Spremljanje porabe?

Vse o T-2 mobilni telefoniji
Odgovori
skymaniak
T-2jevec
Prispevkov: 555
Pridružen: 14. Dec 2007 ob 11:37
T-2: Že imam
Paket: T-2 Mobile

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a skymaniak » 19. Feb 2013 ob 17:41

Poskusi sedaj.

Uporabniški avatar
luky
Model
Prispevkov: 235
Pridružen: 23. Mar 2006 ob 19:11
T-2: Že imam
Paket: VDSL T4 KING + HDTV
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a luky » 19. Feb 2013 ob 17:45

Hvala sedaj pa prikazuje porabljene enote. :rtmT2:
Lp, Luky

Uporabniški avatar
oyoy
Legenda
Prispevkov: 1342
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 11:41
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
Kontakt:

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a oyoy » 19. Feb 2013 ob 19:49

zdaj je res ok Slika
Slika
Slika

darkdog
Nadebudnež
Prispevkov: 362
Pridružen: 29. Apr 2006 ob 14:28
T-2: Že imam
Paket: T4 optika + 2x sim
Kraj: okolica Kranja

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a darkdog » 19. Feb 2013 ob 20:04

Pri mobilni porabi ne dela še čisto tako kot bi moralo, saj ne pokaže trajanje posameznega klica v sekundah, pokaže ga le, če kličeš iz T-2 v T-2

skymaniak
T-2jevec
Prispevkov: 555
Pridružen: 14. Dec 2007 ob 11:37
T-2: Že imam
Paket: T-2 Mobile

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a skymaniak » 20. Feb 2013 ob 09:56

tudi to je bilo urejeno.

JAN06
Začetnik
Prispevkov: 4
Pridružen: 11. Okt 2008 ob 18:20
T-2: Že imam
Paket: T4 MEGA

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a JAN06 » 20. Feb 2013 ob 16:22

Hvala!
Malkec je vse zrihtal. Sedaj dela super.

Uporabniški avatar
satellite
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 5. Okt 2006 ob 13:13
T-2: Že imam
Paket: VDSL 10/2, TV, telefon
Kraj: Maribor

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a satellite » 21. Feb 2013 ob 01:18

No, pa je le šlo. Pregled porabe deluje - naj tako ostane. :D

starfotr
Navdušenec
Prispevkov: 525
Pridružen: 7. Sep 2010 ob 14:28
T-2: Še nimam
Kraj: Vrhnika

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a starfotr » 26. Feb 2013 ob 13:25

Zanima me, če je v razpredelnici pri pregledu porabe (zakupljenih enot) možno dodati še en stolpec, kje bi prikazoval število porabljenih enot v tistem klicu?


Še nekaj, kako je skupno trajanje klicev manjše kot pa trajanje enega klica? Klic je trajal 3500 s, skupno število sekund je pa 3300. To je v tabeli "povzetek klicev za številko".
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.

skymaniak
T-2jevec
Prispevkov: 555
Pridružen: 14. Dec 2007 ob 11:37
T-2: Že imam
Paket: T-2 Mobile

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a skymaniak » 28. Feb 2013 ob 23:03

Uporabljate enote ? Potem je možno, da je prišlo do "prehoda" enot in je del klica porabil preostanek enot, ostali del pa se je zaračunal.

starfotr
Navdušenec
Prispevkov: 525
Pridružen: 7. Sep 2010 ob 14:28
T-2: Še nimam
Kraj: Vrhnika

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a starfotr » 10. Mar 2013 ob 15:41

Ja, res tako. Enote smo porabili.

Kaj pa še en stolpec, ga je možno dodati?
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3118
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 13:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a Mark » 21. Mar 2013 ob 19:45

SMS poraba na 1111, sedaj deluje tudi v mobilnih paketih z enotami.

starfotr
Navdušenec
Prispevkov: 525
Pridružen: 7. Sep 2010 ob 14:28
T-2: Še nimam
Kraj: Vrhnika

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a starfotr » 21. Mar 2013 ob 22:17

Se sms obračuna?
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.

Peter H.
Novinec
Prispevkov: 21
Pridružen: 23. Apr 2013 ob 16:23
T-2: Že imam
Paket: T-4 GIGA - Optika

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a Peter H. » 4. Maj 2013 ob 15:03

Vprašanje,

Enote se mi prikazujejo samo v navadni telefoniji. V mobilni telefoniji (servisne strani) se mi pa ne prikažejo.

Lp.
Slika

matjaz1
Legenda
Prispevkov: 1303
Pridružen: 27. Jul 2007 ob 12:28
T-2: Že imam
Paket: HBO oranžni optimum
Kraj: Novo mesto

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a matjaz1 » 4. Maj 2013 ob 17:57

Meni tudi nekaj šteka, vidim porabo za dod. porabo, enot od kinga pa ni videti

darkdog
Nadebudnež
Prispevkov: 362
Pridružen: 29. Apr 2006 ob 14:28
T-2: Že imam
Paket: T4 optika + 2x sim
Kraj: okolica Kranja

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a darkdog » 21. Maj 2013 ob 17:30

S tole porabo na servisnih straneh so spet problemi, nikjer ne vidim, koliko enot imam še na voljo. :grrpc:

Odgovori