imenovanje baznih postaj in izpis na telefonu

Vse o T-2 mobilni telefoniji
Odgovori
aleskuhar
Faca
Prispevkov: 159
Pridružen: 12. Sep 2007 ob 18:22
T-2: Že imam
Paket: oranžni diamant
Kraj: Trbovlje

imenovanje baznih postaj in izpis na telefonu

Odgovor Napisal/-a aleskuhar » 27. Sep 2012 ob 20:56

kdo ve, če bo tudi pri t-2 tako, kot ima naprimer gostitelj 040, da ti prav izpiše na mobilniku bazno postajo, primer SI 040 škofja loka?

lukec
Navdušenec
Prispevkov: 686
Pridružen: 21. Okt 2006 ob 13:34
T-2: Že imam
Paket: T4 20/2
Kraj: Rače

Re: imenovanje baznih postaj in izpis na telefonu

Odgovor Napisal/-a lukec » 27. Sep 2012 ob 21:05

če gostuješ v simobilu se včasih izpiše v T2 omrežju pa ne
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7142
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: imenovanje baznih postaj in izpis na telefonu

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 27. Sep 2012 ob 21:44

t-2 tega nima
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

aleskuhar
Faca
Prispevkov: 159
Pridružen: 12. Sep 2007 ob 18:22
T-2: Že imam
Paket: oranžni diamant
Kraj: Trbovlje

Re: imenovanje baznih postaj in izpis na telefonu

Odgovor Napisal/-a aleskuhar » 27. Sep 2012 ob 22:35

se tega ne da integrirati, ali kako? tako je, simobil ima!

dal
Legenda
Prispevkov: 1206
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 10:23
T-2: Že imam

Re: imenovanje baznih postaj in izpis na telefonu

Odgovor Napisal/-a dal » 28. Sep 2012 ob 00:02

Na UMTS tega ni.

Odgovori