Podnapisi + EPG (ni podnapisov, podnapisi v drugem jeziku)

Vse o T-2 IP televiziji

Re: Podnapisi

OdgovorNapisal/-a DownTaker » 7. apr 2009 ob 00:31

Sej na UPC je že. Za podnapise bom pa prevero še.
Slika
Uporabniški avatar
DownTaker
Starešina
 
Prispevkov: 1574
Pridružen: 22. mar 2006 ob 15:28
Kraj: Šmarje pri Jelšah
T-2: Že imam
Paket: T4 Mega

Re: Podnapisi

OdgovorNapisal/-a Ris3d » 7. apr 2009 ob 02:20

maxmagnus Napisal/-a:Na žalost opažam, da so problemi s podnapisi tudi na History Channelu za tistih nekaj dokumentarcev, ki so do sedaj imeli slovenske podnapise... :( Stalno se dogaja, da se na ekranu pojavi prevod samo za polovico stavka ali pa vsak drug stavek... včasih govorec govori pol minute, pa ni prevoda... :(


To sm včeri sporoču na tehnično pomoč oz. HD2, in kaj model nardi, reče počakte na liniji, in pol je zgleda mi resetirou, ker ni blo par minut TV-ja, pol se postav nazaj, in itak da ni blo nč bolš... Še vedno "požrto" skoraj pol podnapisov... mislm, kašn folk tam dela, kot da ni logično, da tle linija nima veze z podnapisi, matr, pa sej nism reku da kocka slika, sam da MANJKA SKORAJ VSAK DRUG STAVEK pri podnapisu!!! :roll: :grrpc: :hmm: :nevem: :twisted:
Uporabniški avatar
Ris3d
Model
 
Prispevkov: 240
Pridružen: 9. okt 2007 ob 23:03
Kraj: NM
T-2: Že imam
Paket: VDSL2 1/256 + 1 IP TV + IP tel

Re: Podnapisi

OdgovorNapisal/-a kitl » 7. apr 2009 ob 08:19

NN potem pa lahko končno na MGM vklopite podnapise :D
Slika


Lp, Kitl
Uporabniški avatar
kitl
Administrator
 
Prispevkov: 7875
Pridružen: 17. mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 100 Mbit/s - 20 Mbit/s 2x TV

Re: Podnapisi

OdgovorNapisal/-a kekoke » 14. apr 2009 ob 09:42

Skor 2 meseca -nič novega, že takrat ste vedl za težavo in jo odpravljal in po dveh mescih še ni rezultatov. Včeraj 21:00 Discovery World, Zero Hour, začnem gledat, vabljiv angleški uvod, kasneje večino zgodbe povedane z dialogi v maternem jeziku bombašev z Balija, z vmesnim krajšim angleškim povezovalnim govorom. Angleških podnapisov "indonezijščine" seveda ni. Ne rabim 168 programov, če na njih ni omogočeno osnovno razumevanje vsebine. Poljskih in ruskih programov pač ne uporabljam, ker vem da jih ne razumem, plačujem pa angleške programe in jih želim tudi spremljat v angleščini. Pa ne mi o reklamacijah ker me tisti centi čist nič ne osrečujejo, želim met delujoč program s katerim me rajcate. In ne me nategvat da 2 meseca odpravljate zelo zoprno motnjo, po pravici povejte, vse človeške vire namenjamo za razvoj fensišmensi neuporabnih novosti, če pa stvari ne delajo kot bi morale in je za odpravo napake potrebno več kot par klikov pa to čaka na boljše čase. Kaj pa če bi naredl oddajo kako Jonas simultano prevaja za uporabnike T-2 iz vseh svetovnih jezikov?
Slika
Avtor napisanega izjavlja, da ni zaposlen v podjetju T-2 ali z njim povezanih podjetjih. Vseeno pa sprejema zasebna sporočila z neprimerno vsebino.
Uporabniški avatar
kekoke
Guru
 
Prispevkov: 908
Pridružen: 23. maj 2008 ob 09:56
T-2: Že imam
Paket: išče alternativo

Re: Podnapisi

OdgovorNapisal/-a kekoke » 19. apr 2009 ob 13:08

še vedno, zdela oddaja na Discovery World, portugalščina ni prevedena :grr:
Slika
Avtor napisanega izjavlja, da ni zaposlen v podjetju T-2 ali z njim povezanih podjetjih. Vseeno pa sprejema zasebna sporočila z neprimerno vsebino.
Uporabniški avatar
kekoke
Guru
 
Prispevkov: 908
Pridružen: 23. maj 2008 ob 09:56
T-2: Že imam
Paket: išče alternativo

Re: Podnapisi

OdgovorNapisal/-a kitl » 19. apr 2009 ob 14:12

MGM tudi še kar brez podnapisov :evil:
Slika


Lp, Kitl
Uporabniški avatar
kitl
Administrator
 
Prispevkov: 7875
Pridružen: 17. mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 100 Mbit/s - 20 Mbit/s 2x TV

Re: Podnapisi

OdgovorNapisal/-a nathanhund » 19. apr 2009 ob 17:36

travel še tudi, a res na t-2 nimate enga sposobnega pogajalca da mal te stvari poštima,
1.ne morte do podnapisov
2.ne morte do motorol
3.ne morte pravočasno do novih kartic viasat
odgovor je vedno enak vsi se trudijo s polno paro a v današnjem času ne zdrži tak odgovor od par mesece pa tudi let :jao:
LP Robert
Uporabniški avatar
nathanhund
Guru
 
Prispevkov: 827
Pridružen: 4. dec 2007 ob 14:34
Kraj: Poljčane
T-2: Že imam
Paket: oranžni optimum+1sdtv+čz+1mob

Re: Podnapisi

OdgovorNapisal/-a kitl » 19. apr 2009 ob 18:09

Problem je tudi FOX Live določene oddaje so na Siol TV s podnapsi pri nas jih ni :(
Slika


Lp, Kitl
Uporabniški avatar
kitl
Administrator
 
Prispevkov: 7875
Pridružen: 17. mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 100 Mbit/s - 20 Mbit/s 2x TV

Re: Podnapisi

OdgovorNapisal/-a trik » 20. apr 2009 ob 14:47

Podnapise na omenjenih programih bo res potrebno porihtati! History še kar naprej prikaže polovico podnapisov itn.

lp
trik
Nadebudnež
 
Prispevkov: 357
Pridružen: 11. jan 2008 ob 22:51
T-2: Že imam

Re: Podnapisi

OdgovorNapisal/-a kekoke » 4. maj 2009 ob 11:08

Še vedno nič novega, včeraj gledam oddajo na Discovery Science, vse lepo v anleščini, dokler nekdo nekje na sredini ne razjasni vsega v francoščini. Gledanje take oddaje ti loh čist pokvari večer, sploh včer, ker jo blo kar nekaj alternativ. Kako naj bi na začetku vedu, da konca na bom razumel? In to se vam zdi verjetno malenkostna težava, reševanja katere se ni nihče dotaknu že vsaj 3 mesece? Kaj mi od angleških dokumentarnih programov torej ostane? Ves Discovery + še ne vem točno kateri drugi nimajo angleških podnapisov, viasata in histrory se random začnejo zatikat, NG wild itak ne dela na bakru, NG ma tolk dolge reklame, da te vmes že vse mine, Zone je pa tok zanič preveden, da ti tiste kolobocije od stavkov popolnoma odvračajo pozornost. Poleg tega na ogromno programih podnapisi zakrivajo tekst v sliki, ki je velikokrat pomemben za razumevanje oddaje.
Vem, da če kaj od tega zrihtate nič od tega ne morete dat na jumbo plakate, ampak to je drobni tisk, ki je za uporabnike še kako pomemben.
Slika
Avtor napisanega izjavlja, da ni zaposlen v podjetju T-2 ali z njim povezanih podjetjih. Vseeno pa sprejema zasebna sporočila z neprimerno vsebino.
Uporabniški avatar
kekoke
Guru
 
Prispevkov: 908
Pridružen: 23. maj 2008 ob 09:56
T-2: Že imam
Paket: išče alternativo

Re: Podnapisi

OdgovorNapisal/-a kitl » 15. maj 2009 ob 13:49

NN na UPC so se včeraj na nekaterig filmih na MGM že pojavili podnapisi. Očitno se jih že da dobiti.
Slika


Lp, Kitl
Uporabniški avatar
kitl
Administrator
 
Prispevkov: 7875
Pridružen: 17. mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 100 Mbit/s - 20 Mbit/s 2x TV

Re: Podnapisi

OdgovorNapisal/-a T2_Delavec » 15. maj 2009 ob 14:01

Nič ne vem o podnapisih na MGM.
Pa tisto ni več UPC. ;-)
Optika 100/10
T2_Delavec
Starešina
 
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: Podnapisi

OdgovorNapisal/-a kitl » 15. maj 2009 ob 15:14

Kaj pa je?
Slika


Lp, Kitl
Uporabniški avatar
kitl
Administrator
 
Prispevkov: 7875
Pridružen: 17. mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 100 Mbit/s - 20 Mbit/s 2x TV

Re: Podnapisi

OdgovorNapisal/-a T2_Delavec » 15. maj 2009 ob 16:08

Telemach.
UPC jih je prodal. Ne poznam pa pod kakšnimi pogoji (razen tisto, kar je pisalo v neodvisnih cajtungih).
Optika 100/10
T2_Delavec
Starešina
 
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: Podnapisi

OdgovorNapisal/-a gogi1 » 16. maj 2009 ob 16:14

A se boste kaj zmigali MGM ,da bodo podnapisi (tako kot na drugih TV)delovali. :car: NN Ali moramo res težiti ,da nas (VEČINA)ne pozabite :grr: LP Gorazd
gogi1
Navdušenec
 
Prispevkov: 503
Pridružen: 19. mar 2009 ob 20:26
Kraj: Komenda
T-2: Že imam
Paket: t-3 mobil 100/10

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na IP TV

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 8 gostov