Timeshift / Časovni zamik

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8050
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Timeshift / Časovni zamik

Odgovor Napisal/-a kitl » 2. Jan 2020 ob 23:06

Da.
Slika


Lp, Kitl

Nikonja
Faca
Prispevkov: 124
Pridružen: 8. Apr 2008 ob 20:39
T-2: Že imam
Paket: 200/20

Re: Timeshift / Časovni zamik

Odgovor Napisal/-a Nikonja » 11. Maj 2020 ob 18:27

Od prejšnjega tedna pri vrtenju nazaj ni več 5.1 zvoka ampak samo stereo, seveda na kanalih ki to podpirajo. Blazno moteče ker v živo ni šanse pogledat vse kaj si želiš.
Zanima me a je to napak ali bo žal tko naprej?
Imam pa 4k Aminota

Lp

Sent from my SM-G973F using Tapatalk


Uporabniški avatar
THJ
Navdušenec
Prispevkov: 656
Pridružen: 26. Jun 2014 ob 09:56
T-2: Že imam

Re: Timeshift / Časovni zamik

Odgovor Napisal/-a THJ » 12. Maj 2020 ob 07:53

Kateri kanal? Katera oddaja točno?
Slika

Nikonja
Faca
Prispevkov: 124
Pridružen: 8. Apr 2008 ob 20:39
T-2: Že imam
Paket: 200/20

Re: Timeshift / Časovni zamik

Odgovor Napisal/-a Nikonja » 12. Maj 2020 ob 08:35

Vsi HBO in oba BBC-a pri vseh odajah. Na Premier kanalih je vse ok.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk


Uporabniški avatar
THJ
Navdušenec
Prispevkov: 656
Pridružen: 26. Jun 2014 ob 09:56
T-2: Že imam

Re: Timeshift / Časovni zamik

Odgovor Napisal/-a THJ » 13. Maj 2020 ob 14:57

Ko greš v ČZ si fiksiraj ročno še enkrat dolby zvočno sled. Menu->Desno->Desno->Desno->Zvočni zapisi.
Slika

Nikonja
Faca
Prispevkov: 124
Pridružen: 8. Apr 2008 ob 20:39
T-2: Že imam
Paket: 200/20

Re: Timeshift / Časovni zamik

Odgovor Napisal/-a Nikonja » 13. Maj 2020 ob 19:22

Sem že večkra, ampak če vrtim nazaj dobim samo DD 2.0, 5.1 kar izgine. Če dam program v živo DD 5.1 je nazaj. Wtf ???

Sent from my SM-G973F using Tapatalk


Uporabniški avatar
THJ
Navdušenec
Prispevkov: 656
Pridružen: 26. Jun 2014 ob 09:56
T-2: Že imam

Re: Timeshift / Časovni zamik

Odgovor Napisal/-a THJ » 14. Maj 2020 ob 14:17

Nastavitve->Nastavitve naprave->HDMI prehananje zvoka. Tole preveri če imaš vklopljeno.

Kako imaš vezan STB na TV? Samo HDMI ali imaš ločen TOSLink kabel za avdio izhod na Aminu?
Slika

Nikonja
Faca
Prispevkov: 124
Pridružen: 8. Apr 2008 ob 20:39
T-2: Že imam
Paket: 200/20

Re: Timeshift / Časovni zamik

Odgovor Napisal/-a Nikonja » 14. Maj 2020 ob 14:53

Povezan je direkt na tv potem hdmi arc na ojačevalec. Tam ne more bit problem ker je vse normalno delalo do kakšen teden nazaj, in na cinestar kanalih še vedno dela ok. HBO in Bbc-a samo nagajata.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk


Odgovori