VoLTe

Vse o T-2 mobilni telefoniji
Odgovori
Uporabniški avatar
mahi
Legenda
Prispevkov: 1090
Pridružen: 14. Feb 2007 ob 11:38
T-2: Že imam
Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
Kraj: Portorož

VoLTe

Odgovor Napisal/-a mahi » 20. Feb 2018 ob 09:34

Bo na voljo v TS omrežju?
Slika

Veron
Nadebudnež
Prispevkov: 489
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: VoLTe

Odgovor Napisal/-a Veron » 20. Feb 2018 ob 10:57

Verjetno bolj ne. Ker ne bodo nastavili prioritete TS LTE pred T2 3G.

Jaka
Starešina
Prispevkov: 2711
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 13:41
T-2: Še nimam
Paket: Telekom Slovenije
Kraj: Ljubljana

Re: VoLTe

Odgovor Napisal/-a Jaka » 31. Avg 2018 ob 23:09

Slika

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3361
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: VoLTe

Odgovor Napisal/-a atepej » 1. Sep 2018 ob 17:46

Pri T-2 pa so povedali, da letos vpeljujejo LTE, kar je tudi eden od predpogojev za VoLTE.
Se pravi T-2 uvaja lasten LTE?
Slika

starfotr
Navdušenec
Prispevkov: 501
Pridružen: 7. Sep 2010 ob 14:28
T-2: Še nimam
Kraj: Vrhnika

Re: VoLTe

Odgovor Napisal/-a starfotr » 1. Sep 2018 ob 18:59

In zakaj bi imeli Volte?

1. Zelo malo telefonov to podpira.
2. Če kdo želi to storitev, se naj premakne na operateja, ki to omogoča. Jaz ne vidim hude uporabne vrednosti tega.

LTE in T-2? Se hecaš? Nimajo šans, razen, če kupijo enega, ki ima zakupljene frekvence. :owned:
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7062
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: VoLTe

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 1. Sep 2018 ob 19:35

Jaz ne razumem nekaterih.... imeli bi vse funkcije ki si jih lahko privoščita Telekom in A1 ? Pa to enostavno ne gre.... T2, Hot, Bob.... ti se tega ne bodo šli. Mogoče Telemach.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3361
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: VoLTe

Odgovor Napisal/-a atepej » 1. Sep 2018 ob 19:48

Starfotr potem pa prosim razloži mi stavek, ki sem ga citiral. Drugače pa VoLTE ni enostavna zadeva, ker morajo dobiti neke nastavitve od proizvajalcev.
Slika

starfotr
Navdušenec
Prispevkov: 501
Pridružen: 7. Sep 2010 ob 14:28
T-2: Še nimam
Kraj: Vrhnika

Re: VoLTe

Odgovor Napisal/-a starfotr » 2. Sep 2018 ob 18:57

Si zasledil kak razpis za LTE frekvence? Si zaledil kak drug dokument, kjer navajajo, da bodo 3G zamenjali za 4G? Daj link, da vidimo, kaj so si zamislili.

Drugače kot s temi dvemi prijemi ne morejo imeti LTE. Če mene vprašaš, če ne mislijo širit omrežja in pokriti večino države v naslednjih parih letih, naj gredo v 100 % uporabo roaming omrežja, kot vsak normalen, ne pa ta nacionalni roaming.
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.

Odgovori