Multicast po novem na BRO

Vse o T-2 IP televiziji
TgT
Nadebudnež
Prispevkov: 371
Pridružen: 23. Mar 2006 ob 21:51
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Dobrava pri Slov.Konjicah
Kontakt:

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a TgT » 12. Nov 2018 ob 14:21

Jaz sem imel A1/Amis na našem OŠO in tako kot je rekel g33k, imeli so multicast. In za razliko tudi 1ms do centrale in ne 7ms tako kot sedaj na T2
Hit'n'Run ;-)

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 8243
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 12. Nov 2018 ob 14:28

[quote=To glede A1 in multicasta ne drži. A1 drugega kot multicast sploh nima.[/quote]ne verjamem...se nikoli do danes nisem nikjer zasledil A1 statusa....tudi sam sem v preteklosti ze spraseval pa so mi rekli da multicasta nimajo....

Sent from my Huawei P-10 using Tapatalk[/quote]

Koga pa si spraševal ? Študente na klicnem centru, ali v poslovalnici ? Ta folk nima pojma o tehničnih stvareh.
***
Večletne izkušnje pri xDSL priključkih - priklopi in odprava napak, napeljava in priklopi optičnih kablov, brezžične rešitve wifi, Izkušnje tudi na vzdrževanju in servisu računalniške opreme. :wink:

smesko23
Faca
Prispevkov: 160
Pridružen: 9. Sep 2010 ob 10:35
T-2: Že imam
Paket: oranžni diamant HBO - FTTH
Kraj: Škofja Loka

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a smesko23 » 17. Nov 2018 ob 15:43

nimam se izkusen preko prikljucka preko bitnega toka
pa me zanima kako deluje tv in casovni zamik preko bitnrga toka prikljucka
Slika

Bayern1
Legenda
Prispevkov: 1004
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 17. Nov 2018 ob 18:54

TgT napisal/-a:Jaz sem imel A1/Amis na našem OŠO in tako kot je rekel g33k, imeli so multicast. In za razliko tudi 1ms do centrale in ne 7ms tako kot sedaj na T2
imas morda potrditev, da je slo za multicast? na internetu ne obstaja udp playlista za amis/ a1......to pa naj bil glavni dokaz....

Sent from my Huawei P-10 using Tapatalk

g33k
Legenda
Prispevkov: 1284
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a g33k » 17. Nov 2018 ob 18:58

Ne obstaja zato, ker so vsi programi pri kodirani.
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

Bayern1
Legenda
Prispevkov: 1004
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 18. Nov 2018 ob 13:18

g33k napisal/-a:Ne obstaja zato, ker so vsi programi pri kodirani.
ni to ravno razlog....udp-ji bi morali biti vseeno poznani....kodiranost gor ali dol....

Sent from my Huawei P-10 using Tapatalk

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3361
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a madpanter » 4. Dec 2018 ob 17:24

Noben je ni sel skenirat ker ni haska. Nekoc je bila na slotechu celo tema in ce se ne motim si moral klonirat mac stb-ja in ti je celo neki delalo...

Poslano z mojega A0001 z uporabo Tapatalk
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Uporabniški avatar
asgard
Nadebudnež
Prispevkov: 482
Pridružen: 13. Mar 2009 ob 14:23
T-2: Že imam
Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
Kraj: Idrija

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a asgard » 5. Dec 2018 ob 16:57

Na BRO delujejo vse storitve odlično. Tudi ping 7ms je zanemarljiv. Saj nimate bank zadaj. Sam dosti igram CS-GO pa imam ping odvisno od serverja, vendar nikoli več kot 25 mili.

JM123
Novinec
Prispevkov: 22
Pridružen: 1. Feb 2021 ob 10:08
T-2: Že imam

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a JM123 » 3. Sep 2021 ob 14:41

Je možno kako usposobiti multicast na android tv, kjer je instaliran Kodi ?

lonko
Novinec
Prispevkov: 12
Pridružen: 7. Jul 2010 ob 22:30
T-2: Že imam
Paket: 10/2

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a lonko » 25. Nov 2021 ob 11:27

Ok jst pa mam balkanski question, kako imeti v kodiju iptv in stb? Torej obcasno gledanje tvja na racunalniku ko se doma skregas?

Torej u92 ne dovoli multicasta kako to resit?

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 8243
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 25. Nov 2021 ob 13:46

Kot prvo, na BRO, imaš ločen signal, rabiš 1 utp kabel za internet in 1 za multicast, oboje na enem kablu ne bo šlo.
***
Večletne izkušnje pri xDSL priključkih - priklopi in odprava napak, napeljava in priklopi optičnih kablov, brezžične rešitve wifi, Izkušnje tudi na vzdrževanju in servisu računalniške opreme. :wink:

Odgovori