Spremljanje porabe?

Vse o T-2 mobilni telefoniji
Odgovori
skymaniak
T-2jevec
Prispevkov: 548
Pridružen: 14. Dec 2007 ob 12:37
T-2: Že imam
Paket: T-2 Mobile

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a skymaniak » 15. Avg 2015 ob 12:51

Klice in SMS/MMS imaš v enotah neglede, če si v T-2 omrežju ali nacionalnem gostovanju (Telekom Slovenije mobilno). Razdelitev je samo pri podatkovnem prenosu (razen v brezčasnih paketih).

skymaniak
T-2jevec
Prispevkov: 548
Pridružen: 14. Dec 2007 ob 12:37
T-2: Že imam
Paket: T-2 Mobile

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a skymaniak » 17. Sep 2015 ob 09:56

Sedaj na voljo tudi na Android napravah.
https://play.google.com/store/apps/deta ... sage&hl=sl

vidkovic
Začetnik
Prispevkov: 1
Pridružen: 22. Sep 2009 ob 10:27
T-2: Že imam
Paket: Brezčasni VDSL

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a vidkovic » 7. Jan 2016 ob 14:05

Tale aplikacija T-2 poraba in spremljanje porabe na Horizontu je super, a moti me ena stvar.
Prej sem imel mobilni paket S, pa je bila poraba lepo predstavljena z kazalnikom. Naprimer grafično je bilo prikazano z "drsnikom" skupaj in porabljenih enot v paketu.

Slika

Zdaj imam paket Brezčasni Mini, pa tega ni več, oziroma je samo še pri mobilnih podatkih. A se da to uvesti tudi pri tem paketu?
Bili bi zelo veseli nad preglednostjo.
Slika

Spirit
Znanec
Prispevkov: 85
Pridružen: 29. Dec 2006 ob 11:29
T-2: Že imam
Paket: T4 Giga

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a Spirit » 2. Jun 2016 ob 19:57

Kako bi se dalo na iPhonu najlažje in najhitreje preverjati in spremljati porabo?


Preko web servisnih strani je to obupno počasno...

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3029
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a Mark » 2. Jun 2016 ob 20:58

Si poskusil poslat sms? Ali pa za mobilni internet kakšen app, ki beleži prenos podatkov.

Uporabniški avatar
Tosho
Navdušenec
Prispevkov: 636
Pridružen: 12. Jan 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: Optično oranžen
Kraj: Idrija

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a Tosho » 2. Jun 2016 ob 21:09

Horizont?
Slika

Spirit
Znanec
Prispevkov: 85
Pridružen: 29. Dec 2006 ob 11:29
T-2: Že imam
Paket: T4 Giga

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a Spirit » 2. Jun 2016 ob 21:29

Horizont je že na 20/2 liniji počasen kot dial-up linija, če pa to uporabljaš na telefonu je pa še počasneje.


Poslati SMS? Že tako imam samo 200 SMSov na voljo v paketu...

Uporabniški avatar
Tosho
Navdušenec
Prispevkov: 636
Pridružen: 12. Jan 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: Optično oranžen
Kraj: Idrija

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a Tosho » 3. Jun 2016 ob 09:33

Hm, ne vem, meni dela čisto normalno preko horizonta tako preko wifi kot preko podatkovnega. Počasno delovanje pa ni odvisno samo od hitrosti interneta, ampak tudi od telefona ali pa računalnika, če ne zmore nalagati tako hitro, kot ti omogoča povezava.
Slika

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3029
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a Mark » 21. Nov 2016 ob 19:28

Aplikacija na voljo tudi za Apple IOS

https://itunes.apple.com/si/app/t-2-por ... 31286?mt=8

PatrikK
Model
Prispevkov: 295
Pridružen: 13. Nov 2016 ob 09:31
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: Tolmin

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a PatrikK » 21. Nov 2016 ob 20:37

Sms na 1111 z vsebino poraba, mislim da tudi deluje.
Slika

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7936
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a kitl » 21. Nov 2016 ob 21:36

Drži.
Slika


Lp, Kitl

matjaz1
Legenda
Prispevkov: 1270
Pridružen: 27. Jul 2007 ob 12:28
T-2: Že imam
Paket: t-4 tera optika
Kraj: Novo mesto

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a matjaz1 » 20. Jul 2017 ob 08:36

Kaj pomeni tale postavka? 090 TELEMACH KATEGORIJA 15

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4875
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 20. Jul 2017 ob 08:41

klic na 090 številko v omrežje Telemach:
https://www.t-2.net/cenik-klicev-090

Uporabniški avatar
mahi
Legenda
Prispevkov: 1064
Pridružen: 14. Feb 2007 ob 11:38
T-2: Že imam
Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
Kraj: Portorož

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a mahi » 11. Dec 2017 ob 10:10

Si bom kar izposodil temo in sicer.
Mojemu paketu sem dodal še eno mobilno številko.
To številko normalno vidim v horizontu, v aplikaciji poraba pa ne.
V čem je težava?
Slika

Uporabniški avatar
nathanhund
Guru
Prispevkov: 827
Pridružen: 4. Dec 2007 ob 14:34
T-2: Že imam
Paket: oranžni optimum+1sdtv+čz+1mob
Kraj: Poljčane

Re: Spremljanje porabe?

Odgovor Napisal/-a nathanhund » 11. Dec 2017 ob 11:28

potegni po ekranu iz levega roba proti desnemu pa ti bo pokazalo vse, ali pa v zgornjem levem kotu pritisni ikono 3 črtice
LP Robert

Odgovori