Logitech harmony in univerzalni daljinci

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
gr
Navdušenec
Prispevkov: 513
Pridružen: 15. Apr 2007 ob 11:15
T-2: Že imam
Paket: T4 20M, 2xTV, Patton
Kraj: Obalala

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a gr » 23. Feb 2009 ob 07:33

na prvi strani te teme.

Uporabniški avatar
Tedy
Navdušenec
Prispevkov: 512
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 21:51
T-2: Že imam
Paket: 100/10
Kraj: KR

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a Tedy » 23. Feb 2009 ob 19:40

imam harmony 525, je to ok ali se priporoča kaj boljšega?
Slika

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4998
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 24. Feb 2009 ob 09:50

že ta je dovolj dober,
če pa imaš malo več denarja pa je harmony one zakon :D

Uporabniški avatar
WAR-DOG
Faca
Prispevkov: 114
Pridružen: 30. Okt 2007 ob 17:21
T-2: Že imam
Paket: 10/10 FTTH + 2xTV
Kraj: Murska Sobota / Ljubljana

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a WAR-DOG » 24. Feb 2009 ob 21:54

WAR-DOG napisal/-a:a bi se dalo kako s harmony upravljat na računalniku VLC? recimo če nabavim IR sprejemnik?
gr napisal/-a:na prvi strani te teme.
A bi kdo napisal izkušnje s tem, torej PC in daljinec ? :)

amper
Novinec
Prispevkov: 12
Pridružen: 27. Avg 2008 ob 20:59
T-2: Že imam
Paket: FTTH

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a amper » 8. Mar 2009 ob 20:37

Pozdravlejni
Latim si Harmony 525. Pa ga nameravam združiti z računalnikom.
Zanima pa me, če se da menije, ki jih prikazuje displey spreminjati po svoji želji.
Lp

DzaroG
Znanec
Prispevkov: 57
Pridružen: 20. Dec 2008 ob 15:34
T-2: Že imam
Paket: 4/1 - 2xTV - 1xTelefon

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a DzaroG » 14. Mar 2009 ob 08:18

Imam tudi jaz en majhen problem pri eni aktivnosti imam nastavljeno da mi prižge TV da na HDMI izhod da TV na mute prižge Apple Tv prižge Yamaho reciver ga da na pravilni izhod in to je to. Vendra se včasih zgodi da mi na Yamahi tudi prestavlja vhode zvoka ki bi moralo biti na avto ker večina filmo je na 5.1 zvoku harmony pa mi ga velkokrat prestavi(yamaho) na DTS kar pa pomeni da potem ni zvoka. Zanimivo je tudi da tega ukaza sploh ni na starem daljincu in je samo na sami komponenti. !000x sem že pregledal nastavitve za to aktivnost in ni nikjer vidnega tega ukaza. Kako bi priešl do tega ukaza in ga izločil... Zanimivo je tudi če grem na ukaze samo za Yamaho tudi ni tega ukaza a ga vendar vedno uporablja na aktivnosti... uporabljam harmony 555...

Slika

Slika

k4vz0024
Novinec
Prispevkov: 14
Pridružen: 13. Jan 2009 ob 01:40
T-2: Še nimam
Paket: 38fwp86

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a k4vz0024 » 17. Apr 2009 ob 22:59

Mene tole zanima, imam Harmony 555, pa v primeru, da ga učim ukaze od drugega daljinca, nprr. Soniyevega, moram daljinca dati čisto skupaj, tako da se dotikata, da ga Harmony prebere, pa še to traja pol minute? Je to normalno, ali je kaj narobe s Harmony 555? Batarije so v obeh daljincih nove.

Lp

axi
Znanec
Prispevkov: 79
Pridružen: 14. Jan 2009 ob 13:05
T-2: Že imam
Paket: VDSL2 10/2 + 2×IPTV + 1×TEL
Kraj: Komenda

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a axi » 18. Apr 2009 ob 02:50

Hja, normalno ni. Mogoče jih daješ preveč skupaj? Mogoče probaj povečati razdaljo, ali pa poskusi z daljšim/krajšim pritiskom :nevem:

Je pa res, da z določenimi daljinci je problem pri učenju ukazov. Meni nikakor ni zaznal komand od Aminovega daljinca na nobeni razdalji oz. kakor se mu je zazdelo (na vsake 100 pritiskov mogoče) pa z daljincem od JVC radia sem imel tudi probleme.

k4vz0024
Novinec
Prispevkov: 14
Pridružen: 13. Jan 2009 ob 01:40
T-2: Še nimam
Paket: 38fwp86

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a k4vz0024 » 18. Apr 2009 ob 09:45

Torej si imel tudi ti probleme. Ma jaz sem probal 2 različna Sonyeva daljinca, pa phillipsovega pa še panasonicovega. pri vsakem sem čakal in čakal vsaj pol minute...

DeeKay
Faca
Prispevkov: 125
Pridružen: 23. Jun 2007 ob 21:02
T-2: Že imam
Paket: Internet 4/1, IPTV HD
Kraj: Gornja Radgona

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a DeeKay » 18. Apr 2009 ob 11:28

Meni navadno predlaga, da dam daljinca bolj narazen.

axi
Znanec
Prispevkov: 79
Pridružen: 14. Jan 2009 ob 13:05
T-2: Že imam
Paket: VDSL2 10/2 + 2×IPTV + 1×TEL
Kraj: Komenda

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a axi » 18. Apr 2009 ob 13:39

Tole mi ni normalno, da ti pri vsakem zajebava. Meni na ostalih prime v trenutku, če jih dam kakšnih 10cm narazen (pri nekaterih je potrebno povečati razdaljo na 20,30,40 cm). Problem sem imel predvsem pri Aminovem daljincu, kjer sploh ni zaznal pritiska ne glede na razdaljo in dolžino pritiska.

Jakomir
Začetnik
Prispevkov: 1
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 21:31
T-2: Že imam

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a Jakomir » 8. Okt 2009 ob 21:35

Ali se da na Harmonyju nastimat, da ob določini uri spremeni program na TVju.
Primer: ob 21ih se spremeni iz POP TV na SLO1

hvala za odg

weidah
Nadebudnež
Prispevkov: 428
Pridružen: 7. Avg 2007 ob 01:27
T-2: Že imam

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a weidah » 8. Okt 2009 ob 22:35

Ne
Slika

alessio2
Uporabnik
Prispevkov: 33
Pridružen: 28. Avg 2008 ob 20:16
T-2: Že imam
Paket: 10/2 + IP TV

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a alessio2 » 20. Okt 2009 ob 20:52

Nabavil sem Harmony 555 in ga imam združenega z Sony CRT Tvjem in Amino 110
Problem je ker se mi z original nastavitvami TV ne prižge. Ta Soony (in verjetno še marsikateri) ima tako narejeno da ga z power gumbom ne moreš vžgat ampak samo ugasneš.
Torej se potemtakem prižge ob pritisku na CH+ ali #1-9.
A je kdo to z Harmonyjem rešil, ker je zelo nerodno. Vgasne se, prižgat pa ga ne morem :(( ?!

Uporabniški avatar
Balonar
Guru
Prispevkov: 990
Pridružen: 20. Avg 2006 ob 21:17
T-2: Že imam
Paket: 8/1, 2x IP TV, IP Telefon
Kraj: Celje
Kontakt:

Re: logitech harmony

Odgovor Napisal/-a Balonar » 20. Okt 2009 ob 22:13

nastimi komando namest Power on --> #1 številko

Odgovori