Operacijski sistem TV vmesnika
Operacijski sistem TV vmesnika
Pozdravljeni
Razmišljam, da bi iz A1 presedlal na T2, me pa zanima če je možno kje videti kako izgleda meni tv vmesnika? Vsaj v slikah, če ne drugače. Je dovolj odziven in pregleden meni? Kako se gre preko tv vmesnika na youtube?
Hvala
Razmišljam, da bi iz A1 presedlal na T2, me pa zanima če je možno kje videti kako izgleda meni tv vmesnika? Vsaj v slikah, če ne drugače. Je dovolj odziven in pregleden meni? Kako se gre preko tv vmesnika na youtube?
Hvala
Re: Operacijski sistem TV vmesnika
Nekaj malega lahko preveriš preko navodil: https://www.t-2.net/sites/www.t2.si/fil ... rabo_0.pdf
Youtube aplikacijo se zažene preko opcije v meniju, kjer so zbrane vse aplikacije (rtv4d, horizont, ...). Če boš gledal navodila, je to tista ikonca z oblačkom.
Mislim, da pri prehodu iz A1 na katerega koli drugega operaterja pri odzivnosti in preglednosti TV vmesnika ne boš šel na slabše.
Youtube aplikacijo se zažene preko opcije v meniju, kjer so zbrane vse aplikacije (rtv4d, horizont, ...). Če boš gledal navodila, je to tista ikonca z oblačkom.
Mislim, da pri prehodu iz A1 na katerega koli drugega operaterja pri odzivnosti in preglednosti TV vmesnika ne boš šel na slabše.
Super, full si mi pomagal. Verjetno pa vmesnik nima opcije, da bi lahko prikazoval uro v kakšnem kotu televizorja? A1 to ima in je zelo priročno.
Ura je vedno vidna v desnem zgornjem kotu, če je prikazan GUI.
Vem, ampak jaz bi jo želel vedno.
-
- Model
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni diamant HBO
Mogoče pa sama televizija omogoča prikaz ure?
- atepej
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
- Kraj: Ravne na Koroškem
- Kontakt:
Razen če ne bi naredil možnost v nastavitvah pod: Vedno prikaži uro?

Se ne bo zgodilo.
A1 ima to možnost.