Logitech harmony in univerzalni daljinci

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
_jure
Novinec
Prispevkov: 8
Pridružen: 16. Jun 2010 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: t4

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a _jure » 7. Feb 2011 ob 12:21

Evo, od support centra sem dobil sporočilo, da so updatali database za VIP-1003. Napravo so mi dodali v moj profil in sedaj dela vse kot je treba!

Hvala ufm!!!

Uporabniški avatar
martis
Nadebudnež
Prispevkov: 489
Pridružen: 18. Nov 2010 ob 12:17
T-2: Že imam
Paket: T4 GIGA optika
Kraj: Slovenska Bistrica

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a martis » 8. Feb 2011 ob 16:11

Vidiš kaj dela prava podpora! To je lahko za vzgled vsem firmam

ufm
Uporabnik
Prispevkov: 46
Pridružen: 16. Dec 2008 ob 23:25
T-2: Že imam
Paket: trio

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a ufm » 11. Feb 2011 ob 22:57

Da pa smo vsi skupaj do tega prišli pa je tudi moja zasluga. Že prej sem v forumu objavil, da se rešuje problem. Z njihovo podporo smo si izmenjali vsaj 20 emailov, kjer so postopoma dodajali nove funkcije, jaz pa sem preverjal kako delujejo. Sedaj je vse, kot se šika in KAPO DOL do podpore, ki jo nudi LOGITECH HARMONY!!!

Nekateri po forumu so pa že zdavnaj napisali, kako jim super dela - a to preprosto NI res, ker ni moglo dobro delovati, razen če ni nekdo zadovoljen s polovičnim delovanjem ali usmerjanjem daljinca pod kotom 45° ali več od naprave...

gringo
Uporabnik
Prispevkov: 45
Pridružen: 21. Nov 2007 ob 16:10
T-2: Že imam
Paket: FTTH 10/10, TV, telefon

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a gringo » 3. Maj 2011 ob 17:47

Kako pa ste prijavili Motorolo VIP-1003 v sistem. Kadarkoli to poiskušam, hoče od mene, da ga učim z originalnim daljincem? Ali je kakšen poseben postopek? Ali to napravo lahko dodajo samo na logitech podpori?

Gucci
Novinec
Prispevkov: 24
Pridružen: 20. Mar 2006 ob 15:28
T-2: Še nimam

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a Gucci » 4. Maj 2011 ob 10:33

Jaz sem samo odgovoril, da nimam original daljinca in je bilo.
Edina "pomanjkljivost" je, da nisem mogel preprogramirati (ali nisem znal) tipke za menjavo kanalov iz kroga na namenski tipki. Vse ostalo dela za moje potrebe tako, kot mora. Še žena je zadovoljna :hudicek:
Slika

gringo
Uporabnik
Prispevkov: 45
Pridružen: 21. Nov 2007 ob 16:10
T-2: Že imam
Paket: FTTH 10/10, TV, telefon

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a gringo » 7. Maj 2011 ob 22:28

Pa še to me muči. Ko prijavim napravo v sistem, mi jo prijavei kot "Digital Set Top Box" in ne kot "PVR", kot pri stari motoroli VIP-1510. Pa tudi aktivnosti za gledanje televizije, ki uporablja Motorolo VIP-1003, mi ne rata dodati. Ko želim dodati aktivnost, ki uporablja VIP-1003, mi ponudi le aktivnost "Play Game". Očitno nekaj ne dela, ali pa sam ne delam pravilno?!?

Gucci
Novinec
Prispevkov: 24
Pridružen: 20. Mar 2006 ob 15:28
T-2: Še nimam

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a Gucci » 8. Maj 2011 ob 18:09

Ko sem jaz menjal ponudnika in sem odklopil Sagem in priklopil Mortorolo VIP 1003 sem imel tudi težavo z aktivnostjo.
Potem sem preprosto celo aktivnost pobrisal in naredil novo od začetka. Na novo vse naprave in vhode in je bilo. Poskusi s tem.
Slika

gringo
Uporabnik
Prispevkov: 45
Pridružen: 21. Nov 2007 ob 16:10
T-2: Že imam
Paket: FTTH 10/10, TV, telefon

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a gringo » 10. Maj 2011 ob 20:00

Stvar ygleda da se je uredila. Problem je najverjetneje bil v povezavi z napravo WD TV Live, ki mi jo je ves čas ponujalo za gledanje televizije. Ko sem zbrisal PVR-je in WD TV live, sem dodal 1003-ko in aktivnost Watch TV, nato pa še WD TV Live in Watch Videos. Sedaj več ali manj dela, le pri krmiljenju WD TV Live-ja mi ob pritisku recimo na tipki gor ali dol le to zazna kot več zaporednih pritiskov iste tipke. Nek random med 1 in 3 pritiski. Tega problema pred zamenjavo motorole nisem imel?!

Uporabniški avatar
martis
Nadebudnež
Prispevkov: 489
Pridružen: 18. Nov 2010 ob 12:17
T-2: Že imam
Paket: T4 GIGA optika
Kraj: Slovenska Bistrica

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a martis » 11. Maj 2011 ob 07:30

Imam Hoferjev Medion daljinec pa mi na motoroli 1003 čisto normalno dela. Sem se bal, da bodo problemi ko sem dobil to Motorolo, je pa res, da sem moral daljinca naštimat preko učenja - vsako tipko posebaj, ker so očitno kode za Aminote in Motorole sveta skrivnost.
Vendar mi, podobno kot pri tebi, pri reciverju funkcijo "dol" zazna kot večkratni pritisk tipke. To rešim tako da, ko daljinec izvede prvi "pritisk tipke", daljinca obrnem v tla... Butasto, ampak deluje...

mudel
Začetnik
Prispevkov: 4
Pridružen: 9. Jun 2011 ob 17:59
T-2: Že imam
Paket: Brezčasni VDSL
Kraj: Ljubljana

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a mudel » 9. Jun 2011 ob 18:09

Hvala ufm in _jure za mukotrpno pripravo Harmonya za Motorolco. Naslednji teden mati dobi Harmonya in niti nisem vedel da so bili taki problemi z VIP-1003.

Jaz imam VIP-1510, ki mi ga je sicer Logitech spremenil v Createl 1510... vendar deluje vse tako kot bi moralo. Včeraj sem opazil, da mi Teletekst gumb ne odpre teleteksta in še ene dva gumba sta naredila nekaj drugega kakor je po defaultu. Sem sumil Harmonya a sem testiral tudi z original Motorola daljincem in se obnaša isto. A so pri T-2ju spet kaj re-mapirali knofe?

josi
Začetnik
Prispevkov: 2
Pridružen: 24. Okt 2012 ob 10:31
T-2: Že imam
Paket: duo

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a josi » 24. Okt 2012 ob 10:38

Imam LCD philips 42PFL3403, DVD Philips HTS3164, dobim pa še DVB C (ne vem katera firma bo).
Moti me, da bom imel tri daljince, pa bi nabavil univerzalnega in sicer Logitech harmony 300.
Bo upravljal vse tri naprave?
Je nastavitev in uporaba enostavna in zanesljiva?

Uporabniški avatar
martis
Nadebudnež
Prispevkov: 489
Pridružen: 18. Nov 2010 ob 12:17
T-2: Že imam
Paket: T4 GIGA optika
Kraj: Slovenska Bistrica

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a martis » 24. Okt 2012 ob 11:25

Sedaj bodo v Lidlu imeli univerzalnega daljinca z LCD zaslonom, modro osvetlitvijo in cel kup funkcijami (makro, all off, učenje tipk...) za slabih 10 €.
Povrh vsega pa zadeva še dobro dela...

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4875
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 24. Okt 2012 ob 11:29

potrjujem delovanje, sedaj že več kot leto dni brez težav v uporabi 3je univerzalni daljinci iz lidla.

lp

josi
Začetnik
Prispevkov: 2
Pridružen: 24. Okt 2012 ob 10:31
T-2: Že imam
Paket: duo

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a josi » 24. Okt 2012 ob 12:49

Sedaj bodo v Lidlu imeli univerzalnega daljinca z LCD zaslonom
A morda veš kdaj bo?

tojla
Znanec
Prispevkov: 56
Pridružen: 8. Maj 2008 ob 20:57
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: Ljubljana

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a tojla » 24. Okt 2012 ob 12:56

Enako potrjujem delovanje daljinca, ki sem ga kupil v Lidl-u pred enim letom. Do sedaj dela brez težav.

Odgovori