T-2 signal na Igu

Vse o T-2 mobilni telefoniji
Odgovori
davorg
Znanec
Prispevkov: 70
Pridružen: 16. Mar 2008 ob 16:22
T-2: Že imam
Paket: 10-2, Ig, VDSL
Kraj: Ig

T-2 signal na Igu

Odgovor Napisal/-a davorg » 25. Jul 2012 ob 11:25

Na Igu imam pri T-2 signal 5 črtic, toda ko kamorkoli kličem s T-2 signalom je zvok zelo popačen.
Če preklopim na GSM signal in tako dobim SiMobil je pa vse v redu.
Testiral sem z dvema telefonoma in sicer Nokia E52 in Nexus S, pri obeh je zadeva enaka.

Ali je to znana težava?

LP,D.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7134
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: T-2 signal na Igu

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 25. Jul 2012 ob 12:36

Imaš to signa #g od T-2 ali 3G signal od Simobila ?
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

davorg
Znanec
Prispevkov: 70
Pridružen: 16. Mar 2008 ob 16:22
T-2: Že imam
Paket: 10-2, Ig, VDSL
Kraj: Ig

Re: T-2 signal na Igu

Odgovor Napisal/-a davorg » 25. Jul 2012 ob 14:05

3G od T-2. Na 2G od SiMobila pa dela v redu.

astras
T-2jevec
Prispevkov: 454
Pridružen: 8. Feb 2009 ob 21:03
T-2: Že imam
Paket: baker+t4
Kraj: Maribor
Kontakt:

Re: T-2 signal na Igu

Odgovor Napisal/-a astras » 25. Jul 2012 ob 14:06

ne bi smel imeti tezav na igu ker bazna pokriva celi ig pa se vec
pa to je konstantna tezava ali samo vsake tolko (zjutraj, zvecer, itd)?
lp
Ce bil bi vedez...

ne bil bi...

revez...
Slika

davorg
Znanec
Prispevkov: 70
Pridružen: 16. Mar 2008 ob 16:22
T-2: Že imam
Paket: 10-2, Ig, VDSL
Kraj: Ig

Re: T-2 signal na Igu

Odgovor Napisal/-a davorg » 25. Jul 2012 ob 15:02

Pred cca. 1 tednom sem začel uporabljati T-2 mobilno telefonijo in v tem času je ta težava konstantna. Danes bom poskušal v centru Ljubljane, da vidim ali se težava pojavlja tudi tukaj. Kot sem pa že napisal, signal je vedno na ful.

davorg
Znanec
Prispevkov: 70
Pridružen: 16. Mar 2008 ob 16:22
T-2: Že imam
Paket: 10-2, Ig, VDSL
Kraj: Ig

Re: T-2 signal na Igu

Odgovor Napisal/-a davorg » 28. Jul 2012 ob 11:00

Sem potestiral T-2 mobilno telefonijo v LJ, ko sem bil priklopljen na T-2 oddajnike in deluje povsem v redu, medtem ko na Igu težava še vedno enaka. Popolnoma popačen zvok.

astras
T-2jevec
Prispevkov: 454
Pridružen: 8. Feb 2009 ob 21:03
T-2: Že imam
Paket: baker+t4
Kraj: Maribor
Kontakt:

Re: T-2 signal na Igu

Odgovor Napisal/-a astras » 30. Jul 2012 ob 07:27

posreduj informacijo uporabniku obi (na zs)
lp
Ce bil bi vedez...

ne bil bi...

revez...
Slika

Odgovori