samsung galaxy s2

Vse o T-2 mobilni telefoniji
anžek
Novinec
Prispevkov: 24
Pridružen: 5. Nov 2012 ob 09:02
T-2: Že imam
Paket: t4

samsung galaxy s2

Odgovor Napisal/-a anžek » 12. Nov 2012 ob 21:14

pozdravljeni
Nabavil sem si samsung galaxy s2.Zanima pa me sledeče:Ali je pri tem telefonu mogoče nastaviti,da bi bilo na zaslonu vidno s katerem operaterjerm je telefon povezan.Pri prejšnjih telefonih si videl napis simobil-t2 ali pa samo t-2.
Pri tem telefonu pa tega ni in je za mene zelo moteče saj ne vidiš s kom si povezan.Tudi ko imaš izklopljeno podatkovno povezavo ne vidiš ali si na 3g ali 2g omrežju.Vidi se samo oznako R da veš,da gostuješ pri simobilu.
Če mogoče kdo ve kako se to da nastaviti,bi prosil za nasvet
hvala lp

MiHc
Znanec
Prispevkov: 92
Pridružen: 4. Jan 2008 ob 01:37
T-2: Že imam
Paket: T4 TERA VDSL
Kraj: Begunje

Re: samsung galaxy s2

Odgovor Napisal/-a MiHc » 12. Nov 2012 ob 21:22

Lahko si namestiš kakšen widget (gradnik),na primer:
https://play.google.com/store/apps/deta ... RzdGF0Il0.
Slika
Slika

strojix
Novinec
Prispevkov: 15
Pridružen: 22. Okt 2012 ob 14:24
T-2: Že imam
Paket: VDSL 10/2, Paket P2

Re: samsung galaxy s2

Odgovor Napisal/-a strojix » 12. Nov 2012 ob 21:24

Naloži si kakšen widget z Google Play. Išči Phono in podobne.

https://play.google.com/store/apps/deta ... hono&hl=sl

Pa tele prispevke si preberi, ti bo vse bolj jasno
http://www.alter.si/tabla/postlist.php/Cat/0/Board/PDA

anžek
Novinec
Prispevkov: 24
Pridružen: 5. Nov 2012 ob 09:02
T-2: Že imam
Paket: t4

Re: samsung galaxy s2

Odgovor Napisal/-a anžek » 12. Nov 2012 ob 21:27

hvala fantje,bom poiskusil
lp

Uporabniški avatar
veiztex
Nadebudnež
Prispevkov: 457
Pridružen: 14. Dec 2006 ob 16:56
T-2: Že imam
Paket: Optika 10/10
Kraj: Ljubljana

Re: samsung galaxy s2

Odgovor Napisal/-a veiztex » 13. Nov 2012 ob 13:12

Pri signal baru (tam ko kaže moč signala zgoraj desno zraven baterije) se pojavi R ko si v simobilu in R izgine ko si v T-2..

anžek
Novinec
Prispevkov: 24
Pridružen: 5. Nov 2012 ob 09:02
T-2: Že imam
Paket: t4

Re: samsung galaxy s2

Odgovor Napisal/-a anžek » 15. Dec 2012 ob 11:54

pozdravljeni
Ali mogoče kdo ve kdaj bo za samsung galaxy s2 na voljo posodobitev na android 4.1.V računalniških novicah je pisalo,da bi to lahko bilo že konec novembra.Bral pa sem tudi,da je to odvisno tudi od operaterja kdaj kdo posodobitve ponudi.Kdaj naj bi pri T2-ju to dobili?
lp

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 6968
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: samsung galaxy s2

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 15. Dec 2012 ob 12:22

to ni odvisno od t-2
mislim da je tukaj med novicami nekaj pisalo... poisci na http://www.gsmarena.com/
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

strojix
Novinec
Prispevkov: 15
Pridružen: 22. Okt 2012 ob 14:24
T-2: Že imam
Paket: VDSL 10/2, Paket P2

Re: samsung galaxy s2

Odgovor Napisal/-a strojix » 15. Dec 2012 ob 13:38

Poišči svoj model telefona in boš videl zadnje verzije firmwera.

http://www.sammobile.com/firmware/?page ... 1#firmware

Tule je pa zadnja novica o S II in JB

http://www.sammobile.com/2012/12/08/sam ... an-update/

Svedr
Uporabnik
Prispevkov: 44
Pridružen: 24. Nov 2009 ob 12:47
T-2: Že imam
Paket: 10/2

Re: samsung galaxy s2

Odgovor Napisal/-a Svedr » 25. Jun 2013 ob 19:57

Pozdrav vsem. Ima kdo idejo kako posodobiti galaxy s2?
Prek kiesa napiše da ne podpira, prek samodejne posodobitve prek wifija pa najde posodobitev cca 220mb, potem se pa vse ustavi pri nadgradnji.....pride do 12% in nato javi da posodobitev ni možna.

Hvala

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 6968
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: samsung galaxy s2

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 25. Jun 2013 ob 20:26

mas zadosti prostora na telefonu ?

drugace pa poklici na servis, mogoce ti bodo preko telefona kaj svetovali.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Atoll
Navdušenec
Prispevkov: 568
Pridružen: 9. Jul 2008 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: 100/10

Re: samsung galaxy s2

Odgovor Napisal/-a Atoll » 25. Jun 2013 ob 21:04

veiztex napisal/-a:Pri signal baru (tam ko kaže moč signala zgoraj desno zraven baterije) se pojavi R ko si v simobilu in R izgine ko si v T-2..
Ampak to ne deluje vedno.
Cord cutter.

Svedr
Uporabnik
Prispevkov: 44
Pridružen: 24. Nov 2009 ob 12:47
T-2: Že imam
Paket: 10/2

Re: samsung galaxy s2

Odgovor Napisal/-a Svedr » 26. Jun 2013 ob 08:19

Prostora je dovolj na telefonu, kaj ima to veze ?

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 6968
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: samsung galaxy s2

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 26. Jun 2013 ob 14:27

kaj ma to veze ? če mas premalo prostora začne dol vlect pol pa prekine.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Svedr
Uporabnik
Prispevkov: 44
Pridružen: 24. Nov 2009 ob 12:47
T-2: Že imam
Paket: 10/2

Re: samsung galaxy s2

Odgovor Napisal/-a Svedr » 1. Jul 2013 ob 07:04

Sem nadgradil prek ODINa...
MrTwelveTrees; hvala za tak osnoven odgovor, kot da bi stari mami razlagu......sm potreboval kakšen konkreten odgovor.

Uporabniški avatar
nemo
Starešina
Prispevkov: 1591
Pridružen: 30. Avg 2007 ob 15:58
T-2: Že imam
Paket: t4 tera na optiki

Re: samsung galaxy s2

Odgovor Napisal/-a nemo » 1. Jul 2013 ob 09:30

Kako pa naj on ve, da nisi stara mama?
Plačaš 100, dobiš 90.

Odgovori