MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Vse o T-2 mobilni telefoniji
Odgovori
Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7968
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a kitl » 22. Maj 2018 ob 23:41

Zato sploh ne rabiš biti T-2-ajevec. Logično, če ni podatkov ni MMS-ov.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3043
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a Mark » 23. Maj 2018 ob 07:25

Odvisno kakšen apn je vpisan v telefonu. Če je internet.t-2.net, potem nebo šlo brez aktiviranih mobilnih podatkov. Vpiši apn mms.t-2.net in ostale parametre (mms center, proxy).

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3136
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a madpanter » 23. Maj 2018 ob 18:14

Mogoče sem malo čudno zastavil vprašanje. Kar se tiče nastavitev fizičnona na telefonu imam vse vklopljeno (mobilne podatke, roaminge, apn za mms nastavljen,,....) Edino kar imam izklopljeno je internet horizontu. Torej bi mms-i morali delovat imam, ampak očitno, da ko na horizontu izklopiš mobilni internet se tudi izklopijo podatki za mms. Naj še kdo proba na horizontu zablokirat mobilni internet pa poslat mms.
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3043
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a Mark » 23. Maj 2018 ob 21:14

Pa si poskusil po mojih navodilih, post višje? Preveri kakšen apn imaš.

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3136
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a madpanter » 24. Maj 2018 ob 20:42

Sem probal tudi po tvojih navodilih in mi isto ne deluje.
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7067
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 24. Maj 2018 ob 20:54

pa si probal po njegovih navodilih + reset telefona ?
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3136
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a madpanter » 2. Jun 2018 ob 00:02

Sem ga dal na factory default za foro čeprav nisem videl smisla da ga resetiram ampak sem si rekel da vidim če bo delalo pa isto ne deluje.
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

lukec
Navdušenec
Prispevkov: 681
Pridružen: 21. Okt 2006 ob 13:34
T-2: Že imam
Paket: T4 20/2
Kraj: Rače

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a lukec » 13. Okt 2018 ob 18:22

Jaz imam pa problem, namreč ne morem pošiljat mms-jev, prejemam jih pa lahko. Nastavitve so ok, internet deluje in vse ostalo. Javil na tehnično in nobenega odgovora. Imam pa galaxy a6 plus.
Kakšna rešitev?
Slika

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3043
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a Mark » 13. Okt 2018 ob 20:56

Morda kaj z nastavitvami na telefonu. Probaš dati sim v drug telefon in če tam deluje, potem bi moralo tudi pri tebi. Poglej točne parametre, tole spodaj na linku je vse kar je. Morda še kaj pogooglaš, če so že imeli kje drugje (Npr v tujini) kak podoben primer in kakšna je bila rešitev.

https://www.t-2.net/nastavitev-podatkov ... parametrov
Glede A6, morda tukaj kaj pomaga:_ https://thedroidguy.com/2018/06/how-to- ... de-1086299

lukec
Navdušenec
Prispevkov: 681
Pridružen: 21. Okt 2006 ob 13:34
T-2: Že imam
Paket: T4 20/2
Kraj: Rače

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a lukec » 15. Okt 2018 ob 18:48

Nič od tega ni šlo še vedno ne pošlje prejemat pa gre.
Iz t2 so poslali nove nastavitve vendar nič.
Nimam več ideje
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7067
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 15. Okt 2018 ob 20:06

Najprej probaj na drugem telefonu, če tam dela, pol je težava na tvojem telefonu....

če gre za doka nov telefon pokliči na pooblaščeni servis v SLO, mogoče ti bodo pomagali
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

lukec
Navdušenec
Prispevkov: 681
Pridružen: 21. Okt 2006 ob 13:34
T-2: Že imam
Paket: T4 20/2
Kraj: Rače

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a lukec » 15. Okt 2018 ob 20:23

Na drugem telefonu dela. Čudi me da prejemam lahko mms, poslati ga pa ne morem. Prav tako dela prenos podatkov.
Ja telefon je galaxy a6 plus 2018 (junij)
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7067
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 15. Okt 2018 ob 20:26

jaz bi poklical na servis ali pa ga nesel na servis, saj se oni j*bejo s tem....
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
Surfer
Navdušenec
Prispevkov: 676
Pridružen: 24. Sep 2006 ob 11:22
T-2: Že imam
Paket: all in one :)

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a Surfer » 15. Okt 2018 ob 20:37

lukec napisal/-a:Na drugem telefonu dela. Čudi me da prejemam lahko mms, poslati ga pa ne morem. Prav tako dela prenos podatkov.
Ja telefon je galaxy a6 plus 2018 (junij)
Jaz imam enak telefon in se ponavadi dogaja, da, ko končam klic, ne najde omrežja: "Emergancy calls only". Potem moram ugasnit/prižgat zaslon parkrat, da najde roaming. Roaming čudno dela na tem telefonu; kar nekajkrat se je zgodilo, da so bila vsa omrežja "forbiden", potem sem moral dat samodejno izbiro na Mobitel, da je delovalo - tako imam zdaj nastavljeno...
Slika 8)

lukec
Navdušenec
Prispevkov: 681
Pridružen: 21. Okt 2006 ob 13:34
T-2: Že imam
Paket: T4 20/2
Kraj: Rače

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a lukec » 15. Okt 2018 ob 20:58

Mms ti dela?
Slika

Odgovori