Problemi v omrežju...

Vse o T-2 mobilni telefoniji
Odgovori
Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8084
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a kitl » 16. Mar 2020 ob 10:57

Klici zopet ne delujejo. Jaz ne vem a mi res živimo v banana republiki.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3250
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a madpanter » 16. Mar 2020 ob 10:59

jop spet ne deluje. A bo položnica kaj manjša? :hmm:

p.s.

Pa ne mi priklopi se na T-2. Bom se priklopil ko bojo imeli 600+ baznih postaj
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
Tosho
Navdušenec
Prispevkov: 687
Pridružen: 12. Jan 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: Optično oranžen
Kraj: Idrija

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a Tosho » 16. Mar 2020 ob 11:16

Jest sem imel ročno naštimano na telekom, pa nikakor ni delalo, medtem, ko sem izbral T-2 omrežje, pa normalno deluje.
Slika

zvitisvizec
Znanec
Prispevkov: 67
Pridružen: 20. Okt 2015 ob 19:09
T-2: Že imam
Paket: T4 Optika 100/10
Kraj: Kočevje

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a zvitisvizec » 16. Mar 2020 ob 11:18

Tudi meni ne delajo klici v Telekom omrežju v T2 omrežju pa delajo normalno. V Telekom omrežju sploh ni signala ali pa je samo 1-2 črtice v T2 omrežju pa je poln signal.

gasdopodna
Model
Prispevkov: 260
Pridružen: 7. Feb 2010 ob 11:08
T-2: Že imam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a gasdopodna » 16. Mar 2020 ob 11:33

Kolkr naj še rečem, naj že 1x menjajo ponudnika nacionalnega roaminga! Nonstop je neki!!!

tiklar
Novinec
Prispevkov: 9
Pridružen: 14. Feb 2020 ob 16:30
T-2: Že imam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a tiklar » 16. Mar 2020 ob 11:36

IMa kdo mail od reklamacij? Že 8x nisem mogel poklicati, kar se je šlo za pomembne reči.

rossi
Navdušenec
Prispevkov: 721
Pridružen: 16. Dec 2007 ob 19:27
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO
Kraj: Litija

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a rossi » 16. Mar 2020 ob 11:39

Zgleda bo treba za čas koronavirusa... vzet en Bob paket, da bomo lahko klicali.

bosttt
Faca
Prispevkov: 130
Pridružen: 20. Maj 2019 ob 16:50
T-2: Že imam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a bosttt » 16. Mar 2020 ob 12:11

Klici ne delajo danes ponovno ne zanimivo pa je da internet brez problema dela 20/5 nenavadno

MihaP
Faca
Prispevkov: 123
Pridružen: 2. Feb 2017 ob 13:04
T-2: Že imam
Paket: start t4

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a MihaP » 16. Mar 2020 ob 13:02

Ste si pa čisto sami krivi, ker vstrajate na mobilni T2. Čas je da zamenjate operaterja!

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3990
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a atepej » 16. Mar 2020 ob 13:08

Meni "interni" klici (čeprav gostujem v TS omrežju) delujejo - problem je z klicanjem v druga omrežja.
Slika

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2278
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 13:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a RobertM » 16. Mar 2020 ob 13:10

Tudi drugi operaterji imajo težave z klici iz Telekoma. Očitno je res kriv T-2 :roll:
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3990
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a atepej » 16. Mar 2020 ob 13:11

Med operaterske povezave so zasedene na 100%, ker iz T-2 stacionarno v Telemach mobilno tudi ne deluje.
Slika

bosttt
Faca
Prispevkov: 130
Pridružen: 20. Maj 2019 ob 16:50
T-2: Že imam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a bosttt » 16. Mar 2020 ob 13:14

Meni ne delujejo ne klici v T-2 omrežje kot v druga omrežja. Med tem ko A1 deluje brez problemov.

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3990
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a atepej » 16. Mar 2020 ob 13:20

Potem je tudi odvisno od lokacije ....
Slika

Ledenko
Faca
Prispevkov: 119
Pridružen: 28. Nov 2011 ob 13:11
T-2: Še nimam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a Ledenko » 16. Mar 2020 ob 13:58

A ima mogoče še kdo enak problem, da ko nastavi na ročni način T-2 (3G oz. 4G), da mu po nekaj sekundah vrže nazaj na Telekom? Sem že mislil, da je problem v telefonu, pa je na drugem telefonu s T-2 simko isti šmorn. Kaže 1-2 črtici na T-2 omrežju in potem prestavi na Telekom s "polnim" omrežjem. Očitno bo za pogovore v teh dneh, tednih bolj primeren kakšen Viber, Whatsapp in Messenger.

Sicer pa, kot sem že v prejšnji objavi omenil - v tem trenutku verjetno ni nobenega operaterja, ki bi deloval brezhibno.

Odgovori