LTE / 4G

Vse o T-2 mobilni telefoniji
Odgovori
Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 4609
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: LTE / 4G

Odgovor Napisal/-a atepej » 7. Jul 2016 ob 14:08

Pol pa izklopi bazno postajo :hudicek:
Slika

PatrikK
Model
Prispevkov: 295
Pridružen: 13. Nov 2016 ob 08:31
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: Tolmin

Re: LTE / 4G

Odgovor Napisal/-a PatrikK » 4. Dec 2016 ob 19:14

Meni isto v Tolminu in Idriji lovi LTE 25/6Mbit recimo. Več ne gre. Roaming gor ali dol :)
Slika

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8483
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:20
T-2: Že imam
Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV

Re: LTE / 4G

Odgovor Napisal/-a kitl » 4. Dec 2016 ob 19:53

Itak, da ne gre, če je zaklenjeno na 25 Mbits / 5 Mbits. Si v gostovanju nisi ti telekomov naročnik :D
Slika


Lp, Kitl

PatrikK
Model
Prispevkov: 295
Pridružen: 13. Nov 2016 ob 08:31
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: Tolmin

Re: LTE / 4G

Odgovor Napisal/-a PatrikK » 4. Dec 2016 ob 21:05

Aha, razumljivo vse :)
hvala kitl
Slika

darkdog
Nadebudnež
Prispevkov: 375
Pridružen: 29. Apr 2006 ob 14:28
T-2: Že imam
Paket: T4 optika + 2x sim
Kraj: okolica Kranja

Re: LTE / 4G

Odgovor Napisal/-a darkdog » 7. Apr 2017 ob 17:49

Zanima me, ali v LTE omrežju delujejo samo brezčasni paketi ali tudi osnovni XS?

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3147
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 13:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: LTE / 4G

Odgovor Napisal/-a Mark » 7. Apr 2017 ob 18:24

LTE je za Brezčasni M, L, XL.

darkdog
Nadebudnež
Prispevkov: 375
Pridružen: 29. Apr 2006 ob 14:28
T-2: Že imam
Paket: T4 optika + 2x sim
Kraj: okolica Kranja

Re: LTE / 4G

Odgovor Napisal/-a darkdog » 10. Apr 2017 ob 21:41

Škoda, upam da bo v prihodnje omogočeno tudi za ostale pakete mobilne telefonije.

blazzy
Uporabnik
Prispevkov: 46
Pridružen: 16. Maj 2016 ob 15:25
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: LTE / 4G

Odgovor Napisal/-a blazzy » 2. Okt 2017 ob 14:14

Očitno so dvignali LTE hitrost,saj sem pravkar izmeril in mi je pokazalo 74/21 na brezčasnem M,kar je odlična hitrost ;)

rossi
Navdušenec
Prispevkov: 745
Pridružen: 16. Dec 2007 ob 18:27
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO
Kraj: Litija

Re: LTE / 4G

Odgovor Napisal/-a rossi » 15. Nov 2017 ob 22:10

Slika


Sent from my iPhone using Tapatalk

Bayern1
Legenda
Prispevkov: 1004
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: LTE / 4G

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 16. Nov 2017 ob 10:01

jaz na mobitel 4G nikoli ne ujamem vec kot 20/10, lokacija ivancna gorica....a ima to mobitel, telekom vecina oddajnikov zaklenjenih na 20?

Sent from my Huawei-P10 using Tapatalk

krepki45
Nadebudnež
Prispevkov: 392
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 17:15
T-2: Še nimam
Paket: NEO C 1000/100 Telekom
Kraj: SG

Re: LTE / 4G

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 18. Nov 2017 ob 05:53

A je lahko mobilno omrežje nastavljeno skoz na mobitel zaraadi dosegljivosti LTE omrežja ali ne.

Uporabniški avatar
Tosho
Guru
Prispevkov: 766
Pridružen: 12. Jan 2007 ob 15:58
T-2: Že imam
Paket: Optično oranžen
Kraj: Idrija

Re: LTE / 4G

Odgovor Napisal/-a Tosho » 18. Nov 2017 ob 06:11

Seveda.
Slika

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 4609
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: LTE / 4G

Odgovor Napisal/-a atepej » 18. Nov 2017 ob 07:36

krepki45 napisal/-a:A je lahko mobilno omrežje nastavljeno skoz na mobitel zaraadi dosegljivosti LTE omrežja ali ne.
Na kateru bazni postaji pa si - uni pa pošti al katici?
Slika

krepki45
Nadebudnež
Prispevkov: 392
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 17:15
T-2: Še nimam
Paket: NEO C 1000/100 Telekom
Kraj: SG

Re: LTE / 4G

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 18. Nov 2017 ob 08:28

Na katici

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 4609
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: LTE / 4G

Odgovor Napisal/-a atepej » 18. Nov 2017 ob 09:08

Pa ima tista bazna postaja LTE-A, ker meni kaže tam 4G+, sicer pa v SG in okolici so skoraj (razen rahtel) LTE 900/1800.
Slika

Odgovori