Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Vse o T-2 IP televiziji
Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 9162
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 12. Mar 2024 ob 20:30

V aplikaciji multicast ?
Potem je enaka kvaliteta slike kot na navadnem boxu ?

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 3131
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 12. Mar 2024 ob 21:48

Da (samo na temu boxu).

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 9162
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 12. Mar 2024 ob 22:36

Pol je pogoj da je priklopljen na vir (modem kjer je multicast) ali dela tudi preko routerja in preklopi na HLS ?

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 3131
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 12. Mar 2024 ob 23:06

Tako kot vsak klasičen STB. Če imaš multicast, bo skonfiguriran za multicast, sicer pa za HLS. Kako bo delal, lahko nastavi T-2.

SL4FKO
Uporabnik
Prispevkov: 32
Pridružen: 15. Dec 2019 ob 16:57
T-2: Že imam
Paket: Mam.

Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Odgovor Napisal/-a SL4FKO » 13. Mar 2024 ob 22:49

MrTwelveTrees napisal/-a:
12. Mar 2024 ob 22:36
Pol je pogoj da je priklopljen na vir (modem kjer je multicast) ali dela tudi preko routerja in preklopi na HLS ?
Jaz imam v HLS načinu na mojem routerju in dela BP. Seveda pa je treba poklicati na tehnično pomoč, da ga oni preklopijo na HLS.
ISP: T-2 Slovenia
Main: GT-AX6000 (HW Ver. A1) | amtm | Diversion | Skynet | Transmission |
Node: RT-AC68U (HW Ver. E1) | in AiMesh, ethernet backhaul

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 9162
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 14. Mar 2024 ob 10:58

Tega pa nisem vedel. :owned:

Stefino1
Uporabnik
Prispevkov: 35
Pridružen: 8. Mar 2022 ob 19:37
T-2: Že imam

Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Odgovor Napisal/-a Stefino1 » 16. Mar 2024 ob 18:33

Kako se obnese daljinec od 7300?
Kolikor vidim, ima manj tipk kot tisti od 5305, kako je potem s funkcionalnostjo.
Ali so tipke osvetljene?

007Gogi
Znanec
Prispevkov: 64
Pridružen: 16. Dec 2008 ob 23:00
T-2: Že imam
Paket: 1000/200
Kraj: Ljubljana-Bežigrad

Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Odgovor Napisal/-a 007Gogi » 16. Mar 2024 ob 20:04

Ko se ga navadiš je funkcionalen.Vse deluje tako kot mora.
Tipk pa nima osvetljenih.

zmprizma
Začetnik
Prispevkov: 2
Pridružen: 15. Feb 2020 ob 21:29
T-2: Že imam
Paket: Oranžni optimum

Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Odgovor Napisal/-a zmprizma » 20. Mar 2024 ob 12:11

Lani pri priklopu sem dobil prastare Arris VIP 1113 (drugega monter ni imel), obstoječa TV sprejemnika nista pametna. Kaj bi bil zadosten razlog, da mi tv vmesnike zamenjajo za te nove? Predvidevam, da jih ne menjujejo kar tako na lepe oči.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 9162
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 20. Mar 2024 ob 13:21

Kar je na zalogi.

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 3131
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 20. Mar 2024 ob 15:15

zmprizma napisal/-a:
20. Mar 2024 ob 12:11
Lani pri priklopu sem dobil prastare Arris VIP 1113 (drugega monter ni imel), obstoječa TV sprejemnika nista pametna. Kaj bi bil zadosten razlog, da mi tv vmesnike zamenjajo za te nove? Predvidevam, da jih ne menjujejo kar tako na lepe oči.
Nič ne komplicirajo pri menjavi. Prineseš stare nazaj, rečeš, da bi nov 4K box... in ga boš dobil (če je zaloga).

Uporabniški avatar
Jest
Znanec
Prispevkov: 92
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 18:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant - FTTH
Kraj: Medvode / Slovenia
Kontakt:

Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Odgovor Napisal/-a Jest » 22. Mar 2024 ob 19:00

mikrohard napisal/-a:
20. Mar 2024 ob 15:15

Nič ne komplicirajo pri menjavi. Prineseš stare nazaj, rečeš, da bi nov 4K box... in ga boš dobil (če je zaloga).
Kaj pa, ce ze imam 4K box (Arris VIP 5305)? Ga lahko tudi menjam za tanovega VIP 7300 z Androidom? Samo poklicem v najblizjo poslovalnico in preverim, ce imajo na zalogi in prinesem starega in dobim novega?

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 3131
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 22. Mar 2024 ob 19:51

Vedno lahko menjaš... če je zaloga.

Stefino1
Uporabnik
Prispevkov: 35
Pridružen: 8. Mar 2022 ob 19:37
T-2: Že imam

Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Odgovor Napisal/-a Stefino1 » 27. Mar 2024 ob 13:18

Zamenjal bom Arris 5305 z Arris 7300. Povezava je UTP iz modema Innbox F60, multicast, paket Oranžni diamant HBO.

Ali bo profil ostal enak ali je potrebno kaj na novo nastavljati? Je HBO Max že naložen?

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 9162
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Novi Android TV vmesnik Arris VIP 7300

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 27. Mar 2024 ob 13:59

Profili se ne shranjujejo na box, tako da ostanejo enaki.
Če aplikacija HBO MAX še ni naložena, jo sam lahko naložiš.

Odgovori