Motorola VIP1510

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
koleraba
Novinec
Prispevkov: 5
Pridružen: 27. Okt 2007 ob 13:04
T-2: Še nimam

Motorola VIP1510

Odgovor Napisal/-a koleraba » 27. Okt 2007 ob 13:22

Motorola VIP1510 je nova oprema za tiste brez HDTV.

Priključki:
SCART
compozitni Video
S-Video
SPDIF (digital audio)
stereo audio
LAN
smartcard
USB



Se Amino poslavlja?

DixieFlatline
Navdušenec
Prispevkov: 640
Pridružen: 19. Jun 2006 ob 09:55
T-2: Že imam
Paket: 10/10 Mbps FTTH,IPTV,VOIP
Kraj: Kranj

Re: Motorola VIP1510

Odgovor Napisal/-a DixieFlatline » 27. Okt 2007 ob 13:23

Aleluja če je to res.
HulaHop naokrog!

mitja_i
Starešina
Prispevkov: 1523
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:16
T-2: Že imam
Paket: Brezčasni VDSL, paket TV+tel
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Re: Motorola VIP1510

Odgovor Napisal/-a mitja_i » 27. Okt 2007 ob 13:46

Ja tale motorola ima tudi vgrajen ttx dekoder tako da imate možnost izbrat ttx v meniju. Trenutno je problem samo v kontroliranju TVja (glasnost) z istim daljincem...
Slika (doma)
Slika (mobilno)
Slika (2. priključek)

Uporabniški avatar
BOBI
Starešina
Prispevkov: 2139
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 20:44
T-2: Že imam
Paket: Full kasko na fibru + UMTS
Kraj: Šiška

Re: Motorola VIP1510

Odgovor Napisal/-a BOBI » 27. Okt 2007 ob 13:48

A je to, to
Slika

Škoda da ni mpeg4 in da nima 2x scart

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1349
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: Motorola VIP1510

Odgovor Napisal/-a Skorc » 27. Okt 2007 ob 15:05

Kaj pa tale "Kreatel" dela ma boxu?
Drugače pa "original" na http://www.motorola.com/mot/doc/6/6343_MotDoc.pdf
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

Uporabniški avatar
BOBI
Starešina
Prispevkov: 2139
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 20:44
T-2: Že imam
Paket: Full kasko na fibru + UMTS
Kraj: Šiška

Re: Motorola VIP1510

Odgovor Napisal/-a BOBI » 27. Okt 2007 ob 16:55

Tisti napis nima veze :D , model je pa pravi ;-)

kokica2000
Legenda
Prispevkov: 1284
Pridružen: 17. Sep 2006 ob 12:58
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera na FTTH
Kraj: Ljubljana, Dravlje

Re: Motorola VIP1510

Odgovor Napisal/-a kokica2000 » 27. Okt 2007 ob 17:33

Tisti Kreatel ima še kako vezo. To je firma, ki je naredila napravo in jo je pozneje kupila Motorola (http://www.dtg.org.uk/news/news.php?id=1426). Tudi VIP1910 je izdelek tega istega podjetja. Motorola je med drugim ohranila "brend name" KreaTV, po mnenju mnogih najboljšo platformo za IPTV.

Uporabniški avatar
BOBI
Starešina
Prispevkov: 2139
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 20:44
T-2: Že imam
Paket: Full kasko na fibru + UMTS
Kraj: Šiška

Re: Motorola VIP1510

Odgovor Napisal/-a BOBI » 27. Okt 2007 ob 18:02

kokica2000 napisal/-a:Tisti Kreatel ima še kako vezo. To je firma, ki je naredila napravo in jo je pozneje kupila Motorola (http://www.dtg.org.uk/news/news.php?id=1426). Tudi VIP1910 je izdelek tega istega podjetja. Motorola je med drugim ohranila "brend name" KreaTV, po mnenju mnogih najboljšo platformo za IPTV.
Potem je to še toliko boljše :D , čeprav, ko sem prilepil sliko nisem pomislil na nič podobnega, ampak samo to da se vidi, kako zgleda nov stb za sd programe!
To pomeni, da se Amino počasi poslavlja od nas in prihaja čas Motorole povsod.

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač
Prispevkov: 3957
Pridružen: 27. Sep 2006 ob 07:39
T-2: Že imam
Paket: Tadrazga

Re: Motorola VIP1510

Odgovor Napisal/-a Cobane » 27. Okt 2007 ob 18:38

Da ni slučajno KREATEL = ISKRATEL :lol: :mrgreen:
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

OrionLady
Nadebudnež
Prispevkov: 430
Pridružen: 11. Jun 2006 ob 14:56
T-2: Že imam
Paket: optika T4
Kraj: Kranj

Re: Motorola VIP1510

Odgovor Napisal/-a OrionLady » 27. Okt 2007 ob 19:37

A to pomeni, da bomo menjali aminote za motorole? al bodo motorole samo za nove naročnike na t2 tv?

voyager2
Guru
Prispevkov: 995
Pridružen: 9. Mar 2007 ob 18:59
T-2: Že imam
Paket: T4 300/100 Telekom GPON
Kraj: Ljubljana

Re: Motorola VIP1510

Odgovor Napisal/-a voyager2 » 27. Okt 2007 ob 19:40

Samo za nove

Uporabniški avatar
BOBI
Starešina
Prispevkov: 2139
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 20:44
T-2: Že imam
Paket: Full kasko na fibru + UMTS
Kraj: Šiška

Re: Motorola VIP1510

Odgovor Napisal/-a BOBI » 27. Okt 2007 ob 19:45

Uradne najave še ni, tako da je verjetno zadeva še v testu!

Uporabniški avatar
DownTaker
Starešina
Prispevkov: 1613
Pridružen: 22. Mar 2006 ob 15:28
T-2: Že imam
Paket: T4 Mega
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Re: Motorola VIP1510

Odgovor Napisal/-a DownTaker » 27. Okt 2007 ob 23:54

Kdaj pa bodo ti novi Motorolini vmesniki?
Jaz namreč ravno čakam na T2 IPTV.
Slika

voyager2
Guru
Prispevkov: 995
Pridružen: 9. Mar 2007 ob 18:59
T-2: Že imam
Paket: T4 300/100 Telekom GPON
Kraj: Ljubljana

Re: Motorola VIP1510

Odgovor Napisal/-a voyager2 » 28. Okt 2007 ob 08:53

Saj jih že talajo, vsaj jaz sem jo (motorolco namreč) dobil, tako da jo boš verjetno tudi ti. Drugače pa ni razloga za neko pretirano veselje, saj ne prinaša nekih novosti ali novih kanalov ;-)

Razlika, ki jo lahko v primerjavi z aminom opaziš je, da ta plastik fantastik premore vsaj ledico, ki označuje, da je motorolca vklopljena oz. izklopljena. Če sem dobro pogledal, se TVja sploh ne da kontrolirat z daljincem od motorolce. Tretja zadeva sta pa programa Trace in Travel, ki na motoroli štekata, sicer pa ta problem na T2 poznajo, tako da je samo vprašanje časa da se to popravi. TTX še nisem dosti testiral, samo na prvi pogled ni delal problemov, bi pa moral priklopiti motorolo na plazmo, kjer je trenutno amino s poraznim ttx-om.

bradek

Re: Motorola VIP1510

Odgovor Napisal/-a bradek » 28. Okt 2007 ob 11:05

Teletekst na Motoroli deluje odlicno - stestirano!

Opazil sem tudi da je na novo narejen EPG na Motorolah (INFO gumb!), in vse je precej hitrejse (beri: nic vec cakanja med nalaganjem videoteke/epgja/nastavitev/...).

Opazen napredek, bravo T2!

Odgovori