Roaming

Vse o T-2 mobilni telefoniji
Odgovori
Uporabniški avatar
Anubis
Legenda
Prispevkov: 1278
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 17:05
T-2: Že imam
Paket: 100/10
Kraj: Zokiville

Re: Roaming

Odgovor Napisal/-a Anubis » 2. Jan 2019 ob 09:30

A Brezcasni Maxi pa se zmeraj le 4 GB? Tam je torej catch...

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3045
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Roaming

Odgovor Napisal/-a Mark » 2. Jan 2019 ob 16:53

Maxi je imel po starem 3GB. Gleda pa se preko neke formule glede na redno ceno. Brezčasni M ima v tujini več, ker je cenovno pozicioniran višje.

Uporabniški avatar
mahi
Legenda
Prispevkov: 1106
Pridružen: 14. Feb 2007 ob 11:38
T-2: Že imam
Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
Kraj: Portorož

Re: Roaming

Odgovor Napisal/-a mahi » 2. Jan 2019 ob 19:19

Res je. Formula pa je nekaj takega (2x(naročnnina/4,50))=
Slika

Uporabniški avatar
Anubis
Legenda
Prispevkov: 1278
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 17:05
T-2: Že imam
Paket: 100/10
Kraj: Zokiville

Re: Roaming

Odgovor Napisal/-a Anubis » 2. Jan 2019 ob 19:21

Aja, sem mislil da je procentualno glede na skupno kolicino vsebovanih storitev.

malipizdek
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 3. Feb 2017 ob 08:26
T-2: Že imam
Paket: Tera paket

Re: Roaming

Odgovor Napisal/-a malipizdek » 3. Jan 2019 ob 12:22

MrTwelveTrees napisal/-a:Imava isti problem.
Jaz ti povem ko bom finančno bolj na zeleni veji, bom takoj zamenjal operaterja, ker tole mi gre ornk na k, da moram v slo imeti na Telekom (ročno, da deluje ok) čez mejo pa moram spremeniti na samodejno. Zakaj že ?
In h kateremu ponudniku bos sel?

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7097
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Roaming

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 3. Jan 2019 ob 14:39

Ne vem še, to bom pol ko bom na zeleni veji, takrat pogledal, ker se trg spreminja.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

kReX
Novinec
Prispevkov: 16
Pridružen: 31. Maj 2017 ob 12:50
T-2: Že imam

Re: Roaming

Odgovor Napisal/-a kReX » 3. Jan 2019 ob 15:26

Po novem tudi v Avstriji deluje LTE pri operaterju 3 AT. :D

malipizdek
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 3. Feb 2017 ob 08:26
T-2: Že imam
Paket: Tera paket

Re: Roaming

Odgovor Napisal/-a malipizdek » 4. Jan 2019 ob 15:02

MrTwelveTrees napisal/-a:Ne vem še, to bom pol ko bom na zeleni veji, takrat pogledal, ker se trg spreminja.
Jaz pa želel iti k T2 mobilni telefoniji glede na to, da imam itak T4 paket pa čakam, da se kaj poboljšajo in čakam in čakam, pa ne dočakam.

Uporabniški avatar
peroa
Model
Prispevkov: 344
Pridružen: 12. Okt 2007 ob 09:22
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: Ljubljana

Re: Roaming

Odgovor Napisal/-a peroa » 16. Jan 2019 ob 11:03

A še komu zadnje čase T-2 3G prenos podatkov dela obupno počasi, recimo v BTC-ju ali pa v centru Lj.?

Zadeva je na trenutke neuporabna in moram ročno prestavit na telekom.
Slika

Everybody lies!

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4915
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Roaming

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 16. Jan 2019 ob 11:05

Meni je v BTC ljubljana internet sploh delal zellllloooooo počasi, neglede na to ali je bil T2 al Telekom signal.

Uporabniški avatar
mahi
Legenda
Prispevkov: 1106
Pridružen: 14. Feb 2007 ob 11:38
T-2: Že imam
Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
Kraj: Portorož

Re: Roaming

Odgovor Napisal/-a mahi » 16. Jan 2019 ob 11:08

Ja tudi pri meni (Portorož). Hitrosti ne dosegajo niti 1 Mbps.
Slika

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7975
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Roaming

Odgovor Napisal/-a kitl » 16. Jan 2019 ob 11:33

Zazo jaz skozi gostuje v TS omrežju na 4G. Ker domače omrežje je porazno počasno se obnaša kot dialup.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3155
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: Roaming

Odgovor Napisal/-a madpanter » 16. Jan 2019 ob 12:37

A so že vrli glavniki (odločilo dajalci :hudicek: ) na T-2 že kaj razmišljali, da bi enostavno ugasnili lastne oddajnike ali si še kar mečejo pesek (ki ga je letos ogromno v skladiščih cestnih podjetij zaradi slabe zimske sezone) v oči da bodo uspeli pokrit z lastnimi antenami celo slo in potem nekoč ugasnit gostovanje? :hmm: :hmm: . Pomoje da itk 90% uporabnikov zaklene mrežo na telekom in niti ne povohajo domačega omrežja tako da jaz res ne vidim računice v tem :hmm:
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
mahi
Legenda
Prispevkov: 1106
Pridružen: 14. Feb 2007 ob 11:38
T-2: Že imam
Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
Kraj: Portorož

Re: Roaming

Odgovor Napisal/-a mahi » 16. Jan 2019 ob 13:21

Se popolnoma strinjam, da bi bilo potrebno to urediti. Res ne razumem politike T-2, da te oddajnike še vedno drži v obratovanju, na koncu pa jih po moje uporablja zelo majhen % uporabnikov.

Sam ne zaklepam na TS temveč imam izbrano samodejno povezavo in to zaradi tega, ker se dnevno zaradi službe premikam po Trstu in bi me skozi to ročno preklapljanje motilo. Moram pa reči, da je to preklapljanje med TS in T-2 zelo moteče, saj se velikokrat zaradi tega zgubi podatkovna povezava in je potrebno resetirati telefon. Pa tudi T-2 podatkovna povezava je bolj tako tako, saj podatkovni promet preko T-2 velikorkat ne dosega niti 1 Mbps kar je za današnje razmere, ko 4G oddajniki brez težav nosijo preko 25 Mbps naravnost smešno.
Slika

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3155
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: Roaming

Odgovor Napisal/-a madpanter » 16. Jan 2019 ob 14:26

Pomoje si nočejo priznat napačne poslovne odločitve, mogoče so kaki penali v pogodbi pri zakupu frekvenc,... pomoje še sami nevejo kaj se grejo...
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Odgovori