Spremljanje porabe?

Vse o T-2 mobilni telefoniji
Odgovori
Uporabniški avatar
luky
Model
Prispevkov: 235
Pridružen: 23. Mar 2006 ob 19:11
T-2: Že imam
Paket: VDSL T4 KING + HDTV
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a luky » 21. Maj 2013 ob 18:12

Mene tudi ne prikazuje porabe?
Lp, Luky

lukec
Navdušenec
Prispevkov: 698
Pridružen: 21. Okt 2006 ob 13:34
T-2: Že imam
Paket: T4 20/2
Kraj: Rače

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a lukec » 1. Jun 2013 ob 12:06

jaz pa imam en problem.
Imam T4 in mobilno številko ki jo imam že nekaj časa. Od danes dalje jo imam v paketu T4, dodeljeno številko pa sem vrnil na T2 nazaj. Sedaj pa ko gledam spremljanje porabe mi še zmeraj kaže notri številko od T2, ki sem jo že vrnil. Prosim za nasvet kaj se da narediti.

hvala lp
Slika

starfotr
Navdušenec
Prispevkov: 525
Pridružen: 7. Sep 2010 ob 14:28
T-2: Še nimam
Kraj: Vrhnika

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a starfotr » 14. Jun 2013 ob 17:20

Spet ne prikazuje enot. :grr:
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.

Uporabniški avatar
luky
Model
Prispevkov: 235
Pridružen: 23. Mar 2006 ob 19:11
T-2: Že imam
Paket: VDSL T4 KING + HDTV
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a luky » 17. Jun 2013 ob 14:29

Nikjer ne najdem pa ne vem če se dohodni mobilni klici ne beležijo na servisnih straneh tako kot klici IP telefonije.
:?:
Hvala.
Lp, Luky

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3118
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 13:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a Mark » 19. Jun 2013 ob 20:53

Če še kdo ni opazil, je bil na servisnih straneh dodan gumbek za izvoz porabe v excelovo preglednico, format .xlsx :)

@luky pri mobilnih je samo poraba.

starfotr
Navdušenec
Prispevkov: 525
Pridružen: 7. Sep 2010 ob 14:28
T-2: Še nimam
Kraj: Vrhnika

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a starfotr » 20. Jun 2013 ob 14:28

Zanima me, kako to da je zabeleženo 2x za en SMS poslan iz tujine.

POSLANA SPOROČILA SMS
Paket T4 TERA
sporočila

In potem še ena postavka 38664100010 Poslani SMSi v tujini 0,2670.

Če prav razumem, odšteje eno enoto in še zaračuna?
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.

starfotr
Navdušenec
Prispevkov: 525
Pridružen: 7. Sep 2010 ob 14:28
T-2: Še nimam
Kraj: Vrhnika

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a starfotr » 17. Jul 2013 ob 19:02

Prosim nekoga za obrazložutev, zakaj so 2 postavki za simobil.


SIMOBIL 2 31 0,0000
Simobil 14 2260 0,0000

Simobil in SIMOBIL?
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 5183
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 17. Jul 2013 ob 22:10

a me spomniš jutri pa pogledam.

alesn
Faca
Prispevkov: 154
Pridružen: 29. Jan 2009 ob 22:19
T-2: Že imam
Paket: triple
Kraj: Vrhnika

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a alesn » 18. Jul 2013 ob 10:42

Pri meni je tudi vse pomešano. Pred več kot 14 dnevi sem sporočil reklamacijo v zvezi z obračunavanjem klice znotraj T2. Ker sva šla z ženo iz Simobila na T-2 nama očitno še vedno odbijajo enote, ko se kličeva med seboj. Po več kot 14 dneh še vedno nisem dobil odgovora iz T-2, prav tako mi še vedno obračunava enote, ko kličem ženo.
Pod klicano omrežje pa enako kot pri forumašu starfotru piše Simobil, SIMOBIL. Pri T-2 pa je naveden samo 1 klic in sicer tisti, ko sem klical zaradi reklamacije.
Hitrost reševanja reklamacij jim ni vrlina!

Lp, Aleš

Uporabniški avatar
Hevidi
T-2jevec
Prispevkov: 1059
Pridružen: 5. Jul 2007 ob 14:16
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant +3x mobile B-)

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a Hevidi » 18. Jul 2013 ob 12:37

Nekaj bo res narobe v prikazu Simobil/SIMOBIL in obračunu, preverjamo, ker je sigurno povezano s prenosljivostjo...
lp Jure

PS - tehnično gledano, dokler račun ni izdan, ga ne morš reklamirat, zato je malce nenavadno, da je med reklamacijami :) to je bolj prijava napake :)
:rtmT2:

alesn
Faca
Prispevkov: 154
Pridružen: 29. Jan 2009 ob 22:19
T-2: Že imam
Paket: triple
Kraj: Vrhnika

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a alesn » 18. Jul 2013 ob 13:15

Se strinjam. Prijava napake. Odpravljanje teževe pa vseeno predolgo traja.

Uporabniški avatar
Hevidi
T-2jevec
Prispevkov: 1059
Pridružen: 5. Jul 2007 ob 14:16
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant +3x mobile B-)

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a Hevidi » 18. Jul 2013 ob 13:28

Skratka, tole bo sigurno urejeno, tko da brez skrbi in hvala za sporočeno :)
:rtmT2:

Uporabniški avatar
Hevidi
T-2jevec
Prispevkov: 1059
Pridružen: 5. Jul 2007 ob 14:16
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant +3x mobile B-)

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a Hevidi » 24. Jul 2013 ob 09:57

Danes popravek, jutri bi moralo ok kazat; težava pa kot rečeno zaradi prenosljivosti.
:rtmT2:

alesn
Faca
Prispevkov: 154
Pridružen: 29. Jan 2009 ob 22:19
T-2: Že imam
Paket: triple
Kraj: Vrhnika

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a alesn » 4. Avg 2013 ob 22:02

Evo. Pridem iz dopusta in vse deluje OK.
Lp, Aleš

BoruTi
Faca
Prispevkov: 183
Pridružen: 29. Jul 2008 ob 18:38
T-2: Že imam
Paket: 10/10, Iptv

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a BoruTi » 5. Avg 2013 ob 08:10

Zanimiva zadeva....mi lahko kdo razsvetli :) ....danes gledam porabo in glej ga zlomka, aktivirano imam dodatnih 1000sms-ov? zakaj že ? Sam nisem aktiviral ničesar....

Odgovori