Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Uporabniški avatar
Gizoman
Model
Prispevkov: 317
Pridružen: 1. Maj 2009 ob 11:22
T-2: Že imam
Paket: Oranžni minimum
Kraj: Postojna

Re: Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Odgovor Napisal/-a Gizoman » 7. Nov 2015 ob 08:24

Zgleda da maš daljinec drugi. Ne vem če ga maš to original od 1113. Ker imam 2x arrisa 1113 doma in oba imata tak daljinec kot je na povezavi od MrTTja. Bo treba počaaaaakaaat ampak res brez prehitevanja na hdmi-CEC :hudicek:

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7138
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 7. Nov 2015 ob 09:23

to je original daljinec za 1113, te bodo ostali, prejšnji ki imajo zgoraj tipke (STB, TV in AUX) pa bodo počasi šli....
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1290
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Odgovor Napisal/-a Skorc » 7. Nov 2015 ob 15:09

Hvala za pojasnilo. Ja, tega Arrisa sem dobil pred časom (en ponudnik, ki dela v sodelovanju s T-2).
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

Uporabniški avatar
Norcek
Znanec
Prispevkov: 67
Pridružen: 14. Sep 2009 ob 09:51
T-2: Že imam
Paket: T4 GIGA - Optika
Kraj: Ihan

Re: Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Odgovor Napisal/-a Norcek » 11. Nov 2015 ob 18:47

Imam težavo z daljincem od Motorole VIP1920. STB lučka normalno utripa, ko pritisneš na tipke vendar se BOX ne odziva. Lahko kako ponovno povežeš daljinec in BOX? STB + SET itd.?
Slika :rtmT2:

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1706
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 11. Nov 2015 ob 19:44

To je IR... nimaš kaj "povezovati". Ali dela, ali pač ne. Probaj zamenjati baterije. Če ne pomaga, pa v T-2 poslovalnico po nov daljinec, ali raje kar nov STB.

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2238
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 13:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Odgovor Napisal/-a RobertM » 11. Nov 2015 ob 21:22

Sem hotel že prej predlagati samo sem imel samo "GlupiFon" s seboj :roll:

Najprej baterije.
Če ne pomaga reset STB za minutko iz elektrike.
Če tudi to ne pomaga se lotimo daljinca.
Na daljincu pritisneš tipko STB in CH+ za cca. 3 sekunde dokler STB ne sveti.
Potem odtipkaš na številkah 56 in pritisneš STB.
Načeloma bi moralo delati - drugače gre verjetno za okvaro daljinca in bo potrebna menjava.
lahko se oglasiš v poslovalnici ali pokličeš na KC za zamenjavo.
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

Uporabniški avatar
Norcek
Znanec
Prispevkov: 67
Pridružen: 14. Sep 2009 ob 09:51
T-2: Že imam
Paket: T4 GIGA - Optika
Kraj: Ihan

Re: Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Odgovor Napisal/-a Norcek » 12. Nov 2015 ob 19:32

Sem probal kar ste našteli pa ni pomagalo. Pomagala je le "mična" dekle v poslovalnici in prijazno zamenjala daljinec. Hvala vseeno ;)
Slika :rtmT2:

Gllmour
Uporabnik
Prispevkov: 41
Pridružen: 24. Jun 2014 ob 18:14
T-2: Že imam

Re: Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Odgovor Napisal/-a Gllmour » 17. Nov 2015 ob 10:51

Se je morda ze nasla koda za nastavitev Motorole v1510?

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2238
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 13:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Odgovor Napisal/-a RobertM » 17. Nov 2015 ob 11:17

Za upravljenje Motorole 1510:
RobertM napisal/-a:Na daljincu pritisneš tipko STB in CH+ za cca. 3 sekunde dokler STB ne sveti.
Potem odtipkaš na številkah 56 in pritisneš STB.
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

Gllmour
Uporabnik
Prispevkov: 41
Pridružen: 24. Jun 2014 ob 18:14
T-2: Že imam

Re: Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Odgovor Napisal/-a Gllmour » 17. Nov 2015 ob 15:40

Ne vem če sem se dovolj natančno izrazil. Imam univerzalni daljinec in bi ga rad pripravil za upravljanje motorole.

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Prispevkov: 4929
Pridružen: 19. Jul 2007 ob 13:19
T-2: Že imam
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Re: Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 17. Nov 2015 ob 15:49

To pša moraš svoj daljinc po navodili naredit.

AndražZ
Začetnik
Prispevkov: 2
Pridružen: 11. Jul 2014 ob 17:55
T-2: Že imam
Paket: Top trio

Re: Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Odgovor Napisal/-a AndražZ » 28. Nov 2015 ob 23:59

Pozdravljeni, na novo sem kupil LG tv pa me zanima če ima kdo kodo da povežem univerzalni daljinec. Hvala

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2238
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 13:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Odgovor Napisal/-a RobertM » 29. Nov 2015 ob 00:09

Kateri je ta "univerzalni daljinec" ?
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

Gllmour
Uporabnik
Prispevkov: 41
Pridružen: 24. Jun 2014 ob 18:14
T-2: Že imam

Re: Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Odgovor Napisal/-a Gllmour » 8. Dec 2015 ob 15:53

Jaz imam univerzalni daljinec Philips SRP5004 in ne prime nobena koda za znamko Motorola :(

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2238
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 13:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Odgovor Napisal/-a RobertM » 8. Dec 2015 ob 16:45

pa Arris ?
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

Odgovori