Surfanje preko Amino

Vse o T-2 IP televiziji
navigator
Začetnik
Prispevkov: 2
Pridružen: 13. Nov 2006 ob 00:25
T-2: Že imam

Surfanje preko Amino

Odgovor Napisal/-a navigator » 13. Nov 2006 ob 01:48

pri frendu sem na siolu videl da se da preko amina surfat in gledat posto. gre na t2 tudi?

DixieFlatline
Navdušenec
Prispevkov: 640
Pridružen: 19. Jun 2006 ob 09:55
T-2: Že imam
Paket: 10/10 Mbps FTTH,IPTV,VOIP
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a DixieFlatline » 13. Nov 2006 ob 10:59

nop
HulaHop naokrog!

mitja_i
Starešina
Prispevkov: 1523
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 13:16
T-2: Že imam
Paket: Brezčasni VDSL, paket TV+tel
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a mitja_i » 13. Nov 2006 ob 11:26

ne še ;)
Slika (doma)
Slika (mobilno)
Slika (2. priključek)

DixieFlatline
Navdušenec
Prispevkov: 640
Pridružen: 19. Jun 2006 ob 09:55
T-2: Že imam
Paket: 10/10 Mbps FTTH,IPTV,VOIP
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a DixieFlatline » 13. Nov 2006 ob 11:32

Pa tud neki časa še ne 8)
HulaHop naokrog!

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 14:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 13. Nov 2006 ob 11:32

Ni šans - Amino 110 ima preveč piškav internet brkljalnik (leto izdelave 2000!), da bi lahko prikazoval novejše spletne strani uspešno. Večina strani je prikazana povsem narobe - neuporabno.

Za branje in pisanje emailov bi pa človek rabil še brezžično tipkovnico (cirka 10.000 SIT), zato tega ni do nadaljnjega.
Optika 100/10

luser
Znanec
Prispevkov: 60
Pridružen: 5. Avg 2006 ob 17:33
T-2: Že imam
Paket: 4/1Mbps

Odgovor Napisal/-a luser » 13. Nov 2006 ob 18:00

Za branje e-pošte pa res ni potrebna tipkovnica.

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 14:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 13. Nov 2006 ob 18:08

A boš ti programiral Javascript za tisti polpismeni browserček, ki je vgrajen notri? :D
Optika 100/10

Uporabniški avatar
DrM007
Model
Prispevkov: 309
Pridružen: 7. Avg 2006 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: Optika: 200/20, IPTV, VoIP =)
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a DrM007 » 13. Nov 2006 ob 18:12

umm... kaj pa če bi pustili brskati po netu prek aminota, prek pcja... pliiz :wink:
SlikaSlika

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 14:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 13. Nov 2006 ob 18:22

No way - security issue! Ne pozabi, browser je Fresco Ant in je iz leta 2000. Ni šans! :)
Optika 100/10

luser
Znanec
Prispevkov: 60
Pridružen: 5. Avg 2006 ob 17:33
T-2: Že imam
Paket: 4/1Mbps

Odgovor Napisal/-a luser » 13. Nov 2006 ob 20:09

Tisti Fresco mi ne deluje ravno preveč polpismen:

http://www.antlimited.com/products/fresco-features.htm

za mail brati je več kot dovolj dober. Če lohka preko nekega WAP telefon to počnem, ki niti barve ne podpira, bo pa ja tut en takle brkljalnik zmogel to prikazati.

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 14:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 13. Nov 2006 ob 20:11

Z DOM-0 lahko narediš v Javascript tole: NULA. Torej bi bilo treba celoten interface za webmail napisati na novo. Morebiti drugo leto - sedaj je kar nekaj precej bolj pomembnih prioritet za narediti!
Optika 100/10

luser
Znanec
Prispevkov: 60
Pridružen: 5. Avg 2006 ob 17:33
T-2: Že imam
Paket: 4/1Mbps

Odgovor Napisal/-a luser » 13. Nov 2006 ob 21:19

S čistim HTML se da lepe in uporabne stvari naresti :-) WAP ne pozna nobenega DOM, pa vseeno dela branje in pisanje maila prek njega :-)

r3m1ngt0n
Faca
Prispevkov: 102
Pridružen: 6. Jul 2006 ob 23:06
T-2: Že imam
Paket: 10/10, TV, 3 x PSTN
Kraj: Ig

Odgovor Napisal/-a r3m1ngt0n » 13. Nov 2006 ob 22:30

Nimda, mogoče se pa luser ponuja, da bi to naredil namesto tebe? :lol:
Slika
Slika

RebelYELL
Uporabnik
Prispevkov: 27
Pridružen: 27. Avg 2006 ob 02:33
T-2: Že imam

Odgovor Napisal/-a RebelYELL » 15. Nov 2006 ob 14:25

ojla foljk,

ko debatirate o surfanju prek aminota, vam lahko iz 1. roke povem, da zadeva sux. Sem mel siol TV in amino tipkovnico, pa sem vso stvar uporabil približno 3x v celem letu.

vgrajeni browser sux, kot je že nimda povedal, čist vse strani so izposovale neke errorje in samo na pol delale. grdo, štorasto, neuporabno.

beda skratka. največja težava pa je, da vse skup dela v TV resoluciji, se pravi je neuporabno za brskanje ... dajte si nastavit desktop na 800 x 600, pa boste približno vidli kaj mislim... tukaj pa je bila še manjša resolucija (okoli 7xx krat 5xx)

lp

kokica2000
Legenda
Prispevkov: 1285
Pridružen: 17. Sep 2006 ob 12:58
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO na FTTH
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a kokica2000 » 15. Nov 2006 ob 22:20

Hmmm, verjamem, da bi surfanje preko Amina zanimalo marsikaterega uporabnika. Apeliram na T-2, da razmisli o tem vsaj za AmiNET 130. Tule piše, da podpira Opero in na HD 720p bi verjetno kar lepo izgledalo.

Odgovori