HDTV vmesnik

Vse o T-2 IP televiziji
sakrabolt
Znanec
Prispevkov: 80
Pridružen: 18. Sep 2011 ob 20:41
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera

HDTV vmesnik

Odgovor Napisal/-a sakrabolt » 9. Okt 2011 ob 16:29

Zanima me, kaj moram narediti, da dobim HDTV vmesnik. Sedaj imam dva SD vmesnika in bi enega zamenjal za HDTV. Ali moram kaj doplačati. Ali se je nujno naročiti na HD paket? Do sedaj nisem imel televizije da bi lahko gledal HD programe.
Hvala za odgovore

darkdog
Nadebudnež
Prispevkov: 354
Pridružen: 29. Apr 2006 ob 14:28
T-2: Že imam
Paket: T4 optika + 2x sim
Kraj: okolica Kranja

Re: HDTV vmesnik

Odgovor Napisal/-a darkdog » 9. Okt 2011 ob 16:36

Moje mnenje je,da bo najboljše da se oglasiš v najbližji poslovalnici. Še pred tem pa preveriš,če imamjo HD vmesnike na zalogi. Prineseš SD vmesnik,odneseš pa HD vmesnik. Edina sprememba bo,da boš plačeval en eur več najemnine,kot za SD vmesnik.

Ni se ti nujno naročiti na HD paket, je pa priporočljivo,če želiš več programov gledati v visoki ločljivosti.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7009
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: HDTV vmesnik

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 9. Okt 2011 ob 16:41

Pozdravljen, če bi malo pogledal in prebral na uradni strani od t-2 http://www.t-2.net bi tam dobil vse odgovore

- pošlješ dopis na t-2 da želiš zamenjavo 1x stb za 1x HD (če pošiljaš po e-mailu rabš dokument skeniran z podpisom naročnika)
- doplačilo je 4eur/mesec (zdaj plačuješ 3eur več za 2. tv vmesnik)
- ne ni nujno da naročiš HD paket

če pa imaš blizu poslovalnico, neseš tja 1x stb in ti takoj dajo HD vmesnik, podpišeš papir (če si ti naročnik) in to je to
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

sakrabolt
Znanec
Prispevkov: 80
Pridružen: 18. Sep 2011 ob 20:41
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera

Re: HDTV vmesnik

Odgovor Napisal/-a sakrabolt » 9. Okt 2011 ob 16:45

Hvala

Jaka
Starešina
Prispevkov: 2711
Pridružen: 21. Jul 2006 ob 13:41
T-2: Še nimam
Paket: Telekom Slovenije
Kraj: Ljubljana

Re: HDTV vmesnik

Odgovor Napisal/-a Jaka » 10. Okt 2011 ob 21:05

HDTV vmesnik lahko naročiš preko servisne strani.
Slika

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Prispevkov: 3031
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 14:37
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO

Re: HDTV vmesnik

Odgovor Napisal/-a Mark » 10. Okt 2011 ob 21:59

Da tudi preko servisnih strani se, da naročit in potem počakaš na dostavo. Najhitrejši pa je še vedno obisk poslovalnice, če se ti seveda mudi :)

Uporabniški avatar
Sadarj79
Navdušenec
Prispevkov: 549
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 21:38
T-2: Že imam
Paket: T-2 optika

Re: HDTV vmesnik

Odgovor Napisal/-a Sadarj79 » 25. Okt 2011 ob 10:46

in kok hiter je odzivni čas t-2, če recimo naročiš televizijo (SD) preko servisnih strani?

sakrabolt
Znanec
Prispevkov: 80
Pridružen: 18. Sep 2011 ob 20:41
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera

Re: HDTV vmesnik

Odgovor Napisal/-a sakrabolt » 25. Okt 2011 ob 11:28

Jaz sem v sredo (19.10.2011) naročil, včeraj (24.10.2011) so mi aktivirali (nadgradili Motorolo) iz SD na HD
Zadnjič spremenil sakrabolt, dne 27. Okt 2011 ob 22:38, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
Sadarj79
Navdušenec
Prispevkov: 549
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 21:38
T-2: Že imam
Paket: T-2 optika

Re: HDTV vmesnik

Odgovor Napisal/-a Sadarj79 » 27. Okt 2011 ob 18:41

v pndelk naročeno, vendar se ni do zdaj še nič storilo...

Uporabniški avatar
d_doktor
Faca
Prispevkov: 178
Pridružen: 5. Feb 2010 ob 15:34
T-2: Že imam
Paket: timeless VDSL + HDTV
Kraj: Sevnica

Re: HDTV vmesnik

Odgovor Napisal/-a d_doktor » 27. Okt 2011 ob 20:08

sakrabolt napisal/-a:Jaz sem v sredo naročil, včeraj so mi aktivirali (nadgradili Motorolo) iz STB na HD
:hmm: :lol: :lol:
Glavn da mam boljš ...., kot pa sosed!

Slika

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7950
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: HDTV vmesnik

Odgovor Napisal/-a kitl » 27. Okt 2011 ob 22:16

Kaj so ti nadgradili iz STB-ja v HD :car:
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7009
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: HDTV vmesnik

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 27. Okt 2011 ob 22:19

Imel je motorolo 1003 kot "navaden" SD, potem pa je naročil HD in so mu spremenili status motorole na HD in se odklenejo HD kanali (tisti ki so naročeni)
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
Prispevkov: 3978
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Re: HDTV vmesnik

Odgovor Napisal/-a KoMar » 27. Okt 2011 ob 22:22

kitlu je dolgcajt in se zayebava :P :)

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7009
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: HDTV vmesnik

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 27. Okt 2011 ob 22:26

aja ups sploh nisem gledu kdo je vprašu Slika
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

sakrabolt
Znanec
Prispevkov: 80
Pridružen: 18. Sep 2011 ob 20:41
T-2: Že imam
Paket: T4 Tera

Re: HDTV vmesnik

Odgovor Napisal/-a sakrabolt » 27. Okt 2011 ob 22:36

MrTwelveTrees napisal/-a:Imel je motorolo 1003 kot "navaden" SD, potem pa je naročil HD in so mu spremenili status motorole na HD in se odklenejo HD kanali (tisti ki so naročeni)
Točno tako

Odgovori