Nastavitve mobilnega omrežja in MMS

Vse o T-2 mobilni telefoniji
Zaklenjeno
primsteg
Novinec
Prispevkov: 9
Pridružen: 8. Apr 2012 ob 14:56
T-2: Že imam
Paket: T3 VDSL 20/10

Nastavitve mobilnega omrežja in MMS

Odgovor Napisal/-a primsteg » 8. Apr 2012 ob 15:05

Imam problem.. Ne dela prenos podatkov oziroma nemorem naštimati :(
Pošljem set na 127 in mi napiše : Unable to send message. Retrying...

Potem probam ročno naštelat nastavitve s tem vodičem:
http://www.t-2.net/podpora/navodila/mob ... parametrov

Pa nimam pojma kaj kam dat.. :( Uporabljam HTC Desire

settings>wireless&networks>Mobile network settings>access point name
Imam pa take nastavitve:

Name:
APN:
Proxy:
Port:
User name:
Password:
Server:
MMSC:
MMS proxy:
MMS port:
MMS protocol:
MCC:
MNC:
Authentication type:
APN type:

Mi lahko prosim poveste kaj je treba tukaj napisati da dela prenos podatkov in MMS-ji...

Lep pozdrav, primož
Lep dan še naprej :)

Uporabniški avatar
Tosho
Navdušenec
Prispevkov: 636
Pridružen: 12. Jan 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: Optično oranžen
Kraj: Idrija

Re: Nastavitve mobilnega omrežja in MMS

Odgovor Napisal/-a Tosho » 8. Apr 2012 ob 15:13

Set moraš poslat na 172...
Slika

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3029
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Nastavitve mobilnega omrežja in MMS

Odgovor Napisal/-a Mark » 8. Apr 2012 ob 17:24

Tukaj si lahko ogledaš navodila. Klikni na spodnji link in si prenesi .pdf datoteki.

http://www.t-2.net/ponudba/mobilna-tele ... c-desire-s

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
Prispevkov: 3977
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Re: Nastavitve mobilnega omrežja in MMS

Odgovor Napisal/-a KoMar » 8. Apr 2012 ob 18:01

Tako je. Ni treba nobene tople vode izumljat.

primsteg
Novinec
Prispevkov: 9
Pridružen: 8. Apr 2012 ob 14:56
T-2: Že imam
Paket: T3 VDSL 20/10

Re: Nastavitve mobilnega omrežja in MMS

Odgovor Napisal/-a primsteg » 9. Apr 2012 ob 00:19

eee... zdaj pa deluje :) Hvala vam klapa :)

da ne odpiram nove teme...
Jaz tega ne razumem čist dobro:

torej če imate 100MB prenosa je to 100MB v T-2 omrežju in 10MB v Simobilovemu,....

in če porabim vseh 100mb v simobilovem omrežju?

Ker Postojna nima nobenega t-2 oddajnika in Nova Gorica tudi ne :( do zdej je šlo prek mobitela in nisem mel prenosa podatkov :( Zdaj gre prek simobila in upam da bom vsaj zdaj imel prenos podatkov :)
Lep dan še naprej :)

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
Prispevkov: 3977
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Re: Nastavitve mobilnega omrežja in MMS

Odgovor Napisal/-a KoMar » 9. Apr 2012 ob 02:09

Če porabiš več kot 10 MB v roamingu, boš pač plačal...

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3029
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: Nastavitve mobilnega omrežja in MMS

Odgovor Napisal/-a Mark » 9. Apr 2012 ob 13:07

primsteg napisal/-a:eee... zdaj pa deluje :) Hvala vam klapa :)

da ne odpiram nove teme...
Jaz tega ne razumem čist dobro:

torej če imate 100MB prenosa je to 100MB v T-2 omrežju in 10MB v Simobilovemu,....

in če porabim vseh 100mb v simobilovem omrežju?
Da se nebi toliko ponavljali in ker imamo glede nacionalnega roaminga že svojo temo, bom, kot odgovor na tvoje vprašanje prilepil kar link iz uradne strani. Tam vse piše, v primeru vprašanj pa prosim uporabi to temo Klik.

http://www.t-2.net/ponudba/akcije-nagra ... gostovanja

primsteg
Novinec
Prispevkov: 9
Pridružen: 8. Apr 2012 ob 14:56
T-2: Že imam
Paket: T3 VDSL 20/10

Re: Nastavitve mobilnega omrežja in MMS

Odgovor Napisal/-a primsteg » 9. Apr 2012 ob 13:16

Hvala za odgovore :)
lahko brišete temo...


Lep pozdrav :)
Lep dan še naprej :)

Zaklenjeno