T2 lastno LTE omrežje 4G

Vse o T-2 mobilni telefoniji
Odgovori
Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3676
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: T2 lastno LTE omrežje 4G

Odgovor Napisal/-a atepej » 22. Jan 2020 ob 19:38

Sem opazil ja.
Slika

bosttt
Znanec
Prispevkov: 94
Pridružen: 20. Maj 2019 ob 16:50
T-2: Že imam

Re: T2 lastno LTE omrežje 4G

Odgovor Napisal/-a bosttt » 22. Jan 2020 ob 19:47

Danes sem opazil 4G bazno postajo v Mariboru. Napravil sem speedtest praktično povsem zraven pa je izmerilo 20/5 tako kot v roamingu.. T-2 tudi na lastnem omrežju omejuje na 20/5 ali zgolj tako neverjetno naključje?

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4998
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: T2 lastno LTE omrežje 4G

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 23. Jan 2020 ob 09:26

Ne bi rekel,
vem da na oranžni mini nisem imel več kot 10/2.

gasdopodna
Faca
Prispevkov: 185
Pridružen: 7. Feb 2010 ob 11:08
T-2: Že imam

Re: T2 lastno LTE omrežje 4G

Odgovor Napisal/-a gasdopodna » 23. Jan 2020 ob 20:14

Oranžni Mini je res omejen na 10/2...

bosttt
Znanec
Prispevkov: 94
Pridružen: 20. Maj 2019 ob 16:50
T-2: Že imam

Re: T2 lastno LTE omrežje 4G

Odgovor Napisal/-a bosttt » 23. Jan 2020 ob 20:38

Jaz imam oranžni midi

gasdopodna
Faca
Prispevkov: 185
Pridružen: 7. Feb 2010 ob 11:08
T-2: Že imam

Re: T2 lastno LTE omrežje 4G

Odgovor Napisal/-a gasdopodna » 23. Jan 2020 ob 23:41

Midi je pa na 20/5 ja... Čudi me, da v lastnem omrežju ne gre več...

Zanima me pa tudi, kdaj mislijo kaj na MINIJU dvignit podatkovni volumen iz 1 GB na kaj več?!? Recimo 3 GB?!?

Uporabniški avatar
ježek
Uporabnik
Prispevkov: 33
Pridružen: 5. Apr 2011 ob 21:26
T-2: Že imam
Paket: T3

Re: T2 lastno LTE omrežje 4G

Odgovor Napisal/-a ježek » 24. Jan 2020 ob 07:27

A to je kje preverjeno da je Midi omejen na 20/5 v vseh omrežjih?
Slika

gasdopodna
Faca
Prispevkov: 185
Pridružen: 7. Feb 2010 ob 11:08
T-2: Že imam

Re: T2 lastno LTE omrežje 4G

Odgovor Napisal/-a gasdopodna » 24. Jan 2020 ob 09:16

Piše v pogojih, ampak iz cajtov, ko še ni blo T-2 4G...

bobnar.joza
Novinec
Prispevkov: 9
Pridružen: 23. Maj 2017 ob 13:35
T-2: Že imam
Paket: oranžni diamant

Re: T2 lastno LTE omrežje 4G

Odgovor Napisal/-a bobnar.joza » 28. Jan 2020 ob 08:27

Brnik 4g dela.Speed test kaže 49 15.

bosttt
Znanec
Prispevkov: 94
Pridružen: 20. Maj 2019 ob 16:50
T-2: Že imam

Re: T2 lastno LTE omrežje 4G

Odgovor Napisal/-a bosttt » 28. Jan 2020 ob 18:49

Kateri paket pa imaš? Meni namreč na katerikoli T-2 bazni postaji ki je 4G ne izmeri več kot 20/5. Imam pa oranžni midi.

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8041
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: T2 lastno LTE omrežje 4G

Odgovor Napisal/-a kitl » 29. Jan 2020 ob 09:52

V Domžalah se je tudi pojavil T2 4G predvidevam, da je bila nadgrajena bazna v Mengšu posledično zaradi razdalje je skoraj ne uporabno.
Slika


Lp, Kitl

gasdopodna
Faca
Prispevkov: 185
Pridružen: 7. Feb 2010 ob 11:08
T-2: Že imam

Re: T2 lastno LTE omrežje 4G

Odgovor Napisal/-a gasdopodna » 29. Jan 2020 ob 12:02

Je T-2 bazna postaja Izola - Hotel Marina že operativna? Na svetidej je nekam dolgo v izgradnji?!?

Uporabniški avatar
mahi
Legenda
Prispevkov: 1137
Pridružen: 14. Feb 2007 ob 11:38
T-2: Že imam
Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
Kraj: Portorož

Re: T2 lastno LTE omrežje 4G

Odgovor Napisal/-a mahi » 30. Jan 2020 ob 16:56

V Luciji pri Portorožu se je pojavil 4G. Hitrost pa je nekje enaka kot prej H+ (10Mbps)
Slika

bosttt
Znanec
Prispevkov: 94
Pridružen: 20. Maj 2019 ob 16:50
T-2: Že imam

Re: T2 lastno LTE omrežje 4G

Odgovor Napisal/-a bosttt » 30. Jan 2020 ob 17:06

Naj bi bilo omejeno na 10/2 na paketu mini mogoče je to razlog.

Uporabniški avatar
mahi
Legenda
Prispevkov: 1137
Pridružen: 14. Feb 2007 ob 11:38
T-2: Že imam
Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
Kraj: Portorož

Re: T2 lastno LTE omrežje 4G

Odgovor Napisal/-a mahi » 30. Jan 2020 ob 17:11

Imam paket midi
Slika

Odgovori