Problem s snemalnikom

Vse o T-2 IP televiziji
gorazdo
Faca
Prispevkov: 109
Pridružen: 9. Nov 2006 ob 10:55
T-2: Že imam
Paket: FTTH 10/10, 2xTV, 2xtel+GSM
Kraj: LJ

Problem s snemalnikom

Odgovor Napisal/-a gorazdo » 30. Jun 2008 ob 23:02

Imamo 2 navadni motoroli in eno HDTV; zakup prostora je bil opravljen na navadni Motoroli,... a z HDTV Motorole ne morem dostopat do posnetega materjala; pravi, da nimam zakupljenega prostora, hkrati pa ne pusti zakupa (koda - PIN ne prime). Na HD so pred časom rekli, da "bi moralo delat".

mar ni bilo rečeno, da lahko zakupljen prostor uporabljajo vsi vmesniki na istem priključku.

Sem na optiki.

Kak namig, nasvet? :nevem:

bradek

Re: Problem s snemalnikom

Odgovor Napisal/-a bradek » 1. Jul 2008 ob 07:41

HDTV Motorola ni pravilno prijavljena v bazi T-2. Poklici na 0590 00 002 in jim sporoci, pa bodo resili ;)

gorazdo
Faca
Prispevkov: 109
Pridružen: 9. Nov 2006 ob 10:55
T-2: Že imam
Paket: FTTH 10/10, 2xTV, 2xtel+GSM
Kraj: LJ

Re: Problem s snemalnikom

Odgovor Napisal/-a gorazdo » 1. Jul 2008 ob 17:54

Hvala. Bom poklical 002.

Ti pa poklič, da gremo na kako :pivo: .

gorazdo
Faca
Prispevkov: 109
Pridružen: 9. Nov 2006 ob 10:55
T-2: Že imam
Paket: FTTH 10/10, 2xTV, 2xtel+GSM
Kraj: LJ

Re: Problem s snemalnikom

Odgovor Napisal/-a gorazdo » 2. Jul 2008 ob 00:32

očitno je moja HDTV Motorola "vanzemaljska"; kup netipičnih problemov (od tega da je ne vidijo, pa je že pol leta online,... do ostalega);
reševanje težav se nadaljuje jutri; hvala Mihatu (....002) & Co. za trud.

Uporabniški avatar
stajerc
Nadebudnež
Prispevkov: 379
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 22:07
T-2: Že imam
Paket: 10/1
Kraj: Maribor
Kontakt:

Re: Problem s snemalnikom

Odgovor Napisal/-a stajerc » 2. Jul 2008 ob 07:26

Verjetno na podpori MAC-a niso vidli, pa se v žargonu reče da je ne vidi. Več kot očitno pa je, da je z motorolco kaj narobe.
Slika
Slika
Slika

gorazdo
Faca
Prispevkov: 109
Pridružen: 9. Nov 2006 ob 10:55
T-2: Že imam
Paket: FTTH 10/10, 2xTV, 2xtel+GSM
Kraj: LJ

Re: Problem s snemalnikom

Odgovor Napisal/-a gorazdo » 3. Jul 2008 ob 01:33

Fantje so poštimal; dela. :D

mali-40
Legenda
Prispevkov: 1222
Pridružen: 26. Apr 2006 ob 08:40
T-2: Še nimam
Paket: FTTH 20/20 T1
Kraj: koroška

Re: Problem s snemalnikom

Odgovor Napisal/-a mali-40 » 18. Jul 2008 ob 10:01

Da si sposodim tole temo,da ne odpiram nove,zanimam me zakaj jaz ne morem izbrisat stare vsebine,ki je bila posneta recimo maja meseca,tako da imam sedaj še samo 2.6 GB prostora od najetih 10GB.Ali pa se bo to izbrisalo avtomatsko ko bom dosegel zakupljen prostor.

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4999
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Problem s snemalnikom

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 18. Jul 2008 ob 10:11

zbrisati jo moraš v profilu ko si jo dal snemat iz drugega ne gre.

mali-40
Legenda
Prispevkov: 1222
Pridružen: 26. Apr 2006 ob 08:40
T-2: Še nimam
Paket: FTTH 20/20 T1
Kraj: koroška

Re: Problem s snemalnikom

Odgovor Napisal/-a mali-40 » 18. Jul 2008 ob 10:30

Ok hvala sem porihtal snemano je bilo na drugi motoroli.

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4999
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Problem s snemalnikom

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 18. Jul 2008 ob 10:31

super :)

matjaz1
Legenda
Prispevkov: 1282
Pridružen: 27. Jul 2007 ob 12:28
T-2: Že imam
Paket: t-4 tera optika
Kraj: Novo mesto

Re: Problem s snemalnikom

Odgovor Napisal/-a matjaz1 » 29. Avg 2008 ob 11:11

Lahko bi v eni temi objavili, katere programe lahko snemamo in kdaj boste dali kakšnega novga.

malix
Novinec
Prispevkov: 7
Pridružen: 27. Avg 2008 ob 21:08
T-2: Že imam
Paket: Vse 3

Re: Problem s snemalnikom

Odgovor Napisal/-a malix » 29. Avg 2008 ob 11:28

Predvsem bi morali usposobiti gumb za takojšnje snemanje.
Ne pa da je vedno potrebno nastavljati čas snemanja (kdaj začne…)

Panika je predvsem tedaj, ko že gledaš film in se spomniš da bi ga rad posnel, ker je na TV3 nogomet :)
Preden prideš v meni snemalnika, nastaviš vse potrebno za snemanje... traja in zamudiš gol.

Poleg tega je najbolj nerodno, da ne veš katero uro bi vpisal da bi ti začelo čim prej snemati.
Nikjer ne vidiš koliko je sedaj ura… Če daš prezgodnji čas te sistem opozori da ne moreš tedaj snemati…

Lepo bi stisnil gumbek record in bi bilo rešeno.

celloak
Legenda
Prispevkov: 1191
Pridružen: 30. Okt 2006 ob 19:20
T-2: Že imam
Paket: Brezčasna optika 100/10

Re: Problem s snemalnikom

Odgovor Napisal/-a celloak » 29. Avg 2008 ob 14:49

Saj veš, 1.10 je obletnica launcha, mogoče bo takrat kaj ;-)
ko rano rani /
il' je pekar /
il' budala

poiuztrewq

Re: Problem s snemalnikom

Odgovor Napisal/-a poiuztrewq » 29. Avg 2008 ob 19:06

Mogoče bodo pa 1.10. vse športne programe vzeli iz osnovne sheme in jih bo možno naročiti v paketu Teleing Serekreira. :)

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: Problem s snemalnikom

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 29. Avg 2008 ob 20:06

Baje bo takrat Supreme Master HD. :D
Optika 100/10

Odgovori