MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Vse o T-2 mobilni telefoniji
Odgovori
Uporabniški avatar
Tosho
Navdušenec
Prispevkov: 666
Pridružen: 12. Jan 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: Optično oranžen
Kraj: Idrija

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a Tosho » 1. Sep 2017 ob 18:48

Mms lahko pošiljaš v obeh omrežjih, ker nima veze, ali je 3g ali Lte, razlika je samo v hitrosti. Lte je samo v mobitelovem omrežju. Lahko imaš nastavljeno ročno na mobitel omrežje.
Slika

Uporabniški avatar
NoName
Administrator
Prispevkov: 2034
Pridružen: 16. Nov 2006 ob 21:26
T-2: Že imam
Paket: VDSL T4 KING + HDTV

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a NoName » 1. Sep 2017 ob 20:17

Dela tud takle z najmanj efforta...
Slika
Slika
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
Podpirajte avtorja - donirajte preko PayPala! Slika

race84
Uporabnik
Prispevkov: 32
Pridružen: 25. Jul 2012 ob 19:58
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a race84 » 30. Nov 2017 ob 17:30

Te nastavitve dejansko delujejo, medtem ko uradne nastavitve pa ne.

No, pomembno je, da dela. Sicer ne da pošljem dosti mms-ov, ampak vseeno.

race84
Uporabnik
Prispevkov: 32
Pridružen: 25. Jul 2012 ob 19:58
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a race84 » 23. Dec 2017 ob 20:46

Je mogoče potrebno urediti na strani T2, da ko se vrnem iz gostovanja v tujini, da se mi povrnejo nastavitve za mms?
Vem da to normalno deluje na HoT in pri ostalih. Verjetno gre za stvar nastavitev, ki jih telefon prejme pri vstopu v omrežje?

davorg
Znanec
Prispevkov: 72
Pridružen: 16. Mar 2008 ob 16:22
T-2: Že imam
Paket: 10-2, Ig, VDSL
Kraj: Ig

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a davorg » 21. Jan 2018 ob 13:54

Meni to ne deluje. Poskusil na Iphone 5S, SE in 8 plus.

Zakaj so take težave z MMS na T-2 omrežju?

rossi
Navdušenec
Prispevkov: 717
Pridružen: 16. Dec 2007 ob 19:27
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO
Kraj: Litija

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a rossi » 21. Jan 2018 ob 14:00

Te nastavitve 100% delujejo, ker jih imam na Iphone SE nastavljene!

Je pa treba telefon resetirat če hočeš, da jih Iphone uporabi.

Veron
Navdušenec
Prispevkov: 561
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a Veron » 23. Jan 2018 ob 15:43

davorg napisal/-a:Meni to ne deluje. Poskusil na Iphone 5S, SE in 8 plus.

Zakaj so take težave z MMS na T-2 omrežju?
Ker T2 nima dogovora z Applom.
APN nastavitve v iOS so zapečene v sistem. Te ima samo Telekom in A1. (bob in hot sicer imata, ampak imata zato v tujini težave z apnji, ker jim nastavi apn za hotspot on A1, namesto bob/hot)

Dvomim, da se bo to kaj hitro premaknilo...

Bayern1
Guru
Prispevkov: 967
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 7. Feb 2018 ob 08:55

danes ponoci so me preklopili tudi na T-2 simko....precej se nisem testiral, ampak na hitro sem opazil, da mi MMS ne deluje....nekaj sem ze poskusal pogledati nastavitve pa nisem nic pametnega ugotovil....

Sent from my Huawei-P10 using Tapatalk

Veron
Navdušenec
Prispevkov: 561
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a Veron » 7. Feb 2018 ob 08:58

Meni so začeli delovati po vnosu APN nastavitev.

Bayern1
Guru
Prispevkov: 967
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 7. Feb 2018 ob 09:40

Veron napisal/-a:Meni so začeli delovati po vnosu APN nastavitev.
katere APN nastavitve? Kaj in kje moram kaj spremeniti?

Sent from my Huawei-P10 using Tapatalk

Uporabniški avatar
oyoy
Legenda
Prispevkov: 1342
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 12:41
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
Kontakt:

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a oyoy » 7. Feb 2018 ob 10:35

Slika
Slika

Bayern1
Guru
Prispevkov: 967
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 7. Feb 2018 ob 10:57

to sem tudi ze nekaj gledal....se mi zdi da je enako pri meni....

Sent from my Huawei-P10 using Tapatalk

Uporabniški avatar
oyoy
Legenda
Prispevkov: 1342
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 12:41
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
Kontakt:

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a oyoy » 7. Feb 2018 ob 12:12

moraš bit prepričan :D
za android;
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Bayern1
Guru
Prispevkov: 967
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 7. Feb 2018 ob 14:03

zdaj mi je neko uspelo po teh nastavitvah...dve stvari sem moral spremeniti....sedaj me pa zanima zakaj ko mi nekdo poslje sliko ne pojavi takoj kot sem bil navajen doslej? moram klikniti na prenos potem pa se pokaze....a je to normalno, ker pri telekomu je bila slika takoj....

Sent from my Huawei-P10 using Tapatalk

Uporabniški avatar
oyoy
Legenda
Prispevkov: 1342
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 12:41
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
Kontakt:

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a oyoy » 7. Feb 2018 ob 14:50

ne ni normalno. nekje v nastavitvah za mms boš našel opcijo, da ti avtomatsko prenese.
to se dogaja na t-2 signalu ali na telekomovem omrežju? lahko, da imaš nastavljeno, da ti v roamingu ne prenaša samodejno.
Slika
Slika

Odgovori