Problemi v omrežju...

Vse o T-2 mobilni telefoniji
Odgovori
BoruTi
Faca
Prispevkov: 181
Pridružen: 29. Jul 2008 ob 18:38
T-2: Že imam
Paket: 10/10, Iptv

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a BoruTi » 21. Apr 2016 ob 10:23

Zadnje čase opažam probleme pri podatkovnem prometu...ves čas izgubljam povezavo po kakih 2minutah uporabe connection lost in potem se sploh ne pobere več, ne glede na T-2 omrežje ali gostovanje.
Opaža kdo podobno?

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4897
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 21. Apr 2016 ob 10:29

Tole je opazila moja draga na njenem LGju,
med tem ko je na mojem delovalo normalno,
nato je naredila update telefona in se zadeva ni več ponovila.

silver12
Znanec
Prispevkov: 67
Pridružen: 2. Jun 2015 ob 08:35
T-2: Že imam
Paket: tera

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a silver12 » 21. Apr 2016 ob 20:57

Jaz sem javil napako...naj bbi bil problem povezovanja na LTE, tako da sem ga izklopil...

BoruTi
Faca
Prispevkov: 181
Pridružen: 29. Jul 2008 ob 18:38
T-2: Že imam
Paket: 10/10, Iptv

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a BoruTi » 6. Jun 2016 ob 14:31

Pojavlja se še en problem v zadnjih 2 mesecih...Če sem v T-2 mobilnem omrežju, mi neprestano kaže error "Sim kartica ni vstavljena"...ne glede na to ali imam vklopljeno opcijo samo 3G, LTE+3G. Če sem na roamingu preko Telekoma, se ta napaka ne pojavlja. Nisem edini, ki se mi ta napaka pojavlja in vsi imajo isti problem v T-2 omrežju... Nasvet?

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7058
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 6. Jun 2016 ob 15:39

Menjaj sim, brezplačno v poslovalnici.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
Tosho
Navdušenec
Prispevkov: 642
Pridružen: 12. Jan 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: Optično oranžen
Kraj: Idrija

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a Tosho » 6. Jun 2016 ob 17:31

BoruTi napisal/-a:Pojavlja se še en problem v zadnjih 2 mesecih...Če sem v T-2 mobilnem omrežju, mi neprestano kaže error "Sim kartica ni vstavljena"...ne glede na to ali imam vklopljeno opcijo samo 3G, LTE+3G. Če sem na roamingu preko Telekoma, se ta napaka ne pojavlja. Nisem edini, ki se mi ta napaka pojavlja in vsi imajo isti problem v T-2 omrežju... Nasvet?
A imaš mogoče galaxy s4 telefon?
Slika

BoruTi
Faca
Prispevkov: 181
Pridružen: 29. Jul 2008 ob 18:38
T-2: Že imam
Paket: 10/10, Iptv

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a BoruTi » 7. Jun 2016 ob 10:39

Imam Lenovo....kolega z istim problemom pa ima S4...zakaj?

Uporabniški avatar
Tosho
Navdušenec
Prispevkov: 642
Pridružen: 12. Jan 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: Optično oranžen
Kraj: Idrija

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a Tosho » 7. Jun 2016 ob 12:43

Zato, ker je imela moja boljša polovica in isto tudi kolega isti problem. Obema so na servisu (telefona sta bila še v garanciji) zamenjali plato in problema ni bilo več. So imeli nekateri telefoni s4 neko napako na matični plošči al nekaj takega.
Slika

rossi
Navdušenec
Prispevkov: 705
Pridružen: 16. Dec 2007 ob 19:27
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO
Kraj: Litija

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a rossi » 23. Jun 2016 ob 10:29

Živjo,

pred kakšnim tednom sem prešel iz Bob na T-2. Odkar sem zamenjal operaterja mi za vse odhodne klice, kjer se sogovornik oglasi na telefonu izpiše, da je številka neznana. Če se sogovornik ne oglasi je številka izpisana ok. Z drugo sim kartico drugega operaterja dela vse ok. Na forumih sem bral o "uknown caller id" in je nekaj težav pri posameznih operaterjih. Se da to kaj pogledat/rešit oz. če so kakšne izkušnje s podobnimi težavami?

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3356
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a atepej » 23. Jun 2016 ob 14:24

Danes so bile težave z gostovanjem v nacionalnem omrežju - predvsem na štajerskem
Telekom Slovenije napisal/-a:Trenutno beležimo izpad omrežja po celotnem področju Slovenije. Napako pospešeno odpravljamo. Za nevšečnosti se vam opravičujemo.
Slika

rossi
Navdušenec
Prispevkov: 705
Pridružen: 16. Dec 2007 ob 19:27
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO
Kraj: Litija

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a rossi » 19. Nov 2016 ob 22:58

Komu bi lahko poslal podatke, da pogleda zakaj se danes nisem mogel v avstriji na nobeno omrezje regiatrirat? To se veliko dogaja tudi v mobitel omrezju. Napaka je za 1 teden prijavljena in cakam resitev

BoruTi
Faca
Prispevkov: 181
Pridružen: 29. Jul 2008 ob 18:38
T-2: Že imam
Paket: 10/10, Iptv

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a BoruTi » 22. Nov 2016 ob 13:07

Danes že cel dan ne delujejo podatkovni podatki na T-2 3G omrežju, na roamingu dela brez problema...še kdo s podobnimi simptomi

Uporabniški avatar
Tosho
Navdušenec
Prispevkov: 642
Pridružen: 12. Jan 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: Optično oranžen
Kraj: Idrija

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a Tosho » 22. Nov 2016 ob 13:37

Men dela normalno v obeh omrežjih.
Slika

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7968
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a kitl » 22. Nov 2016 ob 20:02

BoruTi napisal/-a:Danes že cel dan ne delujejo podatkovni podatki na T-2 3G omrežju, na roamingu dela brez problema...še kdo s podobnimi simptomi
Preklopi na roaming so težave se bo odpravilo.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
borutz
Navdušenec
Prispevkov: 636
Pridružen: 13. Feb 2007 ob 14:31
T-2: Že imam
Paket: Brezčasni VDSL
Kraj: Spodnja Idrija

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a borutz » 29. Nov 2016 ob 11:49

je kakšna fora da t2 sim ne bi delal na lumia 550?
Slika

Odgovori