porabo, pa dobil le znesek v evrih (nič koliko je porabljeno zakupljenih minut, niti porabe sms-ov). Včasih se sprašujem, če ne bi za otroke vzel kakšen predplačniški paket od drugega operaterja. Potem bi vsaj vedel kdaj jim zmanjka denarja na računu.
Če pa pogledam še eno neprijetno izkušnjo, lahko ugotovim, da sem imel prejšnji mesec prepir po nepotrebnem, ker je bila na računu manjša poraba sms-ov kot na servisnih straneh, ki jih redno spremljam. Ali naj se sedaj opravičim za pretiravanje?
Sprašujem se, kdo bo prevzel odgovornost? Ali je res tako težko zrihtati spremljanje porabe?

Uporabniški avatar
satellite
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 5. Okt 2006 ob 13:13
T-2: Že imam
Paket: VDSL 10/2, TV, telefon
Kraj: Maribor

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a satellite » 16. Feb 2013 ob 12:52

Res, nedelovanje spremljanja porabe je zelo moteče. Če se problem v kratkem ne bo rešil, bom otroka prestavil na drugega operateja. :(

gogi1
Navdušenec
Prispevkov: 503
Pridružen: 19. Mar 2009 ob 19:26
T-2: Že imam
Paket: t-3 mobil 100/10
Kraj: Komenda

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a gogi1 » 16. Feb 2013 ob 18:11

Jaz tudi! Vsak mesec ista pesem! Tamala mi je zapravla za 7 evrov samo za sms,kje so šele pogovori! Če bi vsaj okvirno vedel bi jo ustavil še pravi čas! V glavnem ,če se ne bo tole hitro rešilo gremo z mobilno vsi v družini na drugega operaterja!


Lp Gorazd

Alien8
Znanec
Prispevkov: 93
Pridružen: 16. Sep 2008 ob 06:46
T-2: Še nimam
Paket: Vesoljski

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a Alien8 » 17. Feb 2013 ob 11:06

Fantje, kaj še čakate?

T-2 daleč ni najcenejši operater, je pa prvi po nekakovosti storitev! Mobilna telefonija je rakava in je slabša kot pa pri pionirskih začetkih Mobitela. Mobitelov Monitor (spremljanje porabe) deluje že od vsega začetka tako kot je treba! Pri T-2ju bi bilo bolje, da je sploh ne bi bilo, ker je samo zavajajoče - kot bi na prodajni polici videl ceno 7 €, ko bi pa prišel na blagajno, bi te pa obrali za 15 €. Temu se reže lopovščina in zavajanje kupcev!

Uporabniški avatar
Malkec
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 3073
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 14:24
T-2: Že imam
Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
Kraj: Maribor

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a Malkec » 18. Feb 2013 ob 14:06

Čez vikend se je dogradilo spremljanje mobilne porabe na servisnih straneh. Preverite in sporočite morebitne napake / opažanja.

JAN06
Začetnik
Prispevkov: 4
Pridružen: 11. Okt 2008 ob 18:20
T-2: Že imam
Paket: T4 MEGA

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a JAN06 » 18. Feb 2013 ob 16:20

Pri meni še vedno ni zrihtano spremljanje porabe za eno številko. Za drugi dve številki je vredu. Upam, da bodo dogradili do konca.

Uporabniški avatar
Malkec
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 3073
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 14:24
T-2: Že imam
Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
Kraj: Maribor

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a Malkec » 18. Feb 2013 ob 17:31

Kaj ni zrihtano za eno številko? Sporoči točno težavo na PM.

Uporabniški avatar
oyoy
Legenda
Prispevkov: 1342
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 11:41
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
Kontakt:

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a oyoy » 18. Feb 2013 ob 19:04

ta dogradnja mi deluje malo "čudno".
prej sem kliknil na svojo mobilno številko in takoj videl, koliko enot je porabljenih in koliko od vključenih enot je ostalo (sešteto odšteto, skratka tako kot mora biti!). sedaj pa imam pri vsaki postavki posebaj (klici, sms-i, stacionarni telefon) prikazane porabljene enote, pri številu preostalih enot pa niso upoštevane porabljene enote iz ostalih postavk - povsod imam drugačno številko preostalih enot. torej moram najprej poklikati in sešteti vse porabljene enote, da lahko potem zračunam, koliko jih je dejansko še ostalo!
ne vem no, sem kaj spregledal?
Slika
Slika

gogi1
Navdušenec
Prispevkov: 503
Pridružen: 19. Mar 2009 ob 19:26
T-2: Že imam
Paket: t-3 mobil 100/10
Kraj: Komenda

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a gogi1 » 18. Feb 2013 ob 19:29

Meni se sms še vedno ne pokaže na servisnih straneh ! Poraba po mobilnih pa naj bi bila ok!


Lp Gorazd

Alien8
Znanec
Prispevkov: 93
Pridružen: 16. Sep 2008 ob 06:46
T-2: Še nimam
Paket: Vesoljski

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a Alien8 » 19. Feb 2013 ob 07:58

Ajde fantje, začni raje testirati in manj jamrat tu po forumu, banda nehvaležna!
Namesto da bi bili veseli, ker lahko vsak mesec plačate položnico, hkrati pa še testirate storitve!

Uporabniški avatar
oyoy
Legenda
Prispevkov: 1342
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 11:41
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
Kontakt:

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a oyoy » 19. Feb 2013 ob 15:46

spremljanje porabe s5 po starem - ne dela :nevem:
Slika
Slika

Uporabniški avatar
luky
Model
Prispevkov: 235
Pridružen: 23. Mar 2006 ob 19:11
T-2: Že imam
Paket: VDSL T4 KING + HDTV
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a luky » 19. Feb 2013 ob 15:47

Mene na servisnih straneh ne kaže porabljene enote ne za IP tel. in ne za mobilnega? Zakaj
Lp, Luky

Odgovori