Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
Prispevkov: 3979
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Odgovor Napisal/-a KoMar » 30. Avg 2006 ob 14:04

Če imate težave z nastavljanjem daljinca za svoj TV/Amino, pišite semkaj ;)


Kode za univerzalni daljinec Motorola / Arris:

Slika
Slika
Zadnjič spremenil KoMar, dne 24. Sep 2006 ob 15:04, skupaj popravljeno 1 krat.

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 30. Avg 2006 ob 14:33

Evo, tukaj je navodilo za coupling daljinca s televizijo.
http://www.t-2.net/?AUID=DD16690104266380010CA (Dopolnjeno)

Če ima kdo kakšen čuden model, naj pove kodo, s katerim mu dela. Ko pride potrditev s strani vsaj še 2 neodvisnih virov, se ga bo prav gotovo uvstilo na seznam! :)
Zadnjič spremenil T2_Delavec, dne 23. Feb 2007 ob 18:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Optika 100/10

r3m1ngt0n
Faca
Prispevkov: 102
Pridružen: 6. Jul 2006 ob 23:06
T-2: Že imam
Paket: 10/10, TV, 3 x PSTN
Kraj: Ig

Odgovor Napisal/-a r3m1ngt0n » 30. Avg 2006 ob 20:54

Živjo!

Jest mam samsungov TV - pa mi s kodo 010 skor vse dela, razen nastavljanje glasnosti. :(
Glih zarad tega moram met še un daljinc od TV-ja zraven. :evil:
Sem probaval tudi ostale kode od samsunga pa je edin enako al pa še slabi.
Slika
Slika

skydancer
Uporabnik
Prispevkov: 26
Pridružen: 29. Avg 2006 ob 16:51
T-2: Že imam
Paket: 4/512 + TV + TEL
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a skydancer » 30. Avg 2006 ob 22:21

meni za moj samsung ne prime nobena koda.

RebelYELL
Uporabnik
Prispevkov: 27
Pridružen: 27. Avg 2006 ob 02:33
T-2: Že imam

Odgovor Napisal/-a RebelYELL » 31. Avg 2006 ob 00:09

enako za moj gericom - tudi ne prime nobena koda.

bom pisal na amino, da mi sporočijo kode

lp

andrejlj
Znanec
Prispevkov: 64
Pridružen: 23. Avg 2006 ob 22:35
T-2: Že imam
Paket: 1024/512, TV
Kraj: LJ

Odgovor Napisal/-a andrejlj » 31. Avg 2006 ob 17:43

Men gorenje tv- dalinc dela ok.
Samsungov pa ne prime nobena koda- imam pa model CW-28C33W S8XXEG

pstucin
Novinec
Prispevkov: 10
Pridružen: 6. Sep 2006 ob 09:56
T-2: Že imam
Paket: 10/2, IP telefon, TV
Kraj: Logatec

samsung lcd

Odgovor Napisal/-a pstucin » 6. Sep 2006 ob 10:09

Imam Samsung LCD LE32T5 in mi ne prime nobena koda - ne od samsunga ne od ostalih firm. Preizkusil sem skoraj vse iz seznama!

lp

stojko123
Faca
Prispevkov: 140
Pridružen: 30. Avg 2006 ob 22:42
T-2: Že imam
Paket: FTTH 10/10 + TV + TEL (PSTN)
Kraj: KRANJ T2 OPTIKA

Odgovor Napisal/-a stojko123 » 6. Sep 2006 ob 12:59

010 si probal

dusan321
Znanec
Prispevkov: 95
Pridružen: 20. Mar 2006 ob 12:18
T-2: Že imam
Paket: 8/1
Kraj: Ribnica

Odgovor Napisal/-a dusan321 » 6. Sep 2006 ob 13:13

Tudi meni na Universum LCD Aminov daljinec ni potegnil.
Kupil sem si univerzalca Logitech Harmony.Dela vse,prav vse.
Lp

Uporabniški avatar
subsubl
Model
Prispevkov: 288
Pridružen: 19. Jun 2006 ob 07:44
T-2: Že imam
Paket: 10/1 + 2TV + 1Tel + HD
Kraj: LJ-Vevče

Odgovor Napisal/-a subsubl » 6. Sep 2006 ob 17:51

Kdo ti je kriv da kopuješ LCD TV nepriznanega proizvajalca... ..pomisli na malenkosti ko kopuješ ala hofer robo

dusan321
Znanec
Prispevkov: 95
Pridružen: 20. Mar 2006 ob 12:18
T-2: Že imam
Paket: 8/1
Kraj: Ribnica

Odgovor Napisal/-a dusan321 » 6. Sep 2006 ob 18:08

Subsubl,žal ti moram povedat da je ta TV hudičevo dobra.Ima zadeva,ki bi jih pri nekaterih kar dobro preplačal.Ni pa bil point v TV ampak v tem,če si nekdo želi dober multi daljinec (če mu Amino daljinec ne vleče)je Harmony dober izbor.
Če pa imaš ti težave z vrhunskimi blagovnimi znamkami je to tvoj problem.Moje izkušnje pri nakupih (razmerje cena-kvaliteta) so pač drugačne.
LP

andrejlj
Znanec
Prispevkov: 64
Pridružen: 23. Avg 2006 ob 22:35
T-2: Že imam
Paket: 1024/512, TV
Kraj: LJ

Odgovor Napisal/-a andrejlj » 6. Sep 2006 ob 18:59

In kok stane ta dalinc in kje se ga kupi.

dusan321
Znanec
Prispevkov: 95
Pridružen: 20. Mar 2006 ob 12:18
T-2: Že imam
Paket: 8/1
Kraj: Ribnica

Odgovor Napisal/-a dusan321 » 6. Sep 2006 ob 21:10

Ni najcenejši.15.700,00 sit
Podpira tudi več kot 10 let stare zadeve.
Nakup pri K-NET , Frane Kranjec s.p.

lp

Uporabniški avatar
subsubl
Model
Prispevkov: 288
Pridružen: 19. Jun 2006 ob 07:44
T-2: Že imam
Paket: 10/1 + 2TV + 1Tel + HD
Kraj: LJ-Vevče

Odgovor Napisal/-a subsubl » 7. Sep 2006 ob 13:43

haha, a pa podpira Aminota!?! TV k je hudičevo dober se korektno plača, spremljam vodilna podjetja med LCD televizorji in verjemi na besedo da Universum ni med njimi..... LoL

dusan321
Znanec
Prispevkov: 95
Pridružen: 20. Mar 2006 ob 12:18
T-2: Že imam
Paket: 8/1
Kraj: Ribnica

Odgovor Napisal/-a dusan321 » 7. Sep 2006 ob 14:23

Ja,podpira Aminota in to na tvojo prepotentno mnenje nažalost vse funkcije.
TV res ni vrhunec tehnike,ampak razmerje med ceno in to kar ti nudi je bilo rez ugodno.
lp

Odgovori