Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
mr_tweak
Znanec
Prispevkov: 71
Pridružen: 24. Jul 2006 ob 08:41
T-2: Še nimam
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a mr_tweak » 18. Sep 2006 ob 13:30

V bistvu je to (354) zadnja koda, ki jo trenutno sprejme daljinec amino-ta 110, dopuščam pa možnost, da vsi aminoti niso enake serije; jaz sem svojega dobil prejšnji mesec in sem za svoj Samsung sprobal vse kode od 001 do 354 :)

Wega
Znanec
Prispevkov: 94
Pridružen: 20. Mar 2006 ob 00:31
T-2: Že imam
Paket: 10/10, IPTV, VOIP
Kraj: Boršt pri Dvoru pri Žužemberku pri Novem mestu

Odgovor Napisal/-a Wega » 18. Sep 2006 ob 13:58

Ne, meni od 311 dalje samo na hitro utripa :cry:

KuGy™
Novinec
Prispevkov: 11
Pridružen: 28. Okt 2006 ob 00:17
T-2: Že imam
Paket: 10/2
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a KuGy™ » 28. Okt 2006 ob 12:09

Imam Samsung TV in imam probleme z kodami, sproval sem že vse in prime nobena :)
010, 060, 084, 098, 110, 118, 137, 151, 201, 354, 033, 034, 035, 036, 041, 086, 093, 094, 097, 100, 103, 111, 115, 149, 215.
Koda 354 katera je objavljena na t-2 pa mi sploh NE prime.

DixieFlatline
Navdušenec
Prispevkov: 640
Pridružen: 19. Jun 2006 ob 09:55
T-2: Že imam
Paket: 10/10 Mbps FTTH,IPTV,VOIP
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a DixieFlatline » 3. Nov 2006 ob 14:23

Imam Daewoo tv, pa prime le en koda in še tam ob pritisku za glasnost zamenja kanal, ostalo pa ne dela. Malo sm po netu gledov pa nism najdu nobenih drugih kod za daewooje.

ekon
Začetnik
Prispevkov: 1
Pridružen: 7. Nov 2006 ob 15:37
T-2: Že imam
Kraj: lj

Odgovor Napisal/-a ekon » 7. Nov 2006 ob 15:41

A ima kdo kodo za Matrix tv?

Hvala

Uporabniški avatar
Slowhand
Navdušenec
Prispevkov: 691
Pridružen: 10. Nov 2006 ob 03:04
T-2: Že imam
Paket: 10/10+TV+VoIP

Odgovor Napisal/-a Slowhand » 10. Nov 2006 ob 13:21

mr_tweak napisal/-a:V bistvu je to (354) zadnja koda, ki jo trenutno sprejme daljinec amino-ta 110, dopuščam pa možnost, da vsi aminoti niso enake serije; jaz sem svojega dobil prejšnji mesec in sem za svoj Samsung sprobal vse kode od 001 do 354 :)
yp,sem imel podoben primer,ker v navodilu vpisane kode za moj tv niso prijele.potem sem pa vnašal številke od 001 do 312 (ta je prijela - na spisku kot United)
zadeva je pa odvisna od proizvajalca tv aparatov,ki v svoje izdelke vgrajujejo komponente različnih proizvajalcev,tko da če nimaš sreče z napisanimi kodami,ti ostane le še sistematsko vtipkavanje številk.žal...

maxmagnus
Guru
Prispevkov: 939
Pridružen: 7. Jul 2006 ob 16:16
T-2: Že imam
Paket: Oranžni optimum

Odgovor Napisal/-a maxmagnus » 11. Nov 2006 ob 12:52

Meni na Samsungu delujejo kode 314, 316 in 318

Mam pa en mal starejši model Samsunga...
Sem pa izprobal vse kode od 001 do 354...

Abronsius
Novinec
Prispevkov: 16
Pridružen: 23. Avg 2006 ob 11:52
T-2: Še nimam
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Abronsius » 17. Nov 2006 ob 01:25

Je mogoče komu uspelo najti kodo za TV znamke Thomson? Probane so bile 033, 048, 053, 057, 063, 065, 073, 090, 124, 157, 159, 179, 181, 182, 189, 194, 253 kot piše na uradni strani od T-2ja in ne deluje niti ena.

Uporabniški avatar
Slowhand
Navdušenec
Prispevkov: 691
Pridružen: 10. Nov 2006 ob 03:04
T-2: Že imam
Paket: 10/10+TV+VoIP

Odgovor Napisal/-a Slowhand » 17. Nov 2006 ob 06:15

Si prebral moj post ?
začni tipkat....

ally12
Nadebudnež
Prispevkov: 413
Pridružen: 15. Okt 2006 ob 20:29
T-2: Že imam
Paket: T4 Mega
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a ally12 » 17. Nov 2006 ob 10:44

Nisem še zasledil, če je že kdo naredu obratno, se pravi, da bi probu z nekim drugim daljincem Aminota upravljat. Pri Aminotu rabiš samo program +/- in cifre za direktno vnašanje. Ko si enkrat nastaviš profil, lahk daš daljinca Amino v omaro. Verjetn bi nastal problem edino, če bi hotu velik preklaplat med TV in radijem.

Je to sploh možno? Kak predlog?
Slika

Uporabniški avatar
Slowhand
Navdušenec
Prispevkov: 691
Pridružen: 10. Nov 2006 ob 03:04
T-2: Že imam
Paket: 10/10+TV+VoIP

Odgovor Napisal/-a Slowhand » 17. Nov 2006 ob 16:07

Sem že poskusil univerzalni daljinc sprogramirat tud na aminota,pa še nisem prišel do konca (od 000 - 999).Ker z njim krmilim vse naprave,razen aminota,bi mi to prišlo kar prav.Zaenkrat mi še ni uspelo najt ustrezne kode....če bo kaj,se oglasim....

noče... :evil: :!: :?:

Uporabniški avatar
Pizzicato
Model
Prispevkov: 333
Pridružen: 25. Avg 2006 ob 16:13
T-2: Že imam
Paket: internet + telefon +iptv +hdtv
Kraj: slovenske konjice

Odgovor Napisal/-a Pizzicato » 25. Nov 2006 ob 09:31

Ok. Kaj pa kode za AMINO 130? Ta daljinc pa želi 4 mestne kode in ne 3 kot AMINO 110.

Imam Yamahin hišni kino in tudi 3 mestno kodo zanj, ki pa v daljinca od AMINO 130 ne prime, ker le-ta želi 4 mestno kodo.

Ima kdo kak nasvet?

Uporabniški avatar
Slowhand
Navdušenec
Prispevkov: 691
Pridružen: 10. Nov 2006 ob 03:04
T-2: Že imam
Paket: 10/10+TV+VoIP

Odgovor Napisal/-a Slowhand » 25. Nov 2006 ob 09:42

najprej 0 in nato ostale tri številke ?
če ne pa tipkaj od 0 do 9999 :D
Heca ni več !

Uporabniški avatar
NoName
Administrator
Prispevkov: 2021
Pridružen: 16. Nov 2006 ob 21:26
T-2: Že imam
Paket: VDSL T4 KING + HDTV
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Odgovor Napisal/-a NoName » 6. Dec 2006 ob 14:25

kaka bi bila koda za gorenje EVELUX
tip: 55bt4m
model: voyager tx

ne dela nobena od nastetih gorenje kod. kaksna ideja?

Uporabniški avatar
Slowhand
Navdušenec
Prispevkov: 691
Pridružen: 10. Nov 2006 ob 03:04
T-2: Že imam
Paket: 10/10+TV+VoIP

Odgovor Napisal/-a Slowhand » 6. Dec 2006 ob 15:25

Gorenje ima v svojih tv aparatih (tko kot večina drugih proizvajalcev),dele z vseh vetrov.Zato si pač obsojen na tipkanje oz. vnašanje kod od 0-999.Pri sosedu je isti tv prijel na kode vpisane na listi...
Heca ni več !

Odgovori