Samsung Galaxy S ( android 2.2 Froyo )

Vse o T-2 mobilni telefoniji
Odgovori
Uporabniški avatar
aci2
Novinec
Prispevkov: 19
Pridružen: 1. Dec 2006 ob 00:37
T-2: Že imam
Paket: VSE
Kraj: Kranj

Samsung Galaxy S ( android 2.2 Froyo )

Odgovor Napisal/-a aci2 » 5. Okt 2010 ob 20:11

Sem imel kar nekaj težav z nastavitvamo za MMS, sedaj ko mi je končno uspelo nastaviti sem se jih odločil deliti z vami.
1.
Name - t2
APN - internet.t-2.net
APN Type: internet
vse ostalo: not set

2.
Name - t2 mms
APN - mms.t-2.net
Server: http://www.mms.t-2.net
MMSC: http://www.mms.t-2.net:8002
MMS Proxy: 172.20.18.137
MMS Port: 8080
APN Type: mms

ponovni zagon in to je to :rtmT2:

Uporabniški avatar
Malkec
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 3073
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:24
T-2: Že imam
Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
Kraj: Maribor

Re: Samsung Galaxy S ( android 2.2 Froyo )

Odgovor Napisal/-a Malkec » 28. Dec 2010 ob 10:02

Potrjeno deluje tudi na HTC Desire.

Uporabniški avatar
veiztex
Nadebudnež
Prispevkov: 457
Pridružen: 14. Dec 2006 ob 16:56
T-2: Že imam
Paket: Optika 10/10
Kraj: Ljubljana

Re: Samsung Galaxy S ( android 2.2 Froyo )

Odgovor Napisal/-a veiztex » 28. Dec 2010 ob 12:58

nevem zakaj si imel tezave na Samsung Galaxy S ( android 2.2 Froyo ) ampak js sm poslal SET na 172 in sm dobil nastavitveni sms shranil nastavitve in je delalo...

Uporabniški avatar
Tosho
Navdušenec
Prispevkov: 652
Pridružen: 12. Jan 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: Optično oranžen
Kraj: Idrija

Re: Samsung Galaxy S ( android 2.2 Froyo )

Odgovor Napisal/-a Tosho » 29. Dec 2010 ob 00:02

Tudi pri meni je šlo vse gladko z nastavitvami, ki sem jih dobil (set na 172).
Slika

roCkY
Legenda
Prispevkov: 1346
Pridružen: 22. Mar 2006 ob 11:52
T-2: Že imam
Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)

Re: Samsung Galaxy S ( android 2.2 Froyo )

Odgovor Napisal/-a roCkY » 7. Mar 2011 ob 15:59

Da ne odpiram nove teme.
galaxy 551 in android 2.2 in jaz zelenec

opažam, da mi aparat včasih dolgo ostane izven omrežja, ko se signal izgubi oz. se dolgo ne poveže ko signal spet je (recimo prideš iz objekta kamor ne pride noben signal)

Ali obstaja kaka aplikacija s katero lahko enostavno določim mobilno omrežje. Da telefon naredi vse v ozadju po zahtevi in to periodično ponavlja pogosteje kot ima to v vgrajenem SW?
Z vgrajenim SW gre iskat omrežja in šele ko prebrska mu lahko določim ali grem na T2 ali Mobitel. Precej dolgo vseskupaj traja. Če dam avtomatsko izbiro pa včasih tudi po pol ure ni prijavljen v omrežje čeprav je aparat na prostem in signal OK. Monitor (programček "Phono-operator status" tudi kaže signal a povezave z bazno ne naredi.

Skratka rad bi bil čimveč v T2 omrežju. Ko sem imel na E71 težave s signalom sem jo postavil v GSM Mobitel. Tu je to z obstoječim programjem tudi nekoliko zamudno.

Uporabniški avatar
moho
Znanec
Prispevkov: 78
Pridružen: 4. Apr 2006 ob 21:50
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Kras

Re: Samsung Galaxy S ( android 2.2 Froyo )

Odgovor Napisal/-a moho » 28. Mar 2011 ob 11:13

Vnesel sem podatke v Galaxy S in ko sem imel omrežje od T2 mi je čudovito delal internet. Ko sem prišel izven omrežja T-2 najprej na italijansko potem na Mobitel, kjer sem še sedaj, pa teh APN točk v Galaxyu ne vidim več - je prazno. Kaj to pomeni, da bom moral vsakič, potem ko bom zapustil T-2 omrežje in se vrnil vanj vnesti te podatke ali so se samo "skrili"??

Kot zgoraj roCkY me pa tudi zanima, če obstaja kakšen App na marketu, kjer bi se dalo nastavit prednostna omrežja in se dalo avtomatizirat upravljanje z omrežji?

Odgovori