Slab signal

Vse o T-2 mobilni telefoniji
Odgovori
AeternaBlade
Novinec
Prispevkov: 15
Pridružen: 28. Nov 2011 ob 21:01
T-2: Že imam
Paket: T2 Mobilni internet-USB modem
Kraj: Tomačevo

Slab signal

Odgovor Napisal/-a AeternaBlade » 14. Apr 2012 ob 11:07

Mene pa samo zanima kaj se zadnje cajte dogaja s T-2 netom(pač ta mobilni na USB-modem) Signal skače gor in dol, večinoma je sicer slab, vsakih 10 miunt je treba reconnectat net ker vse naenkrat crkne... strani mi odpira obupno počasi... res ne vem kaj je zdej to.
pa če slučajno to ni pravi "oddelek" za postat kej tazga s tehničnimi težavami, se opravičujem, sam sm na forumu šele drugič in nevem točno kam kej paše

roCkY
Legenda
Prispevkov: 1342
Pridružen: 22. Mar 2006 ob 11:52
T-2: Že imam
Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)

Re: Slab signal

Odgovor Napisal/-a roCkY » 14. Apr 2012 ob 11:15

To imaš na stacionarnem ali prenosnem računalniku?
Nabavi USB podalšek pa premakni modem, če še nimaš. Morda imaš kak lokalen problem glede signala. Včasih veliko pomaga le par metrov razlike. Pri nas je vse kot je bilo kar se mobilnih podatkovnih dostopov tiče.

AeternaBlade
Novinec
Prispevkov: 15
Pridružen: 28. Nov 2011 ob 21:01
T-2: Že imam
Paket: T2 Mobilni internet-USB modem
Kraj: Tomačevo

Re: Slab signal

Odgovor Napisal/-a AeternaBlade » 14. Apr 2012 ob 11:20

Mam podaljške in to tri, lahko dam modem na streho če hočem pa ni nobenga haska. Najbolj hecno je to, da zadnje cajte najboljš dela če ga prključim brez podaljškov, al ga pa skupaj z njimi dam nekam pod mizo/računalnik.
drugač ga laufam na stacionarnemu, ampak sm probal tud na laptopu pa ni neke pretirane razlike

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 6968
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Slab signal

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 14. Apr 2012 ob 11:45

maš ročno nastavljen 3G signal oz omrežje ali na Auto ? ker lahko da ti na Simobil preklopi
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

AeternaBlade
Novinec
Prispevkov: 15
Pridružen: 28. Nov 2011 ob 21:01
T-2: Že imam
Paket: T2 Mobilni internet-USB modem
Kraj: Tomačevo

Re: Slab signal

Odgovor Napisal/-a AeternaBlade » 14. Apr 2012 ob 11:58

hmmm... ja mogoče da bo to to, zdej k majo gostovanje prek si.mobila.
hvala bom preveriu kako je s tem, na to res nism pomislu

AeternaBlade
Novinec
Prispevkov: 15
Pridružen: 28. Nov 2011 ob 21:01
T-2: Že imam
Paket: T2 Mobilni internet-USB modem
Kraj: Tomačevo

Re: Slab signal

Odgovor Napisal/-a AeternaBlade » 15. Apr 2012 ob 08:59

Vse kaže da je bil to res problem, zdaj je signal skoz 90-100%
hvala

roCkY
Legenda
Prispevkov: 1342
Pridružen: 22. Mar 2006 ob 11:52
T-2: Že imam
Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)

Re: Slab signal

Odgovor Napisal/-a roCkY » 15. Apr 2012 ob 10:02

?? kolk MB si pa roaminga nabral?
Upam, da ne bo prehud račun.

Bo treba dopis za izklop rominga poslat. Čimprej. Velja za eno mojo in za tole tvojo podatkovno naročnino. Sier ti lahko na PC zanesljivo kontroliraš ker kolker zastopim nimaš modema na routerju.
Meni prek routerja zedave nevem, če uspeva. Zadnjič je sicer bil parkrat nedoskljiv, ko so bile težave z T-2. Dal sem mu iniciacijo za prepoved rominga a nisem prepričan, če sprejme. Testirat pa na routerju ne morem na noben način na kterem omrežju je.

Odgovori