Slika v sliki?

Vse o T-2 IP televiziji
Uporabniški avatar
Balonar
Guru
Prispevkov: 990
Pridružen: 20. Avg 2006 ob 21:17
T-2: Že imam
Paket: 8/1, 2x IP TV, IP Telefon
Kraj: Celje
Kontakt:

Slika v sliki?

Odgovor Napisal/-a Balonar » 4. Sep 2006 ob 21:09

Upam, da vprašanje še ni bilo postavljeno :oops:

Antrax
Navdušenec
Prispevkov: 664
Pridružen: 8. Maj 2006 ob 23:56
T-2: Še nimam
Paket: Telemach 6/1+3xDTV(1xHD)+tel
Kraj: Lenart
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Antrax » 4. Sep 2006 ob 21:10

To ti more tv podpirat!
Slika <- Čakal sem 47 dni!
Slika

Uporabniški avatar
Balonar
Guru
Prispevkov: 990
Pridružen: 20. Avg 2006 ob 21:17
T-2: Že imam
Paket: 8/1, 2x IP TV, IP Telefon
Kraj: Celje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Balonar » 4. Sep 2006 ob 21:14

Torej je funkcija s strani T2 podprta ...

Uporabniški avatar
Anubis
Legenda
Prispevkov: 1304
Pridružen: 19. Mar 2006 ob 16:05
T-2: Že imam
Paket: 100/10
Kraj: Zokiville

Odgovor Napisal/-a Anubis » 4. Sep 2006 ob 21:15

Tudi ce TV podpira, se mi zdi, da imas tako lahko kvecjemu sliko kaksnega kanala "z antene" v sliki Aminota (ali obratno). Ker pac ne more TV "potegniti" dveh kanalov hkrati z Aminota.

Uporabniški avatar
Sine
Znanec
Prispevkov: 90
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 17:08
T-2: Že imam
Paket: T3 MEGA
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a Sine » 4. Sep 2006 ob 21:24

tako je.... ne moreš met 2 kanalov iz aminota, kvečjemu ano iz antene pa drugega iz T2 aminota. Razen če seveda vežeš dva aminota na en TV :)
Slika
Slika

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 14:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 4. Sep 2006 ob 22:01

Tako je Sine - ali pa če bi imel enega dvojnega Aminota! :)
Optika 100/10

Uporabniški avatar
Tedy
Navdušenec
Prispevkov: 512
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 20:51
T-2: Že imam
Paket: 100/10
Kraj: KR

Odgovor Napisal/-a Tedy » 4. Sep 2006 ob 22:22

ejga Sine še je živ :wink:
Slika

Uporabniški avatar
Sine
Znanec
Prispevkov: 90
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 17:08
T-2: Že imam
Paket: T3 MEGA
Kraj: Krško

Odgovor Napisal/-a Sine » 4. Sep 2006 ob 23:37

še ja ;)
Slika
Slika

Gregor
Uporabnik
Prispevkov: 46
Pridružen: 14. Jun 2006 ob 15:27
T-2: Že imam
Paket: 1/1, IPTV
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Gregor » 5. Sep 2006 ob 13:48

Če prav razumem, je to v bistvu ena redkih slabosti IPTV-ja.

Kako pa boste na T-2 to rešili pri optčni povezavi (pri telefonski namreč sem vesel, da mi vsaj en kanal deluje kolikor toliko). Bom moral nabaviti (ali najeti) toliko aminotov koliko imam TV-jev in videorekorderjev, ali se bo našla kakšna alternativna rešitev?

Npr. pri meni bi potreboval dva aminota za TV z dvema sprejemnikoma, še dva aminota za dva TV-ja, dva aminota za videorekorderja itn. :roll:
Slika Zares pa mi deluje šele od 20 dne dalje :roll:

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 14:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 5. Sep 2006 ob 14:23

Na optiki FTTH boš lahko imel 25 HDTV, pa se ne bo nič poznalo! :)
Optika 100/10

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Prispevkov: 3318
Pridružen: 5. Apr 2006 ob 10:02
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a madpanter » 5. Sep 2006 ob 19:18

nimda mislim da je hotel prasat a bo rabil imet aminotov oziroma kokr sem jih jaz nastel, ne kok je prepustnos :wink:
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

T2_Delavec
Starešina
Prispevkov: 12976
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 14:57
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 5. Sep 2006 ob 19:21

Skenslal sem tudi zadnjo "od redkih slabosti IPTVja". :wink:
Optika 100/10

Uporabniški avatar
lumpmuck
Faca
Prispevkov: 164
Pridružen: 25. Mar 2006 ob 19:49
T-2: Že imam
Kraj: primorska

Odgovor Napisal/-a lumpmuck » 6. Sep 2006 ob 16:56

meni omogoča tv sliko v sliki in nekaj dni je prikazovalo dva programa hkrati, zdaj pa samo sneži v okvirčku.

Gregor
Uporabnik
Prispevkov: 46
Pridružen: 14. Jun 2006 ob 15:27
T-2: Že imam
Paket: 1/1, IPTV
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Gregor » 8. Sep 2006 ob 13:26

madpanter napisal/-a:nimda mislim da je hotel prasat a bo rabil imet aminotov oziroma kokr sem jih jaz nastel, ne kok je prepustnos :wink:
Drži, ne zanima me prepustnost optike (mimogrede je prepustnost optičnega kabla 40 Gb/s; tako da bi bilo samo 25 HDTV kanalov ena velika žalost :lol: ), temveč kako boste to rešili, da ne bom potreboval 20 aminotov za vse sprejemnike v hiši :?
Slika Zares pa mi deluje šele od 20 dne dalje :roll:

Gregor
Uporabnik
Prispevkov: 46
Pridružen: 14. Jun 2006 ob 15:27
T-2: Že imam
Paket: 1/1, IPTV
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Gregor » 8. Sep 2006 ob 20:29

No, sam da obstaja :)
Slika Zares pa mi deluje šele od 20 dne dalje :roll:

Odgovori