Stran 1 od 1

Presežen prenos podatkov

Objavljeno: 9. Jun 2012 ob 16:07
Napisal/-a AeternaBlade
Zdravo, eno vprašanje, da bom ziher.
doma mam zdaj po novem mobilni internet prek USB modema, paket S in 10GB podatkov je bilo že preseženih. zdaj se prenos samo omeji, še vedno pa cena ostane ista? razen če bi roam-al v Si.Mobilovemu omrežju, ki pa pri meni itak ne lovi dobro pa tudi ne vem zakaj bi ga uporabljal, ker ga internet uporabljam samo doma.
Tudi network register imam naštiman na manual, tisti ki je bil od vsega začetka, odkar sem pri T-2...zato naj se račun ne bi nič višal, samo malo počasneje bo šlo vse skupaj, če sem prav razumel?

hvala vnaprej

Re: Presežen prenos podatkov

Objavljeno: 9. Jun 2012 ob 16:32
Napisal/-a Mark
Ja po preseženi zakupljeni količini podatkov se hitrost omeji v skadu s paketom. Pri tebi na 256/128 kbit/s. Glede omrežnega načina pa imaš nastavljeno ok. V nacionalnem gostovanju moraš paziti, da ne preneseš preveč podatkov, ker sicer lahko račun precej naraste. Sicer je možno prenos podatkov izven omrežja T-2 tudi blokirati z dopisom.

http://www.t-2.net/ponudba/mobilni-internet

Re: Presežen prenos podatkov

Objavljeno: 9. Jun 2012 ob 16:37
Napisal/-a AeternaBlade
ja, se mi je zdelo da bo tako
pa še to, pod Operator name imam izbran SI64(3G), kar je bilo tudi na začetku če se preav spomnim, ko pa je prišel zraven simobil pa se je pojavil SI voda(3G)...ostalo je še nekaj od mobitela in vege ali nekaj takega...se pravi imam naštiman na T2, tako kot mora bit ane?

Re: Presežen prenos podatkov

Objavljeno: 9. Jun 2012 ob 16:47
Napisal/-a Mark
SI64 (3G) je T-2, tako, da se drži kar tega. SI Voda (3G) pa je Simobilovo 3G omrežje, kjer pa ti brezplačno pripada le 100 MB prenosa podatkov, tako, da previdno.

Re: Presežen prenos podatkov

Objavljeno: 9. Jun 2012 ob 20:06
Napisal/-a AeternaBlade
Se mi je zdelo, ampak sem vseeno raje vprašal. Pa saj v Simobilovemu omrežju sploh nočem biti, ker slabo lovi signal in vedno neki vn meče...
OK, še enkrat najlepša hvala za vse odgovore