Logitech harmony in univerzalni daljinci

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
k4vz0024
Novinec
Prispevkov: 14
Pridružen: 13. Jan 2009 ob 01:40
T-2: Še nimam
Paket: 38fwp86

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a k4vz0024 » 14. Jan 2009 ob 21:05

Kaj pa če bi za TXT nastavil FF?

k4vz0024
Novinec
Prispevkov: 14
Pridružen: 13. Jan 2009 ob 01:40
T-2: Še nimam
Paket: 38fwp86

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a k4vz0024 » 14. Jan 2009 ob 21:53

Ali res obstoji verzija Harmony 555 NEW?

Uporabniški avatar
lazyass
Navdušenec
Prispevkov: 515
Pridružen: 1. Nov 2006 ob 02:33
T-2: Že imam
Paket: T4 optika 100/10
Kraj: Ljubljana-Šentvid-Gunclje

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a lazyass » 14. Jan 2009 ob 22:41

Slika T-2 #1Slika T-2 Mobile NIMAM VEČ

Navaroff
Faca
Prispevkov: 135
Pridružen: 7. Dec 2006 ob 15:07
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH, 2x T2 UMTS, 2xTV
Kraj: Ljubljana

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a Navaroff » 14. Jan 2009 ob 22:50

k4vz0024 napisal/-a:Kaj pa če bi za TXT nastavil FF?
Komot. Tipke imajo napise zgolj za pomoč. Če želiš si lahko za katerokoli tipko nastaviš karkoli. Le za power off mislm da ne, nism pa sigurn.

k4vz0024
Novinec
Prispevkov: 14
Pridružen: 13. Jan 2009 ob 01:40
T-2: Še nimam
Paket: 38fwp86

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a k4vz0024 » 15. Jan 2009 ob 00:34

in razlika med 555 in 555 NEW?

k4vz0024
Novinec
Prispevkov: 14
Pridružen: 13. Jan 2009 ob 01:40
T-2: Še nimam
Paket: 38fwp86

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a k4vz0024 » 21. Jan 2009 ob 20:18

Zanima me, ali so kvaliteta tipk enaka tako pri 525 kot 555? In kako je s širino IR žarka? A potegne, če usmeriš v strop?

andrejs
Guru
Prispevkov: 872
Pridružen: 6. Nov 2007 ob 08:42
T-2: Že imam
Paket: 10/1 + 2xISDN + 2xUMTS + IPTV
Kraj: Maribor - Limbuš

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a andrejs » 22. Jan 2009 ob 01:37

Neke posebne razlike nisem opazil v kvaliteti tipk, osebno uporabljam 525, sem pa pred cca. 10dnevi kolegu priklapljal 555 in nisem zaznal razlike v kvaliteti.

Kolega je nabavil haarmonya predvsem zaradi tega ker mu je stari daljinec deloval tako slabo da se je moral včasih celo vstati iz kavča in se premakniti za kakšen meter bližje k TV-ju, sem pa mu potem pokazal kako deluje harmony, na razdaliji 5m sem ga usmeril v nasprotni smeri (stran od TV-ja) v steno katera je bila oddaljena če kakšna 2 dodatna metra, signal se je od stene odbil in TV se je super odzival.
Slika

Navaroff
Faca
Prispevkov: 135
Pridružen: 7. Dec 2006 ob 15:07
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH, 2x T2 UMTS, 2xTV
Kraj: Ljubljana

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a Navaroff » 22. Jan 2009 ob 13:17

k4vz0024 napisal/-a:Zanima me, ali so kvaliteta tipk enaka tako pri 525 kot 555? In kako je s širino IR žarka? A potegne, če usmeriš v strop?
Primer, meni originalni daljinec za motorolo slabo vleče s postelje (pač sem v taki poziciji, da je motorola zelo visoko in malo prekrita z ostalimi DVD komponentami... če pa s harmony 525 spreminjam pa ni problema, in to verjameš ali ne tudi pod deko mi je vlekl :twisted: - harmony. Je pa tako, da imajo kokr jaz vem, harmony-ji na obeh straneh IR oddajanje in to zelo močno. Tudi klimo imam na _Harmony sprogramirano, ker original daljinček mal protestira (sam tukaj so pa druge fore, pa ne bi o tem).

k4vz0024
Novinec
Prispevkov: 14
Pridružen: 13. Jan 2009 ob 01:40
T-2: Še nimam
Paket: 38fwp86

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a k4vz0024 » 22. Jan 2009 ob 16:28

To se pa sliš dobr. Sam še, kako je glede tipk?

Tx

DeeKay
Faca
Prispevkov: 125
Pridružen: 23. Jun 2007 ob 21:02
T-2: Že imam
Paket: Internet 4/1, IPTV HD
Kraj: Gornja Radgona

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a DeeKay » 22. Jan 2009 ob 17:31

Saj ti je andrejs dva posta višje na to odgovoril.

k4vz0024
Novinec
Prispevkov: 14
Pridružen: 13. Jan 2009 ob 01:40
T-2: Še nimam
Paket: 38fwp86

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a k4vz0024 » 22. Jan 2009 ob 17:42

Se opravičujem, nism videl.

Coleman
Začetnik
Prispevkov: 2
Pridružen: 23. Jan 2009 ob 21:47
T-2: Že imam
Paket: internet, TV, telefon

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a Coleman » 23. Jan 2009 ob 22:26

Pozdravljen,
tudi sam sem imel težave Motorola STB-jem v kombinaciji z LG LCD-jem. Ugotovil sem, da je problem vklopljena funkcija slike "Intelligent senzor" na TV-ju. Daljinec (žal :-) normalno dela ob njegovi izključitvi.
stesi napisal/-a:Pozdravljeni,

pred kratkim ko sem prešel na optiko sem tudi vzel HD paket televizijo, pred tem sem ravno z razlogom ker uporabljam veliko funkcij televizije (in pri tem je bil aminotov daljinec neuporaben) kupil logitech harmony 555. v povezavi z aminotom in lg televizijo ter ostalo multimedijo je vse delovalo odlično. Nato sem dobil motorolo HD (vip1910), katere daljinec tudi ni uporaben popolnoma. čeprav harmony lepo prenese nastvitve iz neta in si jih posname, motorola ne reagira, tudi če harmony dam v learning način in posnamem tipko po tipko si vse lepo shrani, ampak motorola še vedno ne reagira.

če ima kdo rešitev tega naj prosim pove, v nasportnem primeru bom pa mogu nekako nazaj dobit aminota.

lp

prepecenc
Novinec
Prispevkov: 9
Pridružen: 26. Sep 2007 ob 22:13
T-2: Že imam
Paket: optika 10/10

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a prepecenc » 30. Jan 2009 ob 01:13

Tudi sam imam enake težave. Naj povem, da imam 555 že dobro leto. Pred letom je zadeva delovala popolnoma OK. Nato dalinca nisem uporabljal pol leta in ko sem ga zdaj ponovno vzel iz predala so bile baterije seveda prazne. Po ponovni namestitvi preko USB-ja pa imam enake težava kot spodaj opisano. Malo čudno.




stesi napisal/-a:Pozdravljeni,

pred kratkim ko sem prešel na optiko sem tudi vzel HD paket televizijo, pred tem sem ravno z razlogom ker uporabljam veliko funkcij televizije (in pri tem je bil aminotov daljinec neuporaben) kupil logitech harmony 555. v povezavi z aminotom in lg televizijo ter ostalo multimedijo je vse delovalo odlično. Nato sem dobil motorolo HD (vip1910), katere daljinec tudi ni uporaben popolnoma. čeprav harmony lepo prenese nastvitve iz neta in si jih posname, motorola ne reagira, tudi če harmony dam v learning način in posnamem tipko po tipko si vse lepo shrani, ampak motorola še vedno ne reagira.

če ima kdo rešitev tega naj prosim pove, v nasportnem primeru bom pa mogu nekako nazaj dobit aminota.

lp

DeeKay
Faca
Prispevkov: 125
Pridružen: 23. Jun 2007 ob 21:02
T-2: Že imam
Paket: Internet 4/1, IPTV HD
Kraj: Gornja Radgona

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a DeeKay » 30. Jan 2009 ob 02:11

Jaz sem pa danes zamenja Motorolo 1510 za Motorolo 1910, nastavitev za daljinca Harmony 555 pa sploh nisem spreminjal - dela z nastavitvami za Motorolo 1510. Moram reči, da dela zelo dobro in nimam nobenih problemov.

Uporabniški avatar
nathanhund
Guru
Prispevkov: 833
Pridružen: 4. Dec 2007 ob 14:34
T-2: Že imam
Paket: oranžni optimum+1sdtv+čz+1mob
Kraj: Poljčane

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a nathanhund » 30. Jan 2009 ob 13:41

[quote="Coleman"]Pozdravljen,
tudi sam sem imel težave Motorola STB-jem v kombinaciji z LG LCD-jem. Ugotovil sem, da je problem vklopljena funkcija slike "Intelligent senzor" na TV-ju. Daljinec (žal :-) normalno dela ob njegovi izključitvi.

to tudi jaz opažam da če imam vkloplen senzor mi daljinc od motorole zelo slabo prime :nevem:
LP Robert

Odgovori