Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jeziku)

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
d_g
Legenda
Prispevkov: 1090
Pridružen: 7. Dec 2006 ob 09:53
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a d_g » 17. Jul 2018 ob 22:55

Potrjujem tudi jaz, da so res hravaški podnapisi. So pa podnapisi zapečeni s sliko, tako da se jih ne da spreminjat ali izklopit. Na optiki T-2...

g33k
Legenda
Prispevkov: 1095
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a g33k » 17. Jul 2018 ob 23:11

Potem je očitno problem samo na BROju.
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 740
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 18. Jul 2018 ob 10:58

Zdravo, v meniju ko si na programu imaš izbiro jezika podnapisev. Izberite Slovenščina
You Can Call Me Santa Claus
Slika

Uporabniški avatar
maxus
Guru
Prispevkov: 767
Pridružen: 17. Nov 2006 ob 21:16
T-2: Že imam
Paket: bakreni T-3 + XL
Kraj: Izola

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a maxus » 18. Jul 2018 ob 11:21

g33k napisal/-a:Potem je očitno problem samo na BROju.
Tudi na bakru je tako :jao:

Ciril, a to misliš v Nastavitvah......Jezik vsebin....Privzeti jezik
Slika

g33k
Legenda
Prispevkov: 1095
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a g33k » 18. Jul 2018 ob 11:55

BRO je tudi na bakru. :D
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1555
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 18. Jul 2018 ob 12:53

Zapeceni podnapisi so na mpeg4... tukaj BRO nima veze.

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 740
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 18. Jul 2018 ob 13:52

Zdaj bi moralo bit OK
You Can Call Me Santa Claus
Slika

g33k
Legenda
Prispevkov: 1095
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a g33k » 18. Jul 2018 ob 16:21

mikrohard napisal/-a:Zapeceni podnapisi so na mpeg4... tukaj BRO nima veze.
A na mpeg4 ni možnosti izbire podnapisov?
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1555
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 18. Jul 2018 ob 17:10

Odvisno od programa. Nekje ja, drugje ne. Na večini ne, AFAIK.

007Gogi
Uporabnik
Prispevkov: 43
Pridružen: 17. Dec 2008 ob 00:00
T-2: Že imam
Paket: 500/100
Kraj: Ljubljana-Bežigrad

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a 007Gogi » 18. Jul 2018 ob 20:10

zakaj na discovery science ne delajo več srbski podnapisi.Že en lep čas.

d_g
Legenda
Prispevkov: 1090
Pridružen: 7. Dec 2006 ob 09:53
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a d_g » 18. Jul 2018 ob 22:23

Na HD verziji ni težav, delujejo.

007Gogi
Uporabnik
Prispevkov: 43
Pridružen: 17. Dec 2008 ob 00:00
T-2: Že imam
Paket: 500/100
Kraj: Ljubljana-Bežigrad

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a 007Gogi » 19. Jul 2018 ob 17:09

Glih na HD ne delajo že en lep čas.

d_g
Legenda
Prispevkov: 1090
Pridružen: 7. Dec 2006 ob 09:53
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a d_g » 19. Jul 2018 ob 22:56

Seveda so prisotni srbski podnapisi (tole je zdajle na tem programu). Samo nastaviti ;-) jih je potrebno za ta program v meniju (Podnapisi: brez, angleščina, srbščina).
Priponke
Clipboard01.jpg

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 740
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 20. Jul 2018 ob 12:24

:plosk: :plosk:
You Can Call Me Santa Claus
Slika

007Gogi
Uporabnik
Prispevkov: 43
Pridružen: 17. Dec 2008 ob 00:00
T-2: Že imam
Paket: 500/100
Kraj: Ljubljana-Bežigrad

Re: Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jezi

Odgovor Napisal/-a 007Gogi » 20. Jul 2018 ob 14:58

Vse imam nastavljeno.Neki časa so delal pol so pa čudežno izginl.Tako da jih sedaj ni.
Zgleda, da bom mogu tale Kamai 7 vmesnik čim prej zamenat.
Hvala za odgovor

Odgovori