Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Lime
Uporabnik
Prispevkov: 26
Pridružen: 12. Jul 2006 ob 21:11
T-2: Že imam
Paket: oranžni diamant
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Lime » 19. Dec 2006 ob 01:32

Ima kdo LG LCD TV in mu je uspelo najti kakšno kodo? Meni pri kodi 079 deluje samo volume, pri ostalih, objavljenih na t2 strani, čisto nič.

niko
Znanec
Prispevkov: 81
Pridružen: 21. Mar 2006 ob 00:09
T-2: Že imam
Paket: 5/5 + HD TV + TEL
Kraj: Žalec

Odgovor Napisal/-a niko » 16. Jan 2007 ob 08:44

Po branju te teme sem si kupil Logitech Harmony 525, sploh nisem vedel da obstajajo tako dobri univerzalni daljinci. Zadeva deluje odlično, vse kar mi je ostalo da sem pospravil stare.

Tako da priporočam vsem ki imajo preveč daljincov in težave z Aminotovim (tudi tega sem seveda pospravil).
Slika

Uporabniški avatar
bcar
Faca
Prispevkov: 120
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:06
T-2: Že imam
Paket: T4 VDSL
Kraj: Povžarija

Odgovor Napisal/-a bcar » 16. Jan 2007 ob 10:39

Se podpišem.
Logitech Harmony 525 je zakon, sem ga dobil včeraj dela vse LCD TV LG, AMINO, YAMADA 6600.. ostalo še nisem probal

s53zo
Znanec
Prispevkov: 74
Pridružen: 28. Avg 2006 ob 09:25
T-2: Že imam
Paket: Brezčasna optika 100/10
Kraj: MS

Odgovor Napisal/-a s53zo » 16. Jan 2007 ob 13:57

Jaz sem pa pri sposojenem 525 imel probleme s Samsung televizijo. Včasih jo je prižgal, včasih pa ne. Tudi ko delam z original Samsung daljincem je potreben dolg pritisk na tipko, da se prižge. Pri 525 sem sicer spreminjal nastavitev dolžine "ukaza" vendar nisem dosegel 100% izplena.

lp
S

Uporabniški avatar
skokec
Uporabnik
Prispevkov: 29
Pridružen: 23. Mar 2006 ob 14:05
T-2: Že imam
Paket: 10/10+2IPTV+1HDTV+TEL
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a skokec » 18. Jan 2007 ob 19:25

[quote="maxmagnus"]Meni na Samsungu delujejo kode 314, 316 in 318


preverjeno , delujejo na starejših tv.

dodajte na spisek

hvala maxmagnusu za njegov trud :lol:

če ima kdo kode za male matrix tv, bi prosil zanje

s53zo
Znanec
Prispevkov: 74
Pridružen: 28. Avg 2006 ob 09:25
T-2: Že imam
Paket: Brezčasna optika 100/10
Kraj: MS

Odgovor Napisal/-a s53zo » 18. Jan 2007 ob 19:54

Skokec, malo si preskočil temo debate. Govorili smo o univerzalnem daljincu, model Logitech Harmony 525.

Vseeno hvala za povedano...

Uporabniški avatar
Steni
Model
Prispevkov: 305
Pridružen: 26. Okt 2006 ob 19:32
T-2: Že imam
Paket: OranžniDiamant+1xtel.(dodatno)
Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor Napisal/-a Steni » 18. Jan 2007 ob 21:23

s53zo@ na katerem Samsungu pa si imel probleme z 525-tko?
Ali ima še kdo podobno izkušnjo?
Tudi jaz sem se že spogledoval z 525-tko vendar je zaradi sorazmerno visoke cene še nisem kupil, v Celovcu pa je poleg tega še za 30€ cenejši, imam pa Samsunga(TV)
Slika
Slika FTTH

s53zo
Znanec
Prispevkov: 74
Pridružen: 28. Avg 2006 ob 09:25
T-2: Že imam
Paket: Brezčasna optika 100/10
Kraj: MS

Odgovor Napisal/-a s53zo » 21. Jan 2007 ob 18:06

@Steni Na Samsung 29Z408PQ.

Mimogrede, to je klasičen TV, katodna cev, 4:3 razmerje, nekoliko manjša globina škatle (40cm namesto 60cm). Moram priznati, da je to ena izmed boljših odločitev. Prav vesel sem, ker nimam 16:9 in/ali LCD oz. plasma. Ko gledam T2 sliko na mojem TV ali bratovem super LCDju je razlika očitna. V mojo korist. 8)

lp
S

Uporabniški avatar
Tedy
Navdušenec
Prispevkov: 512
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 21:51
T-2: Že imam
Paket: 100/10
Kraj: KR

Odgovor Napisal/-a Tedy » 21. Jan 2007 ob 19:50

naj da brat 4:3 pa je ;)
Slika

Uporabniški avatar
Steni
Model
Prispevkov: 305
Pridružen: 26. Okt 2006 ob 19:32
T-2: Že imam
Paket: OranžniDiamant+1xtel.(dodatno)
Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor Napisal/-a Steni » 21. Jan 2007 ob 20:39

s53zo hvala za odgovor, nimava enakih Samsungov.
Ali je morda kdo preizkusil Logitech Harmony 525 na Samsung CW 25C33W televiziji?
Slika
Slika FTTH

darkdog
Nadebudnež
Prispevkov: 359
Pridružen: 29. Apr 2006 ob 14:28
T-2: Že imam
Paket: T4 optika + 2x sim
Kraj: okolica Kranja

Odgovor Napisal/-a darkdog » 11. Feb 2007 ob 11:23

Am mene pa neki zanima. Zdaj daljinca od aminota nimam sprogramiranega. Če ga sprogramiram,kako naj potem čez čas (če se premislim,da bi imel spet tko kot je zdaj), dobim v prvotno stanje?

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 11. Feb 2007 ob 11:29

Mislim, da je koda "000".
Optika 100/10

pogled
Novinec
Prispevkov: 10
Pridružen: 11. Feb 2007 ob 21:04
T-2: Že imam
Paket: 1 Mbps / 256 Kbps
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a pogled » 13. Feb 2007 ob 00:57

Ima morda kdo kodo za katodni tv Elta EL-21M12 TXS. Koda 151 in nobeda druga koda ki sem jih našel na netu mi ne prime.

model
Novinec
Prispevkov: 9
Pridružen: 13. Feb 2007 ob 22:04
T-2: Že imam
Paket: 5/5
Kraj: Ljubljana

Kaj pa GERICOM??

Odgovor Napisal/-a model » 13. Feb 2007 ob 22:19

Ima kdo kode za GERICOM-ovo televizijo??

Tnx

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 13. Feb 2007 ob 22:41

pogled napisal/-a:Ima morda kdo kodo za katodni tv Elta EL-21M12 TXS. Koda 151 in nobeda druga koda ki sem jih našel na netu mi ne prime.
ELTA: probaj 033.
Optika 100/10

Odgovori