Logitech harmony in univerzalni daljinci

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Uporabniški avatar
martis
Nadebudnež
Prispevkov: 489
Pridružen: 18. Nov 2010 ob 12:17
T-2: Že imam
Paket: T4 GIGA optika
Kraj: Slovenska Bistrica

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a martis » 24. Okt 2012 ob 15:23

A morda veš kdaj bo?
Je bilo (mislim da) od 18.10.2012 naprej. Mogoče jih še imajo kje - jih hitro prodajo, ker so dobri za svojo ceno.

webmaher
Starešina
Prispevkov: 1987
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a webmaher » 24. Okt 2012 ob 15:32

očitno jih ni več :-(
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Netflix+BBCi player dodatki

Uporabniški avatar
bushi
Faca
Prispevkov: 100
Pridružen: 4. Okt 2007 ob 19:57
T-2: Že imam
Paket: VDSL (4/1)+TV+Telefon

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a bushi » 24. Okt 2012 ob 23:20

Grem jutri v Vizmarje pogledat, ce je se kak ostal :)
Slika FTTH (100/10) + 6x TV + Telefon

Uporabniški avatar
bushi
Faca
Prispevkov: 100
Pridružen: 4. Okt 2007 ob 19:57
T-2: Že imam
Paket: VDSL (4/1)+TV+Telefon

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a bushi » 25. Okt 2012 ob 09:45

V Vizmarju jih ni vec na policah, so pospravili robo. Rekli pa so, da znajo bit se v kakih trgovinah. Ko bodo spet na voljo, se tukaj lahko spet razpisete...:)
Slika FTTH (100/10) + 6x TV + Telefon

Uporabniški avatar
AndraZ
Faca
Prispevkov: 121
Pridružen: 25. Sep 2006 ob 16:04
T-2: Še nimam
Paket: Že imel, bom še imel
Kraj: Žiri
Kontakt:

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a AndraZ » 25. Okt 2012 ob 16:48

Je kakšna potrditev poceni univerzalca tukaj tudi za amino 110?

marepibo
Začetnik
Prispevkov: 1
Pridružen: 23. Okt 2013 ob 20:39
T-2: Že imam
Paket: T4Mega

Re: Logitech harmony in univerzalni daljinci

Odgovor Napisal/-a marepibo » 24. Okt 2013 ob 19:12

A ima kdo izkušnje z Phillipsom SRT 8215 in IPTV box-om Motorola Vip 1003?

Boriss30
Faca
Prispevkov: 121
Pridružen: 5. Nov 2011 ob 05:06
T-2: Še nimam

Re: Logitech harmony in univerzalni daljinci

Odgovor Napisal/-a Boriss30 » 28. Okt 2013 ob 00:28

Kupil bi si nek univerzalni daljinec, ker sem mi je nabralo jih... Gledam logitech harmony modele, pa me zanima, če mi kdo svetuje kakšen model do 100 eur?
Pa, kako je s kalibracijo z motorolo 1003?

rossi
Navdušenec
Prispevkov: 704
Pridružen: 16. Dec 2007 ob 19:27
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO
Kraj: Litija

Re: Logitech harmony in univerzalni daljinci

Odgovor Napisal/-a rossi » 28. Okt 2013 ob 10:16

@Boriss30: nekaj odgovorov nazaj so hvalili univerzalni daljinec iz Lidla. Je pa problem ga dobit, ker ga nimajo stalno v ponudbi.

gr
Navdušenec
Prispevkov: 508
Pridružen: 15. Apr 2007 ob 11:15
T-2: Že imam
Paket: T4 20M, 2xTV, Patton
Kraj: Obalala

Re: Logitech harmony in univerzalni daljinci

Odgovor Napisal/-a gr » 28. Okt 2013 ob 12:08

Katerikoli Harmony bi moral delovati z motorolo 1003, preverjeno deluje s Harmony 525.

Uporabniški avatar
AndraZ
Faca
Prispevkov: 121
Pridružen: 25. Sep 2006 ob 16:04
T-2: Še nimam
Paket: Že imel, bom še imel
Kraj: Žiri
Kontakt:

Re: Logitech harmony in univerzalni daljinci

Odgovor Napisal/-a AndraZ » 28. Okt 2013 ob 12:13

Jaz imam Harmony 300 (ta poceni, cca 30 eur) z motorolo 1003, toshiba tvjem, pioneer receiverjem in xtreamerjem sidewinder 2. Vse dela brezhibno. Delal je tudi prej z aminotom 110.

Boriss30
Faca
Prispevkov: 121
Pridružen: 5. Nov 2011 ob 05:06
T-2: Še nimam

Re: Logitech harmony in univerzalni daljinci

Odgovor Napisal/-a Boriss30 » 29. Okt 2013 ob 22:11

Jaz bi imel malo boljši model, nekje do 120 eur. Potem pomoje edino ta varianta?
http://www.enaa.com/oddelki/avdioVideo/ ... rt_control
Ima kdo izkušnje s tem modelom?

blazko
Novinec
Prispevkov: 8
Pridružen: 10. Apr 2012 ob 10:35
T-2: Že imam
Paket: T4-King

Re: Logitech harmony in univerzalni daljinci

Odgovor Napisal/-a blazko » 11. Dec 2013 ob 18:40

Do včeraj sem imel motorolo 1910 in Harmony One mi je delal brez problema. Sedaj so mi ga zamenjali za motorolo 1003 in v povezavi s Harmonyjem je katastrofa. Pol tipk sploh ne dela ali pa delajo narobe. Če daljinca učim IR komande iz original motorilinega tudi ne delajo.

Nekje na tem forumu sem zasledil, da je nekdo kontaktiral Logitech podporo in da so kreirali profil za novo napravo "Test 2". Sem pozkusil dodati kot tip motorole "Test 2", katerega je tudi našlo, vendar sedaj ne dela čisto nič.
Tukaj vas veliko piše, da ste harmonyja zrihtali z motorolo 1003. Ima kdo kakšen nasvet, da bi delalo tekoče. Obračanje daljinca za 45 stopinj in podobno odpade.

blazko
Novinec
Prispevkov: 8
Pridružen: 10. Apr 2012 ob 10:35
T-2: Že imam
Paket: T4-King

Re: Logitech harmony in univerzalni daljinci

Odgovor Napisal/-a blazko » 11. Dec 2013 ob 21:00

Zdaj sem videm, da mi Harmony dela brez problemov s 1003 če motorolo izberem v Devices.
Ko pa je v activityju "Watch TV" skupaj s TVjem, pa ne dela pravilno.
Kakšna ideja?

gr
Navdušenec
Prispevkov: 508
Pridružen: 15. Apr 2007 ob 11:15
T-2: Že imam
Paket: T4 20M, 2xTV, Patton
Kraj: Obalala

Re: Logitech harmony in univerzalni daljinci

Odgovor Napisal/-a gr » 12. Dec 2013 ob 01:02

Če je tako bi moralo delovati, v activity preveri, da je izbrana nova Motorola namesto stare.

ld75
Novinec
Prispevkov: 15
Pridružen: 3. Avg 2016 ob 17:01
T-2: Že imam
Paket: bakren diamant do 5 sep 2016
Kraj: Domžale

Re: Logitech harmony in univerzalni daljinci

Odgovor Napisal/-a ld75 » 17. Sep 2017 ob 08:39

Je kdo iz okolice Domžal da uporablja univerzalni daljinec kot je : Logitech Harmony 950 ali kateri drug tip od logitecha

Če je kdo me naj na zs piše prosim.

lp ld75

Odgovori