Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jeziku)

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Uporabniški avatar
nathanhund
Guru
Prispevkov: 830
Pridružen: 4. Dec 2007 ob 14:34
T-2: Že imam
Paket: oranžni optimum+1sdtv+čz+1mob
Kraj: Poljčane

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a nathanhund » 23. Avg 2016 ob 12:01

na history ch je to vsakdanji pojav, gledam pa vse z zamikom, najslabše je pa na explorer-ju, tak da ga že dolgo sloh ne gledam :nevem:
LP Robert

Mnemosima
Uporabnik
Prispevkov: 31
Pridružen: 4. Dec 2009 ob 15:47
T-2: Že imam

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a Mnemosima » 7. Okt 2016 ob 15:36

Zadnje dneve gledam nadaljevanko na Fox Crime - Osnove Sherloc Holmesa -katastrofa od podnapisov, če seštejem skupaj, jih manjka za pol epizode.

Katastrofa je tudi prevajanje naslovov za programe, sicer lahko govorim za prevode iz italijanščine - izgleda kakor, da bi jih prevajali v google prevajalcu. Nekateri totalno zgrešeni. Ne veš ali bi se smejal ali jokal.

Uporabniški avatar
Dovani
Znanec
Prispevkov: 87
Pridružen: 31. Dec 2007 ob 15:02
T-2: Že imam
Paket: T3
Kraj: KRANJ

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a Dovani » 17. Feb 2018 ob 10:03

Na kanalu Planet EARTH so omogočeni podnapisi v Slovenščini , Hrvaščini in Srbščini. Slovenski podnapisi sicer še niso na vseh oddajah, ampak vseeno pohvalno,
ker je to eden boljših dokumentarnih kanalov.

d_g
Legenda
Prispevkov: 1096
Pridružen: 7. Dec 2006 ob 09:53
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a d_g » 18. Feb 2018 ob 13:51

Na Discovery HD Showcase kot kaže so "pozabili" tehnično pravilno vključiti slovnske podnapise. Možnost izbire so sicer pri tem programu seaj dodali prek boxa (slovenski in srbski), delajo pa seveda ne. Nobenih težav pa ni s prisotnostjo te izbire pri gledanju tega programa prek računalnika. Kdo bi imel logično razlago?

krepki45
Model
Prispevkov: 305
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 18:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO-500/100
Kraj: SG

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 18. Feb 2018 ob 14:17

Kje na boxu pa lahko izbereš jezik podnapisa imam box arris vip 1113?

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1706
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 18. Feb 2018 ob 14:40

Globalno: Nastavitve -> Jezik vsebin
Na kanal: Predvaja se -> Podnapisi/zvočne sledi

Uporabniški avatar
THJ
Navdušenec
Prispevkov: 637
Pridružen: 26. Jun 2014 ob 09:56
T-2: Že imam

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a THJ » 19. Feb 2018 ob 12:34

d_g napisal/-a:Na Discovery HD Showcase kot kaže so "pozabili" tehnično pravilno vključiti slovnske podnapise. Možnost izbire so sicer pri tem programu seaj dodali prek boxa (slovenski in srbski), delajo pa seveda ne. Nobenih težav pa ni s prisotnostjo te izbire pri gledanju tega programa prek računalnika. Kdo bi imel logično razlago?
Urejeno. Sedaj se naj bi pravilno prikazovali. Če najdete še kakšen problem, ga prosim napišite tu ali pa v temo "Nedelovanje in motnje določenega programa".
Slika

d_g
Legenda
Prispevkov: 1096
Pridružen: 7. Dec 2006 ob 09:53
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a d_g » 19. Feb 2018 ob 18:39

Res je. Delajo zdaj OK :D

maxmagnus
Guru
Prispevkov: 939
Pridružen: 7. Jul 2006 ob 16:16
T-2: Že imam
Paket: Oranžni optimum

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a maxmagnus » 26. Feb 2018 ob 13:12

Zakaj so na arrisu v sliko zapečeni podnapisi in niso v posebnem streamu tako kot pri strari Motoroli?

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1706
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 26. Feb 2018 ob 20:10

To nima veze Arris... prestavili so te iz mpeg2 na mpeg4.

maxmagnus
Guru
Prispevkov: 939
Pridružen: 7. Jul 2006 ob 16:16
T-2: Že imam
Paket: Oranžni optimum

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a maxmagnus » 26. Feb 2018 ob 22:01

A to te avtomatsko prestavijo na mpeg4, če zamenjaš Motorolin vmesnik z Arrisom?

bender33
Faca
Prispevkov: 191
Pridružen: 23. Feb 2009 ob 21:21
T-2: Še nimam
Paket: TopTrio A

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a bender33 » 2. Mar 2018 ob 23:37

Science ima srbske podnapise

Slika

Uporabniški avatar
THJ
Navdušenec
Prispevkov: 637
Pridružen: 26. Jun 2014 ob 09:56
T-2: Že imam

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a THJ » 3. Mar 2018 ob 16:14

Kolikor gledam kanal nima slovenskih podnapisov.
Slika

maxmagnus
Guru
Prispevkov: 939
Pridružen: 7. Jul 2006 ob 16:16
T-2: Že imam
Paket: Oranžni optimum

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a maxmagnus » 29. Mar 2018 ob 13:31

Investigation Discovery prikazuje grške podnapise namesto slovenskih.

Uporabniški avatar
THJ
Navdušenec
Prispevkov: 637
Pridružen: 26. Jun 2014 ob 09:56
T-2: Že imam

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a THJ » 29. Mar 2018 ob 21:04

Podnapisi so popravljeni.
Slika

Odgovori