Problemi v omrežju...

Vse o T-2 mobilni telefoniji
Odgovori
Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3556
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a atepej » 21. Sep 2019 ob 14:50

So že bili tam: viewtopic.php?f=18&t=7390 pa so šli nazaj.
Slika

gasdopodna
Faca
Prispevkov: 152
Pridružen: 7. Feb 2010 ob 11:08
T-2: Že imam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a gasdopodna » 21. Sep 2019 ob 16:50

atepej napisal/-a:
21. Sep 2019 ob 14:50
So že bili tam: viewtopic.php?f=18&t=7390 pa so šli nazaj.
Napaka... (da so šli potem nazaj na Telekom)

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7980
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a kitl » 23. Sep 2019 ob 11:44

Kakšna napaka v Simobil omrežju ni nikoli nič delovalo kot bi moralo še vedno ima A1 enake težav sogovornik kar na enkrat ostane nem. Edino prav, da se gostuje na TS-ju.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7136
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 23. Sep 2019 ob 12:53

Kitl: a pol če ti kupiš eno znamko avtomobila, pa se ti kar naprej kvari, nikoli več ne boš šel na to znamko ?
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3172
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a madpanter » 23. Sep 2019 ob 14:53

Imam par kolegov na A1 in na HOT pa deluje vse b.p. Drugače si pa natočimo čistega vina nič ni 100%
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

lukec
Navdušenec
Prispevkov: 686
Pridružen: 21. Okt 2006 ob 13:34
T-2: Že imam
Paket: T4 20/2
Kraj: Rače

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a lukec » 23. Sep 2019 ob 17:40

V soboto sem bil v sloveniji in mi naenkrat začelo vlečt avstrijsko omrežje in prihajali sms-i. Od avstrije sem bil oddaljen cca 30 km. Po kakšni uri me je preklopilo v telekomovo omrežje
Slika

Sumy
Model
Prispevkov: 264
Pridružen: 26. Sep 2007 ob 08:26
T-2: Že imam
Kraj: Postojna

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a Sumy » 24. Sep 2019 ob 10:12

kitl napisal/-a:
23. Sep 2019 ob 11:44
Kakšna napaka v Simobil omrežju ni nikoli nič delovalo kot bi moralo še vedno ima A1 enake težav sogovornik kar na enkrat ostane nem. Edino prav, da se gostuje na TS-ju.

Prvič slišim za te težave.. Sam uporabljam A1( pred tem simobil) že 7 let in nobenih težav oz. kar ti opisuješ ;-)

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3556
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a atepej » 24. Sep 2019 ob 10:26

Če si njihov naročnik logično da nimaš težav.
Slika

gasdopodna
Faca
Prispevkov: 152
Pridružen: 7. Feb 2010 ob 11:08
T-2: Že imam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a gasdopodna » 24. Sep 2019 ob 11:00

kitl napisal/-a:
23. Sep 2019 ob 11:44
Kakšna napaka v Simobil omrežju ni nikoli nič delovalo kot bi moralo še vedno ima A1 enake težav sogovornik kar na enkrat ostane nem. Edino prav, da se gostuje na TS-ju.
S tem Telekomom so same težave... Kar naprej neki izpadi zaradi njih...

Glavni SIM imam k sreči HoT pred tem pa A1... Nihče ni nikoli nem! Robotski zvok so pa tudi ODPRAVILI!

strom
Legenda
Prispevkov: 1143
Pridružen: 3. Avg 2007 ob 15:07
T-2: Še nimam
Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a strom » 24. Sep 2019 ob 14:32

Telekom je imel pred časom res najbolje omrežje, vendar pa ga je v zadnjem času A1 kar lepo dohitel, če ne celo prehitel.

gasdopodna
Faca
Prispevkov: 152
Pridružen: 7. Feb 2010 ob 11:08
T-2: Že imam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a gasdopodna » 24. Sep 2019 ob 17:05

strom napisal/-a:
24. Sep 2019 ob 14:32
Telekom je imel pred časom res najbolje omrežje, vendar pa ga je v zadnjem času A1 kar lepo dohitel, če ne celo prehitel.
Točno tako.

Zato se pa jezim, da je gostovanje preko Telekaka... :grrpc:

bosttt
Znanec
Prispevkov: 64
Pridružen: 20. Maj 2019 ob 16:50
T-2: Že imam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a bosttt » 25. Okt 2019 ob 09:08

Ima še kdo probleme danes z omrežjem od jutra?

Alex
Model
Prispevkov: 316
Pridružen: 21. Mar 2006 ob 18:03
T-2: Že imam
Paket: Diamant optika
Kraj: Videm Dobrepolje

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a Alex » 25. Okt 2019 ob 09:09

Jaz. Lj. - Rakovnik down.

Dami
Znanec
Prispevkov: 54
Pridružen: 24. Okt 2007 ob 12:16
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO FTTH
Kraj: Slov. Bistrica

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a Dami » 25. Okt 2019 ob 09:33

Slov. Konjice - ne dela telekomovo omrežje sploh, samo T2 3G, vendar mobilni podatki enkrat ja, enkrat ne.

gasdopodna
Faca
Prispevkov: 152
Pridružen: 7. Feb 2010 ob 11:08
T-2: Že imam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a gasdopodna » 25. Okt 2019 ob 09:35

Spet ne dela nič... Ravne na Koroškem

Odgovori