MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Vse o T-2 mobilni telefoniji
Odgovori
Uporabniški avatar
nathanhund
Guru
Prispevkov: 830
Pridružen: 4. Dec 2007 ob 14:34
T-2: Že imam
Paket: oranžni optimum+1sdtv+čz+1mob
Kraj: Poljčane

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a nathanhund » 28. Nov 2018 ob 11:51

tudi jaz sem probal nastavit po tvojem zgornjem opisu, pa ni šlo, dobil sem SMS- vase naprave ni mogoče samodejno nastaviti.
LP Robert

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3553
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a atepej » 28. Nov 2018 ob 12:55

Kaj pa če daš APN pri MMS na internet.t-2.net ?
Slika

Uporabniški avatar
Ika13
Navdušenec
Prispevkov: 549
Pridružen: 29. Apr 2007 ob 20:50
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant
Kraj: Kidričevo

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a Ika13 » 28. Nov 2018 ob 16:49

Meni so tudi pred časom, kar naenkrat prenehali delovat MMS-ji ( sicer A1), probal vse živo v nastavitvah brez uspeha. Rešitev je bila, da sem iz FB potegnil eno sliko, ki mi jo je poslal kolega in od takrat dalje so spet MMS-ji normalno delovali.
Slika

lp, Ika13

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7134
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 28. Nov 2018 ob 18:50

Aja ? možno ker tisti blesavi program za Facebook chat lahko prevzame SMSe in MMSe ...
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3171
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a madpanter » 28. Nov 2018 ob 21:35

Evo pol ure nazaj dam na rocno na t-2 mrezo in mms-i cudezno delajo. Torej v gostovanju t-2 ne ponuja osnovnih storitev...

Poslano z mojega A0001 z uporabo Tapatalk
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7979
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a kitl » 29. Nov 2018 ob 11:26

Meni deluje.
Slika


Lp, Kitl

voyager2
Guru
Prispevkov: 983
Pridružen: 9. Mar 2007 ob 18:59
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera 100/20 in T4 100/100
Kraj: Ljubljana

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a voyager2 » 29. Nov 2018 ob 11:33

Sem preveril pošiljanje LTE, 3G in 2G preko Mobitela. (Avtomatično v R) Deluje
Sem preveril sprejemanje preko 2G in LTE preko Mobitela. (Avtomatično v R) Deluje.
Problem bo verjetno nekje drugje?

lukec
Navdušenec
Prispevkov: 686
Pridružen: 21. Okt 2006 ob 13:34
T-2: Že imam
Paket: T4 20/2
Kraj: Rače

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a lukec » 29. Nov 2018 ob 18:21

meni še zmeraj ne delajo MMS-ji. tako da ni napaka v nastavitvah ampak na strani T2 (uradni odgovor s strani samsunga) venda na T2 nočejo o tem nič slišat tako da ne vem kdo se dela norca.
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7134
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 29. Nov 2018 ob 18:25

si dal sim kartico v drug telefon in probal ?
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

lukec
Navdušenec
Prispevkov: 686
Pridružen: 21. Okt 2006 ob 13:34
T-2: Že imam
Paket: T4 20/2
Kraj: Rače

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a lukec » 29. Nov 2018 ob 21:10

V nekaterih dela v nekaterih ne
Vsi ostali operaterji imajo vnešeno v sistemu to da dela ns VSEH telefonih neglede na firmware, t2 pa tega baje nima.
Slika

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3171
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a madpanter » 4. Dec 2018 ob 18:19

Jaz sem probal v 5 različnih telefonih:
- one plus one,
- huawei p10
- honor p9 lite
- xiaomi mi 5s
- samsung galaxy s9

Pa mi ni delalo. Zdej pa me zanima ali je spet kaka fora v sim karticah al kaj.

Poslano z mojega A0001 z uporabo Tapatalk
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

lukec
Navdušenec
Prispevkov: 686
Pridružen: 21. Okt 2006 ob 13:34
T-2: Že imam
Paket: T4 20/2
Kraj: Rače

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a lukec » 4. Dec 2018 ob 18:55

meni so rekli da je v firmwaru težava kar pomeni da na mojem telefonu nikoli ne bodo delovali MMS-ji, čeprav ne vem v čem je tu finta, če pri ostalih operaterjih deluje.
Samo na T-2 si ne dajo dopovedat da je ta napaka pri njih in ne na telefonu.
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7134
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 4. Dec 2018 ob 19:13

Menjaj operaterja in ko bodo to poštimali pa spet menjaj nazaj.... tukaj na forumu ne boš nič dosegel :)
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3053
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a Mark » 4. Dec 2018 ob 20:40

madpanter napisal/-a:Jaz sem probal v 5 različnih telefonih:
- one plus one,
- huawei p10
- honor p9 lite
- xiaomi mi 5s
- samsung galaxy s9

Pa mi ni delalo. Zdej pa me zanima ali je spet kaka fora v sim karticah al kaj.

Poslano z mojega A0001 z uporabo Tapatalk
Tole se mi zdi neverjetno. Jaz sem imel Galaxy S9 in je delovalo že out of the box, takoj, ko sem vstavil sim, nisem rabil nič nastavljati. Pri nekaterih terminalih pa je potrebno še vpisati nastavitve. Če so nastavitve pravilne in ne deluje potem je nek drug problem.

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3171
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)

Odgovor Napisal/-a madpanter » 4. Dec 2018 ob 21:29

Težko verjet ampak tako to je. Meni pač mms-i delajo samo, ko sem priklopljen na T-2 oddajnik. Dokler sem v roamingi dobim samo obvestilo da sem prejel mms in ga nikakor ne sprejme. Sej bi menjal operaterja pa kam naj grem če vsi samo neki dražijo. Jaz menim da bi že 99% težav izginilo če bi si T-2 priznal da ne morejo zgradit svojega omrežja in ugasnejo svoje oddajnike, prodajo infrastrukturo in frekvence in samo gostujejo v nekem omrežju tako kot hot, bob itd... Nevem naj mi razloži kaki ekonomist kako se jim splača furat svoje kilavo omrežje in plačevat gostovanje v telekomu?

Poslano z mojega A0001 z uporabo Tapatalk
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Odgovori