T2 lastno LTE omrežje 4G

Vse o T-2 mobilni telefoniji
Odgovori
gasdopodna
Model
Prispevkov: 205
Pridružen: 7. Feb 2010 ob 11:08
T-2: Že imam

Re: T2 lastno LTE omrežje 4G

Odgovor Napisal/-a gasdopodna » 30. Jan 2020 ob 20:22

Midi je 20/5...

Andy
Model
Prispevkov: 255
Pridružen: 12. Maj 2006 ob 12:32
T-2: Že imam
Paket: BRO FTTH Oranžni diamant HBO
Kraj: Škofja Loka

Re: T2 lastno LTE omrežje 4G

Odgovor Napisal/-a Andy » 8. Feb 2020 ob 11:54

Imam maxi, v Telekom gostovanju speedtest ne preseže hitrosti 20/5 Mbit/s
Je sicer dovolj in sem čisto zadovolje, ampak vseeno me zanima, ali je ta "hitrostna omejitev" na 20/5 mogoče kje definirana nekje v splošnih pogojih poslovanja ?
Slika
BRO FTTHSlika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7451
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: T2 lastno LTE omrežje 4G

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 8. Feb 2020 ob 12:10

Imaš vse dokumente na T2 strani, malo se potrudi pa najdi.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Andy
Model
Prispevkov: 255
Pridružen: 12. Maj 2006 ob 12:32
T-2: Že imam
Paket: BRO FTTH Oranžni diamant HBO
Kraj: Škofja Loka

Re: T2 lastno LTE omrežje 4G

Odgovor Napisal/-a Andy » 8. Feb 2020 ob 12:28

Našel, hvala za odgovor..
Slika
BRO FTTHSlika

map
Novinec
Prispevkov: 23
Pridružen: 21. Maj 2009 ob 13:04
T-2: Že imam
Paket: OD HBO 500/100 - FTTH

Re: T2 lastno LTE omrežje 4G

Odgovor Napisal/-a map » 14. Feb 2020 ob 14:54

Andy napisal/-a:Imam maxi, v Telekom gostovanju speedtest ne preseže hitrosti 20/5 Mbit/s
Je sicer dovolj in sem čisto zadovolje, ampak vseeno me zanima, ali je ta "hitrostna omejitev" na 20/5 mogoče kje definirana nekje v splošnih pogojih poslovanja ?
Maxi uma neomejeno hitrost oz. 150/50, midi pa ima 20/5

Sam imam maxi preko oranžni diamant. Hitrost v naselju Čatež ob Savi, ob AC

Slika


Sent from my iPhone using Tapatalk

map
Novinec
Prispevkov: 23
Pridružen: 21. Maj 2009 ob 13:04
T-2: Že imam
Paket: OD HBO 500/100 - FTTH

Re: T2 lastno LTE omrežje 4G

Odgovor Napisal/-a map » 14. Feb 2020 ob 14:58

Danes se mudil v Novem mestu. Opazil da je po novem tam LTE v t-2 omrežju. Če bo tko povsod bo OKSlikaSlika


Sent from my iPhone using Tapatalk

gasdopodna
Model
Prispevkov: 205
Pridružen: 7. Feb 2010 ob 11:08
T-2: Že imam

Re: T2 lastno LTE omrežje 4G

Odgovor Napisal/-a gasdopodna » 14. Feb 2020 ob 18:58

Poindeksirano še ni na svetidej...

map
Novinec
Prispevkov: 23
Pridružen: 21. Maj 2009 ob 13:04
T-2: Že imam
Paket: OD HBO 500/100 - FTTH

Re: T2 lastno LTE omrežje 4G

Odgovor Napisal/-a map » 14. Feb 2020 ob 18:59

To je blo dans zjutraj dol za krko, pri sodišču NM

Andy
Model
Prispevkov: 255
Pridružen: 12. Maj 2006 ob 12:32
T-2: Že imam
Paket: BRO FTTH Oranžni diamant HBO
Kraj: Škofja Loka

Re: T2 lastno LTE omrežje 4G

Odgovor Napisal/-a Andy » 14. Feb 2020 ob 19:14

map napisal/-a:
14. Feb 2020 ob 14:54
Andy napisal/-a:Imam maxi, v Telekom gostovanju speedtest ne preseže hitrosti 20/5 Mbit/s
Je sicer dovolj in sem čisto zadovolje, ampak vseeno me zanima, ali je ta "hitrostna omejitev" na 20/5 mogoče kje definirana nekje v splošnih pogojih poslovanja ?
Maxi uma neomejeno hitrost oz. 150/50, midi pa ima 20/5

Sam imam maxi preko oranžni diamant. Hitrost v naselju Čatež ob Savi, ob AC

Sent from my iPhone using Tapatalk
150/50 ?

V SPP piše takole:

V paketu Oranžni Maxi lahko naročnik zakupljeno količino podatkovnega prenosa koristi v T-2 omrežju,
ali pa v omrežju nacionalnega gostovanja, pri čemer pri slednjem velja privzeta omejitev hitrosti do
20/5 Mbit/s. Do mesečne porabe 50 GB se v T-2 omrežju hitrost prenosa podatkov ne omejuje. V
primeru, da naročnik v obračunskem obdobju doseže porabo 50 GB, bo T-2 naročnika obvestil o
doseženi količini in mu zmanjšal hitrost prenosa podatkov na 2/1 Mbit/s. V primeru preseženih 50 GB
v nacionalnem gostovanju se podatkovni prenos v nacionalnem gostovanju onemogoči.

Gledal sem pa tole:

https://www.t-2.net/sites/www.t2.si/fil ... 042019.pdf
Slika
BRO FTTHSlika

map
Novinec
Prispevkov: 23
Pridružen: 21. Maj 2009 ob 13:04
T-2: Že imam
Paket: OD HBO 500/100 - FTTH

Re: T2 lastno LTE omrežje 4G

Odgovor Napisal/-a map » 14. Feb 2020 ob 19:21

Maxi ni omejen z hitrostjo. Po prenešenih 50 giga ja, drugače ne. Je to nekje pisalo pred časom ko sem sklepal naročnino, sam se mi ne da iskat kje. To maš nek star dokument, al so pa zdej kej spreminjal
Zadnjič spremenil map, dne 14. Feb 2020 ob 19:27, skupaj popravljeno 1 krat.

map
Novinec
Prispevkov: 23
Pridružen: 21. Maj 2009 ob 13:04
T-2: Že imam
Paket: OD HBO 500/100 - FTTH

Re: T2 lastno LTE omrežje 4G

Odgovor Napisal/-a map » 14. Feb 2020 ob 19:23

Poglej si moje screenshote. Zadeva dela

map
Novinec
Prispevkov: 23
Pridružen: 21. Maj 2009 ob 13:04
T-2: Že imam
Paket: OD HBO 500/100 - FTTH

Re: T2 lastno LTE omrežje 4G

Odgovor Napisal/-a map » 14. Feb 2020 ob 19:29

Recimo danes v telekom omrežju na ac pri SežaniSlika[IMG]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Andy
Model
Prispevkov: 255
Pridružen: 12. Maj 2006 ob 12:32
T-2: Že imam
Paket: BRO FTTH Oranžni diamant HBO
Kraj: Škofja Loka

Re: T2 lastno LTE omrežje 4G

Odgovor Napisal/-a Andy » 14. Feb 2020 ob 19:32

Ja, videl.
Dokument SPP se mi pa ni zdel ravno star (spodaj piše dopolnjen 1.4.2019) ... no seveda ne izključujem možnosti da je zastarel.

Sicer pa kul, da je brzina tudi v roamingu taka kot ti kaže speedtest. 8)
Slika
BRO FTTHSlika

map
Novinec
Prispevkov: 23
Pridružen: 21. Maj 2009 ob 13:04
T-2: Že imam
Paket: OD HBO 500/100 - FTTH

Re: T2 lastno LTE omrežje 4G

Odgovor Napisal/-a map » 14. Feb 2020 ob 19:35

Zgleda pa tudi da še nekaj bo z lastnega LTE, današnji speedtest je obetaven. Ne morem pa itelefonom idexirat svetuidej

Bayern1
Guru
Prispevkov: 969
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: T2 lastno LTE omrežje 4G

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 14. Feb 2020 ob 19:43


Andy napisal/-a:Ja, videl.

Sicer pa kul, da je brzina tudi v roamingu taka kot ti kaže speedtest. 8)
jok brate odpade....ko pa telekomovi narocniki malo bolj zabasejo bazne postaje gre hitrost preko roaminga med 5-10Mbps....ravno zaradi Telekomovega rezanja hitrosti do T-2 uporabnikov sem zapustil T-2 in sem trenutno pri A1.....ce pa se bojo v naslednjih dveh letih stvari kaj izboljsale, beri skoraj optimalno pokritost lastnega T-2 LTE omrezja, se bom pa lahko spet pridruzil....


Odgovori