Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
pogled
Novinec
Prispevkov: 10
Pridružen: 11. Feb 2007 ob 21:04
T-2: Že imam
Paket: 1 Mbps / 256 Kbps
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a pogled » 13. Feb 2007 ob 22:58

Ko uporabim daljinca za Elto, se mi vklopi klima v drugem prostoru. Ti pa svetuješ naj probam kodo 033 na Aminu ! Pa da se mi pomivalni stroj vklopi ?

posting.php?mode=quote&p=26309

No kodo 033 sem probal že prej, pa ne dela.

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 13. Feb 2007 ob 23:00

Aha! Dej izklopi klimo, verjetno je prav v njej stik in zamaka.
Optika 100/10

Uporabniški avatar
tonimona
Starešina
Prispevkov: 2399
Pridružen: 6. Apr 2006 ob 09:09
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a tonimona » 13. Feb 2007 ob 23:02

Pač moderen daljinec all in one. Mogoče ga lahko še za multipraktik sprogramira.
Slika

Slika 1.7.2008- porihtano, dočakal sem tudi 18.11.2007

pogled
Novinec
Prispevkov: 10
Pridružen: 11. Feb 2007 ob 21:04
T-2: Že imam
Paket: 1 Mbps / 256 Kbps
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a pogled » 13. Feb 2007 ob 23:08

Ne morem izklopit klime, mislim fizično. Je na isti (edini) varovalki kot PC in tv, ki mi poleg luči še dela. Če pa hočem izvleči žičko iz čeveljčka na varovalki, pa tvegam, da slučajno spet kakšen medfazni stik naredim, potem pa spet ven z baterijo v glavno omarico prevezovat pancerko. Jutri podnevi pride kolega štromar, pa bova v miru raziskala.

model
Novinec
Prispevkov: 9
Pridružen: 13. Feb 2007 ob 22:04
T-2: Že imam
Paket: 5/5
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a model » 14. Feb 2007 ob 10:05

Nimda zakaj mi ne odgovriš, če veš, kodo za Gericom-ovo televizijo?? A jo ni al kaj?? Pa sm mislu, da vse veš...

TNX

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 14. Feb 2007 ob 11:09

Sem pogledal, pa nimam kode. Kadar imam kaj za povedati, povem, sicer sem tiho. :wink:
Optika 100/10

Uporabniški avatar
Anubis
Legenda
Prispevkov: 1278
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 17:05
T-2: Že imam
Paket: 100/10
Kraj: Zokiville

Odgovor Napisal/-a Anubis » 14. Feb 2007 ob 17:12

A je komu že uspelo "spariti" Aminotovega daljinca z IR-jem od TV tunerja (npr. Cinergy...)?

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 14. Feb 2007 ob 18:11

Našle so se nove kode za Amino-110, na dnu tega dokumenta:
http://www.t-2.net/?AUID=DD16690104266380010CA

Probati z domačo (Evropsko :D) verzijo, če ne pomaga, pa še z Ameriško. 8)
Optika 100/10

bosstjan
Novinec
Prispevkov: 6
Pridružen: 14. Feb 2007 ob 17:12
T-2: Že imam
Paket: optika 5/5, 2xtel, tv
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a bosstjan » 15. Feb 2007 ob 15:21

Pozdrav,

priporočam se za kodo za TV znamke Gorenje Diadem (mal starejša škatla, samo spet ne tok stara). Zaenkrat sem probal kode od 0 do 250, pa se mi je mal ustavlo, ker se mi zdi da bom pocas za v Begunje :? Tko da če ma kdo tak TV pa voljo probat od 250 naprej, nej sporoči kakšni so rezultati :)

Aja, amino je pa ta navadn 110.

lp

Robi LJ
Začetnik
Prispevkov: 2
Pridružen: 2. Feb 2007 ob 20:50
T-2: Že imam
Paket: NET, TV, TEL
Kraj: Ljubljana-Zalog

Koda za MATRIX, 72cm ekran, sam sm pozabu model

Odgovor Napisal/-a Robi LJ » 17. Feb 2007 ob 15:28

Pozdravljeni!

Če je kdo že pogruntal na katero kodo sodelujeta AMINO in MATRIX, se priporočam za odgovor.

Drugače pa sem sam zmontiral že 3 komplete T-2.

Monterji priključijotoliko da deluje, potem pas emoraš malo pomatrat, da to še estetsko izgleda, ne?

Hvala v naprej za kakršnokoli informacijo.

LP

MlHA
Začetnik
Prispevkov: 3
Pridružen: 23. Feb 2007 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: komplet

Odgovor Napisal/-a MlHA » 23. Feb 2007 ob 19:52

Pozdravljeni!

Ali je mogoče možno preprogramirati Amino-110 (standardni predvajalnik), da bi se dalo oporabljati tv daljincem.
Vem, da gre v obratni smeri, ker je amino daljinec univerzalen. Ampak mene njegov izgled in pa seveda max. pomankanje funkcij zelo moti. Trenutno sem ga pač primoran uporabljati ! Sicer debata teče v tej smeri ...
Imam LCD PHILIPS 32PF7331, njegov daljinec bi rad obdržal, aminota pa pospravil!

Hvala za odgovor!

Lp,Miha

Hvala za odgovor!

gulikoza
Starešina
Prispevkov: 1643
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:33
T-2: Že imam
Paket: 10/10 FTTH + tv + telefon

Odgovor Napisal/-a gulikoza » 23. Feb 2007 ob 20:13

Če je TVjev daljinec programabilen potem ja, drugače ne
Slika Optika od 30.5.2008

MlHA
Začetnik
Prispevkov: 3
Pridružen: 23. Feb 2007 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: komplet

Odgovor Napisal/-a MlHA » 23. Feb 2007 ob 21:05

Zdravo!

Verjetno res. Če je daljinec te sorte potem res ni kakšnih večjih težav.
Ampak pri T-2 so sigurno morali sprogramirati ˝vmesnik˝ na njihov daljinec. Mene ravno to zanima, ali obstaja opcija da se preprogramira ta vmesnik na moj daljinec!!

Hvala za odgovor!

gulikoza
Starešina
Prispevkov: 1643
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:33
T-2: Že imam
Paket: 10/10 FTTH + tv + telefon

Odgovor Napisal/-a gulikoza » 23. Feb 2007 ob 21:13

Ne vem če so na T-2 karkoli programirali, daljinec je od Amina in je najbrž že tovarniško nastavljen :roll:
Slika Optika od 30.5.2008

MikeMyers
Začetnik
Prispevkov: 3
Pridružen: 22. Mar 2006 ob 20:15
T-2: Že imam
Paket: 4 Mbps / 512 Kbps/IP TV / TEL
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a MikeMyers » 26. Feb 2007 ob 16:19

Ma kdo metz ?? meni dobena nea prime :D hehe

Odgovori