Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Vse o T-2 IP televiziji
Uporabniški avatar
martis
Nadebudnež
Prispevkov: 493
Pridružen: 18. Nov 2010 ob 12:17
T-2: Že imam
Paket: T4 GIGA optika
Kraj: Slovenska Bistrica

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a martis » 14. Jan 2020 ob 20:26

DELA! Ojej, kaka fora. Hvala, thanks, danke... ect. Čudno, da ni že v osnovi tako nastavljeno. Jaz pa gnjavim na helpdesk pa bogo revico v poslovalnici pa tu po forumu...

Aja, še to - CEC na (vsaj mojem) Philips TV zna vklopit in izklopit TV, ostale funkcije na TV pilotu na Arrisu ne delujejo.

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1752
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 14. Jan 2020 ob 20:37

Privzeto bi moralo biti nastavljeno na preskakovanje.

Uporabniški avatar
martis
Nadebudnež
Prispevkov: 493
Pridružen: 18. Nov 2010 ob 12:17
T-2: Že imam
Paket: T4 GIGA optika
Kraj: Slovenska Bistrica

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a martis » 18. Jan 2020 ob 13:54

A mogoče kdo ve, kakšna je koda od Arrisa za univerzalnega daljinca?

milan58
Znanec
Prispevkov: 65
Pridružen: 9. Okt 2007 ob 19:40
T-2: Že imam
Paket: Telefonija,TV

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a milan58 » 20. Jan 2020 ob 08:54

Kako se vklopi v nastavitvah STB-ja preskakovanje?

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1318
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a Skorc » 20. Jan 2020 ob 09:50

Te možnosti ni več, je samo previjanje (privzeto vklopljeno). Z daljincem pa dejansko lahko preskočiš reklamo (5 min).
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1752
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 20. Jan 2020 ob 09:52

https://www.t-2.net/prikazovanje-slik-v-casovnem-zamiku
Vklop oziroma izklop lahko uredite ročno na TV vmesniku z zgolj nekaj kliki (Nastavitve - Uporabniški vmesnik - Uporabi preskakovanje)

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1752
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 20. Jan 2020 ob 09:52

Skorc napisal/-a:
20. Jan 2020 ob 09:50
Te možnosti ni več, je samo previjanje (privzeto vklopljeno). Z daljincem pa dejansko lahko preskočiš reklamo (5 min).
To niti približno ni res.

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1318
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a Skorc » 20. Jan 2020 ob 10:05

Pri meni ni te opcije :
Slika

Da bom korekten do potankosti, gre za VIP1113, programska oprema T-2 TV 8.1.0 ; 4.9.1.9_Fora-drm-v15
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1752
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 20. Jan 2020 ob 10:27

To je zato, ker si na HLS in je preskakovanje privzeto (previjanje ni možno). Če si na multicastu imaš pa na izbiro previjanje ali preskakovanje. Preskakovanje (slikce na časovnici) je možno povsod.

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1318
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: Novi UHD 4K vmesnik Arris VIP 5305

Odgovor Napisal/-a Skorc » 20. Jan 2020 ob 10:31

Hvala za razlago. Moj namen ni bil zavajanje le tisto kar "vidim".
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

Odgovori