Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jeziku)

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
webmaher
Starešina
Prispevkov: 2013
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a webmaher » 26. Avg 2015 ob 22:08

ja Aspirinčki so močnejši od makaronarjev :mrgreen:
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Netflix+BBCi player dodatki

d_g
Legenda
Prispevkov: 1095
Pridružen: 7. Dec 2006 ob 09:53
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a d_g » 2. Okt 2015 ob 23:54

Telemach je v svojem kabelskem sistemu vključil hrvaške podnapise (slovenskih niti ni) na National Geographic Channel HD. Mogoče bi lahko tudi T-2 malo razmisli v to smer :D...

http://www.satelitv.net/jumpto.asp?ref= ... 66&id=3254

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2013
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a webmaher » 3. Okt 2015 ob 08:50

ja sem tudi sam opazil kaka 2 tedna nazaj... opazil sem pa tudi da jih pri Discovery Showcase HD ni več ali pa sem imel smolo in gledal neprave oddaje :-)
Prav tako so na Travel HDju ponovno potem, ko jih nekaj časa ni bilo in so se delali neumne....
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Netflix+BBCi player dodatki

Uporabniški avatar
jst1
Nergač
Prispevkov: 804
Pridružen: 10. Sep 2012 ob 15:44
T-2: Že imam
Paket: T3 TERA

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a jst1 » 25. Mar 2016 ob 21:50

A je to naključje, da danes igrata Portugalska proti ZDA. Tako velik nogomet kot nogomet na mivki. Vsaj tako pravi t2 epg na Sportklubu.

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2013
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a webmaher » 26. Mar 2016 ob 00:47

to je napaka
na mivki so igrali proti ZDA in jih premagali s 4:1
veliki nogomet pa so Portugalci igrali proti Bolgariji in izgubili z 0:1...
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Netflix+BBCi player dodatki

Uporabniški avatar
jst1
Nergač
Prispevkov: 804
Pridružen: 10. Sep 2012 ob 15:44
T-2: Že imam
Paket: T3 TERA

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a jst1 » 26. Mar 2016 ob 10:28

Sem malo pogledal tekmo ja z Bolgari. Hotel sem povedat, da je epg ves pomešan. Da je zmeraj slabši. Pa tudi kjer je bila tekma z Bolgari v EPG-ju sploh ni pisalo, da je v živo. Žalost.

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2013
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a webmaher » 26. Mar 2016 ob 11:20

če nič ne piše V ŽIVO potem je pač posnetek... to se pa zahvali mojstrom pri Telesmehu, ki je lastnik SKjev in pošilja sporede... če češ ti pošljem excel v katerem pošiljajo pa boš videl kaki umetniki so :mrgreen:
Sony 65XE9005, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Netflix+BBCi player dodatki

Uporabniški avatar
jst1
Nergač
Prispevkov: 804
Pridružen: 10. Sep 2012 ob 15:44
T-2: Že imam
Paket: T3 TERA

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a jst1 » 26. Mar 2016 ob 12:56

Ja ampak ni bil posnetek. Pod logotipom oz. tokrat je bilo nad, je pisalo V živo. Ma sploh ne bi rad videl tega excela :), bom še slabše volje. Ne razumem pa zakaj se nekaj grejo, če se jim ne da. Sam sem pa bral da sliko pa t2 ne dobi od istih kot Telemach oz. smeh .

Markong
Začetnik
Prispevkov: 1
Pridružen: 10. Apr 2016 ob 08:41
T-2: Že imam

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a Markong » 10. Apr 2016 ob 08:44

Mogoce kdo ve, kako se pri otroskih kanalih na T2 izklopi slovenske podnapise?
Ker otroci se ne naucijo niti ene tuje besede ce imajo podnapise. :namrec:
Lp

barbox
Uporabnik
Prispevkov: 48
Pridružen: 8. Dec 2006 ob 18:21
T-2: Že imam
Paket: T4 20M
Kraj: Metlika

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a barbox » 10. Apr 2016 ob 12:52

A lahko kdaj pričakujemo podnapise na Outdoor channel ?
Kolega ima kabelsko preko optike na Telekomu in program ima srbske podnapise?

d_g
Legenda
Prispevkov: 1095
Pridružen: 7. Dec 2006 ob 09:53
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a d_g » 10. Apr 2016 ob 23:13

No na T-2 ni niti slo podnapisov na Discovery HD Showcase (ni vsebinskega odgovora na FB T-2), ostali ponudniki imajo še hrvaške na National Geographic HD, tako da bo Outdoor channel HD tudi še na čakanju...

banditbanger
Faca
Prispevkov: 104
Pridružen: 5. Maj 2008 ob 13:53
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Idrija

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a banditbanger » 17. Avg 2016 ob 15:11

Mene pa zanima, zakaj se na več ali manj vseh kanalih s SLO podnapisi dogaja, da zmanjka vmes par vrstic podnapisov (tečejo normalno, potem ena "runda" manjka, pa normalno naprej). To se dogaja v časovnem zamiku in se mi zdi da tudi direkt. Ni razlike med SD in HD kanali.

Uporabniški avatar
jst1
Nergač
Prispevkov: 804
Pridružen: 10. Sep 2012 ob 15:44
T-2: Že imam
Paket: T3 TERA

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a jst1 » 17. Avg 2016 ob 18:46

To je večni problem zaradi katerega sem pred cca. Pol leta klical v klicni center. In kaj so rekli? Da naj vsakič ko to opazim zabeležim točen čas in pa na katerem programu. Ja najboljše, da tv gledam z listkom in svinčnikom v roki. Kukr da ne vedo,ce jim poveš da je to non stop in na vseh kanalih, ki jih gledaš na časovni zamik.

Poslano z mojega SM-G935F z uporabo Tapatalk

banditbanger
Faca
Prispevkov: 104
Pridružen: 5. Maj 2008 ob 13:53
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Idrija

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a banditbanger » 18. Avg 2016 ob 08:56

Se pravi, da je to splošen problem? In se očitno ne rešuje? Tudi mene ne mika sedeti pred televizorjem z beležko - zadeva je pogosta in moteča, dajmo T-2, rešite problem.

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4913
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 18. Avg 2016 ob 09:27

Tudi sam javljam napake na kanalih na katerih se dogajajo in Tv mojtri vedno znova gledajo in iščejo vzroke za težave...
v večini primerov jih tudi najdejo in popravijo...


Pri podnapisih pa koliko sem imel možnost videt je včasih konkretno problem ker se ločeno popošiljajoo :(

Odgovori