Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3356
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Odgovor Napisal/-a atepej » 14. Jan 2016 ob 15:29

Si probal 1878
Slika

Gllmour
Uporabnik
Prispevkov: 40
Pridružen: 24. Jun 2014 ob 18:14
T-2: Že imam

Re: Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Odgovor Napisal/-a Gllmour » 14. Jan 2016 ob 18:14

Jap, deluje na pol. Cel kup tipk ne deluje ustrezno.

FotoModel
Uporabnik
Prispevkov: 28
Pridružen: 6. Sep 2008 ob 14:17
T-2: Že imam
Paket: trojcek

Re: Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Odgovor Napisal/-a FotoModel » 25. Mar 2016 ob 19:25

Pozdravljeni. Kupil sem Bose CineMate Series GS II. Pa obe kodi ki sta v navodilih za Bose - receiver/amp 736,777 ne delujeta. Ne deluje niti learning (hotel spravit na av- ker na tv mam že samsung tv).

Bi kdo vedel svetovat? Pac da bi lahko prizgal in izkljucil z arris daljincem, in potem zvok +/- uravnaval. Prikljuceno mam prek opticnega kabla. (Daljinec, ki sem ga dobil zraven je univerzalni, na njega lahko skopiram do 6 naprav, vendar mi je ta od t-2 bolj pri srcu).

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7058
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 25. Mar 2016 ob 21:42

Jaz sem ze probaval na Bose in daljinec od t2 ne uboga ...
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

FotoModel
Uporabnik
Prispevkov: 28
Pridružen: 6. Sep 2008 ob 14:17
T-2: Že imam
Paket: trojcek

Re: Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Odgovor Napisal/-a FotoModel » 25. Mar 2016 ob 22:24

Škoda, bi bilo super, če bi se dalo.

Uporabniški avatar
borutz
Navdušenec
Prispevkov: 636
Pridružen: 13. Feb 2007 ob 14:31
T-2: Že imam
Paket: Brezčasni VDSL
Kraj: Spodnja Idrija

Re: Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Odgovor Napisal/-a borutz » 28. Sep 2017 ob 18:39

Jaz bi rabil kode za motorolin 1910 daljinec in sicer za philips tv
Slika

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3356
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Odgovor Napisal/-a atepej » 28. Sep 2017 ob 18:49

005, 006, 012, 014, 033, 085, 104, 105, 117, 118, 150, 152, 169, 183, 184, 185, 187, 193, 195, 238, 252.
Slika

Uporabniški avatar
borutz
Navdušenec
Prispevkov: 636
Pridružen: 13. Feb 2007 ob 14:31
T-2: Že imam
Paket: Brezčasni VDSL
Kraj: Spodnja Idrija

Re: Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Odgovor Napisal/-a borutz » 29. Sep 2017 ob 14:55

hvala....verjetno z Philipsovim daljincem pa ne morem arrisa1113 upravljati?
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7058
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 29. Sep 2017 ob 15:09

"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
borutz
Navdušenec
Prispevkov: 636
Pridružen: 13. Feb 2007 ob 14:31
T-2: Že imam
Paket: Brezčasni VDSL
Kraj: Spodnja Idrija

Re: Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Odgovor Napisal/-a borutz » 29. Sep 2017 ob 15:20

lahko bi napisal da ne dela, ne da sedem strani berem. Se da v "testne namene" dobiti?
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7058
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 29. Sep 2017 ob 15:46

Piši v pravo temo pa ti tam odgovorim.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

krepki45
Model
Prispevkov: 290
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 18:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO-500/100
Kraj: SG

Re: Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 8. Sep 2018 ob 19:08

Lp a mogoče kdo ve kako nastavit amino kamai daljinec za prižiganje in ugašanje Philips tvja.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7058
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 8. Sep 2018 ob 19:16

kateri daljinec ?
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

krepki45
Model
Prispevkov: 290
Pridružen: 24. Feb 2012 ob 18:15
T-2: Že imam
Paket: ORANŽNI DIAMANT HBO-500/100
Kraj: SG

Re: Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Odgovor Napisal/-a krepki45 » 8. Sep 2018 ob 19:53

Ta ki ga dobiš zraven amino kamai vmesnika.
Slika

Skorc
Legenda
Prispevkov: 1279
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 11:12
T-2: Že imam
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Re: Nastavitve daljinskih upravljalnikov

Odgovor Napisal/-a Skorc » 9. Sep 2018 ob 06:24

krepki45 napisal/-a:Lp a mogoče kdo ve kako nastavit amino kamai daljinec za prižiganje in ugašanje Philips tvja.
Pred časom je uporabnik dominus objavil link do navodil: viewtopic.php?f=3&t=9203&start=195

Očitno takrat nisi bral odgovorov na vprašanje, ki si ga ravno ti postavil :P Ali pa ni bilo povratne informacije, da ta "recept" ne deluje.
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

Odgovori