Problemi v omrežju...

Vse o T-2 mobilni telefoniji
Odgovori
Uporabniški avatar
Tosho
Navdušenec
Prispevkov: 687
Pridružen: 12. Jan 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: Optično oranžen
Kraj: Idrija

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a Tosho » 16. Mar 2020 ob 14:10

Pri meni je bilo isto. Kljub ročni izbiri mi je vrglo nazaj na telekom. Zdej mi pa že drži t-2 omrežje že dobro uro in mi še ni vrglo na telekom.
Slika

Bayern1
Guru
Prispevkov: 982
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 16. Mar 2020 ob 15:37

odkar sem na A1 mobilna deluje ko sus....ne da delam reklamo, ampak pri A1 verjetno vejo kako se zadevi streze....

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3990
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a atepej » 16. Mar 2020 ob 15:47

A1 nima kaj veze, če je SIX vozlišče zabito do konca.
Slika

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8084
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a kitl » 16. Mar 2020 ob 16:05

Ni deloval Telekom ne T2.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
Tosho
Navdušenec
Prispevkov: 687
Pridružen: 12. Jan 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: Optično oranžen
Kraj: Idrija

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a Tosho » 17. Mar 2020 ob 15:46

Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7655
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 17. Mar 2020 ob 18:57

To ni rešitev, nej zrihtajo da bo brez problemov delalo. Naročnika to ne zanima, važno da dela tako kot mora.
***
Večletne izkušnje pri xDSL priključkih - priklopi in odprava napak, napeljava in priklopi optičnih kablov, brezžične rešitve wifi, Izkušnje tudi na vzdrževanju in servisu računalniške opreme. :wink:

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3250
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a madpanter » 18. Mar 2020 ob 10:23

Važno, da se k*rčijo z ISO 22031, ki me en k*rac briga kaj in zakaj ga imajo. Men klici padajo dol vsakih 30 sekund in naj lepo pojačajo med operatersko linijo ane.
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3990
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a atepej » 18. Mar 2020 ob 12:42

Če bi bilo vse v TS omrežju, zakaj pa potem ne gre klicati iz stacionarne voip na Telamach mobilno - po mojem T-2 voip ne gre preko TS omrežja. Se pravi so med operaterske povezave zasedene na 110%
Slika

Veron
Navdušenec
Prispevkov: 585
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a Veron » 18. Mar 2020 ob 14:02

Če se ne motim, Telekom samo redirecta celoten promet T-2 uporabnikov na T-2 strežnike, ki urejajo celotno nadaljno pot klica.

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3990
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a atepej » 18. Mar 2020 ob 14:07

Govorim o stacionarni in ne mobilni telefoniji.
Slika

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 5099
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 18. Mar 2020 ob 16:59

Da... In telemach mobilna slučajno občasno gostuje v telekom omrežju ;)

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7655
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 18. Mar 2020 ob 18:48

V glavnem jaz imam samo še 1 telefonsko na T2 in da je danes non stop prekinjala. :grr:

Tudi to bom prenesel na drugega operaterja, nima smisla.
***
Večletne izkušnje pri xDSL priključkih - priklopi in odprava napak, napeljava in priklopi optičnih kablov, brezžične rešitve wifi, Izkušnje tudi na vzdrževanju in servisu računalniške opreme. :wink:

Uporabniški avatar
mahi
Legenda
Prispevkov: 1170
Pridružen: 14. Feb 2007 ob 11:38
T-2: Že imam
Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
Kraj: Portorož

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a mahi » 18. Mar 2020 ob 19:43

Vse imam na T2 in vse deluje brez težav.
Malo potrpite. V teh časih je delovanje telefonije še najmanjši problem.
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7655
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 18. Mar 2020 ob 21:43

To ti misliš. So starejši ljudje ki imajo to kot edino komunikacijo v svet in NIMAJO domačega telefona.
***
Večletne izkušnje pri xDSL priključkih - priklopi in odprava napak, napeljava in priklopi optičnih kablov, brezžične rešitve wifi, Izkušnje tudi na vzdrževanju in servisu računalniške opreme. :wink:

B-Stard
Znanec
Prispevkov: 97
Pridružen: 4. Okt 2007 ob 22:07
T-2: Že imam
Paket: 100/10

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a B-Stard » 22. Mar 2020 ob 12:55

Kranj okolica non stop celo dopoldne meče ven omrežje roaming Telekom. Signal 0

Odgovori