KODI (XBMC)-Debata

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
xbmc
Novinec
Prispevkov: 15
Pridružen: 1. Okt 2018 ob 20:36
T-2: Že imam

Re: KODI (XBMC)-Debata

Odgovor Napisal/-a xbmc » 14. Mar 2020 ob 22:52

Kater skraper za TV Serije uporabljate? Po nadgradnji na 18.6 in ciscenju knjiznice mi je zacelo tezit s "Informacij ni mogoce prenesti" oz. "Unable to connect to remote server". Ne vem al zato k mam prevec serij pa jim kej server mori al je ta TVDB tako nestabilen / zatezen?

Slash
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 5. Avg 2016 ob 22:33
T-2: Že imam
Paket: TERA

Re: KODI (XBMC)-Debata

Odgovor Napisal/-a Slash » 25. Mar 2020 ob 12:20

Zadnjih nekaj tednov mi Kodi deluje nekam čudno.

Ko pritisnem na komando na daljincu, se vse dogaja z približno 5 do 10s zamikom.
Bi kdo vedel čem je problem?

Hvala.

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2080
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: KODI (XBMC)-Debata

Odgovor Napisal/-a webmaher » 25. Mar 2020 ob 14:53

ti pa si patron :mrgreen:
daj se vsaj malo potrudi z detajli...
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Plex+Scrubsv2

Slash
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 5. Avg 2016 ob 22:33
T-2: Že imam
Paket: TERA

Re: KODI (XBMC)-Debata

Odgovor Napisal/-a Slash » 26. Mar 2020 ob 11:31

Ok :D

Ko želim gledati film v Exodus-u, in ko pridem že do končnih zadetkov in enega izberem se 15s nič ne zgodi. Ko ta čas preteče pa začne z nalaganjem filma.

Včeraj kot zakleto, se mi je na 3 različnih filmih pojavljal nek zblojen kitajc in rapal o nekih ananasih. Potem sem obupal in vse skupaj zaprl :D

Pa še to, na Live tv Serbia mi je HBO HD in Cinemax HD, po 15s gledanja enostavno ven vrglo. Ne vem a je to v smislu, češ sej gledaš zastonj in tudi če ven vrže se nimaš kaj žalit.

kingo
Faca
Prispevkov: 149
Pridružen: 23. Avg 2008 ob 11:52
T-2: Že imam
Paket: trio optika 100/10

Re: KODI (XBMC)-Debata

Odgovor Napisal/-a kingo » 26. Mar 2020 ob 13:47

Jaz sem ravno iz tega razloga na aliexpressu kupil listo za eno leto za dobrih 23€, kjer je notri tudi ves balkan. Rabiš potem samo še TV player (sicer IPTV Smartsrs Pro dobiš že zraven).

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2080
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: KODI (XBMC)-Debata

Odgovor Napisal/-a webmaher » 26. Mar 2020 ob 14:13

Torej hočeš gledat vse zastonj in potem si dovoliš še jamrati in stokati :mrgreen:
RealDebrid si omisli... in s5 si bil jako natančen z detajli... če ganjaš zadevo prek PCja z vsaj 4Mb RAMa si lahko namestiš tudi Elementum in furaš s5 vse zastonj ...
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Plex+Scrubsv2

Slash
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 5. Avg 2016 ob 22:33
T-2: Že imam
Paket: TERA

Re: KODI (XBMC)-Debata

Odgovor Napisal/-a Slash » 26. Mar 2020 ob 15:45

Ok :lol:

Pozabil sem napisat da gledam preko smart tv - Android 8, 4-jedrni procesor, 2gb RAM. Kaj je še pomembnega?

Dvomim, da so te aplikacije, ki si mi jih priporočil na voljo, bom preveril ko pridem domov.
Na začetku je vse skupaj še nekak zadovoljivo laufal, sedaj pa vedno slabs. A ma covi prste zraven, ne vem.

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2080
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: KODI (XBMC)-Debata

Odgovor Napisal/-a webmaher » 26. Mar 2020 ob 17:26

eh, potem na Elementum bolje da pozabiš... najbolj pametno bi bilo da si omisliš Plex ... dobiš za mal gnarja velik muzke :mrgreen:
Ko na mojem Sonyu XE9005 zagledam da se Kodi nevarno približuje cifri 1,5GB grem v čiščenje da pridem na znosnih 0,5Gb... pa vsa jajca na Androidu, ki jih ne rabim sem zbrisal, onemogočil ves nepotreben šodr in vsaj enX tedensko resetiram, vedno pa po updejtih...
Ja Android TV se hitro zasiti vsega pol si pa v težavah... moraš obvladovat zadeve v razumnih količinah pol pa ni blema :mrgreen:
Pametni TVji so še vedno zelo neumni in bogi, vsak malce boljši tulifonček jih poseka....
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Plex+Scrubsv2

Slash
Novinec
Prispevkov: 20
Pridružen: 5. Avg 2016 ob 22:33
T-2: Že imam
Paket: TERA

Re: KODI (XBMC)-Debata

Odgovor Napisal/-a Slash » 27. Mar 2020 ob 14:09

Am, kako pa Plex pomaga pri delovanju Kodi-ja?

Kje pa pogledam te cifre na Kodiju? A je treba tudi kej Kodi kej čistit?
Torej je problem v tv-ju, zanimivo, ne bi si mislil :D Ker ga imam šele dobre pol leta. Kot pravim, na začetku je Kodi deloval bp.

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2080
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: KODI (XBMC)-Debata

Odgovor Napisal/-a webmaher » 27. Mar 2020 ob 15:02

vse linke z grafiko in opisi imaš na tvojem plex računu...v Kodiju potem samo daš bližnjice ... ampak kot vidim si čisti začetnik zato se malo poduči najprej sam... V glavnem meniju pod aplikacijami ti izpiše marsikaj...
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Plex+Scrubsv2

Odgovori