Problemi v omrežju...

Vse o T-2 mobilni telefoniji
Odgovori
Uporabniški avatar
Tosho
Navdušenec
Prispevkov: 670
Pridružen: 12. Jan 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: Optično oranžen
Kraj: Idrija

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a Tosho » 16. Mar 2020 ob 14:10

Pri meni je bilo isto. Kljub ročni izbiri mi je vrglo nazaj na telekom. Zdej mi pa že drži t-2 omrežje že dobro uro in mi še ni vrglo na telekom.
Slika

Bayern1
Guru
Prispevkov: 968
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 16. Mar 2020 ob 15:37

odkar sem na A1 mobilna deluje ko sus....ne da delam reklamo, ampak pri A1 verjetno vejo kako se zadevi streze....

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3834
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a atepej » 16. Mar 2020 ob 15:47

A1 nima kaj veze, če je SIX vozlišče zabito do konca.
Slika

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8065
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a kitl » 16. Mar 2020 ob 16:05

Ni deloval Telekom ne T2.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
Tosho
Navdušenec
Prispevkov: 670
Pridružen: 12. Jan 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: Optično oranžen
Kraj: Idrija

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a Tosho » 17. Mar 2020 ob 15:46

Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7447
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 17. Mar 2020 ob 18:57

To ni rešitev, nej zrihtajo da bo brez problemov delalo. Naročnika to ne zanima, važno da dela tako kot mora.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3218
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a madpanter » 18. Mar 2020 ob 10:23

Važno, da se k*rčijo z ISO 22031, ki me en k*rac briga kaj in zakaj ga imajo. Men klici padajo dol vsakih 30 sekund in naj lepo pojačajo med operatersko linijo ane.
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3834
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a atepej » 18. Mar 2020 ob 12:42

Če bi bilo vse v TS omrežju, zakaj pa potem ne gre klicati iz stacionarne voip na Telamach mobilno - po mojem T-2 voip ne gre preko TS omrežja. Se pravi so med operaterske povezave zasedene na 110%
Slika

Veron
Navdušenec
Prispevkov: 562
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a Veron » 18. Mar 2020 ob 14:02

Če se ne motim, Telekom samo redirecta celoten promet T-2 uporabnikov na T-2 strežnike, ki urejajo celotno nadaljno pot klica.

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3834
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a atepej » 18. Mar 2020 ob 14:07

Govorim o stacionarni in ne mobilni telefoniji.
Slika

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 5067
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 18. Mar 2020 ob 16:59

Da... In telemach mobilna slučajno občasno gostuje v telekom omrežju ;)

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7447
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 18. Mar 2020 ob 18:48

V glavnem jaz imam samo še 1 telefonsko na T2 in da je danes non stop prekinjala. :grr:

Tudi to bom prenesel na drugega operaterja, nima smisla.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
mahi
Legenda
Prispevkov: 1146
Pridružen: 14. Feb 2007 ob 11:38
T-2: Že imam
Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
Kraj: Portorož

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a mahi » 18. Mar 2020 ob 19:43

Vse imam na T2 in vse deluje brez težav.
Malo potrpite. V teh časih je delovanje telefonije še najmanjši problem.
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7447
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 18. Mar 2020 ob 21:43

To ti misliš. So starejši ljudje ki imajo to kot edino komunikacijo v svet in NIMAJO domačega telefona.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

B-Stard
Znanec
Prispevkov: 97
Pridružen: 4. Okt 2007 ob 22:07
T-2: Že imam
Paket: 100/10

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a B-Stard » 22. Mar 2020 ob 12:55

Kranj okolica non stop celo dopoldne meče ven omrežje roaming Telekom. Signal 0

Odgovori