IPTV na računalniku

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Tempus fugit
Faca
Prispevkov: 170
Pridružen: 20. Feb 2014 ob 13:54
T-2: Že imam

Re: IPTV na računalniku

Odgovor Napisal/-a Tempus fugit » 28. Jan 2017 ob 19:20

Ok, pokličem.

Tempus fugit
Faca
Prispevkov: 170
Pridružen: 20. Feb 2014 ob 13:54
T-2: Že imam

Re: IPTV na računalniku

Odgovor Napisal/-a Tempus fugit » 28. Jan 2017 ob 19:37

Evo uradni odgovor HD-ja je, da po nadgradnji tv vmesnikov, žal ne deluje več prenos programov preko VLC-ja, samo tv2go, ker so bile linije preobremenjene, naj bi pa to rešili, kdaj ne vedo :? .

g33k
Legenda
Prispevkov: 1278
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: IPTV na računalniku

Odgovor Napisal/-a g33k » 28. Jan 2017 ob 20:08

Zanimivo, sicer mi ni jasno kaj ima nadgradnja tv vmesnikov veze z gledanjem programov na pcju.
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

Tempus fugit
Faca
Prispevkov: 170
Pridružen: 20. Feb 2014 ob 13:54
T-2: Že imam

Re: IPTV na računalniku

Odgovor Napisal/-a Tempus fugit » 28. Jan 2017 ob 20:16

:nevem:

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8220
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:20
T-2: Že imam
Paket: 600 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: IPTV na računalniku

Odgovor Napisal/-a kitl » 28. Jan 2017 ob 20:18

Linije preobremenjene ? Škoda, ker ti ni definiral. Pa vmesniki so se nadgradil 14 dni nazaj. S katerim tehnikom si pa govoril?
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
Gizoman
Model
Prispevkov: 333
Pridružen: 1. Maj 2009 ob 11:22
T-2: Že imam
Paket: Oranžni midi + A1 kombo M
Kraj: Postojna

Re: IPTV na računalniku

Odgovor Napisal/-a Gizoman » 30. Jan 2017 ob 13:49

Eno OT vprašanje na hitro, ker je že taka tema. Ali STB enota samodejno vžge (rdeča->zelena), ko porine T2 nadgradnjo? Se mi je dvakrat zgodilo, da je bil vžgan STB ko sem prišel domov, poleg AVRja in TVja, pa želim "diagnosticirat" te samodejne vžige - ne izklučijem možnost CEC/Anynet+ buga.

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 8220
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 15:20
T-2: Že imam
Paket: 600 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: IPTV na računalniku

Odgovor Napisal/-a kitl » 30. Jan 2017 ob 13:51

STB se nadgradi ko ga ti prižgeš se ne prižiga sam.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
Gizoman
Model
Prispevkov: 333
Pridružen: 1. Maj 2009 ob 11:22
T-2: Že imam
Paket: Oranžni midi + A1 kombo M
Kraj: Postojna

Re: IPTV na računalniku

Odgovor Napisal/-a Gizoman » 30. Jan 2017 ob 13:54

Samo to me je zanimalo, hvala.

Uporabniški avatar
OmegaBlue
Navdušenec
Prispevkov: 619
Pridružen: 4. Sep 2009 ob 09:41
T-2: Še nimam
Paket: A1 Konkurenca ;)

Re: IPTV na računalniku

Odgovor Napisal/-a OmegaBlue » 30. Jan 2017 ob 14:38

kitl napisal/-a:STB se nadgradi ko ga ti prižgeš se ne prižiga sam.
Niti ne, 1003 in 1113 pri nadgradnji čez multicast naredita upgrade takoj in reboot kar pomeni da je prižgana na koncu postopka. BRO načeloma naredi nadgradnjo ko ga ugasneš, če je vmes našel nadgradnjo, ko je v mirovanju pa načeloma ob prižigu nadgradi. Preverja pa ~1x na uro.

(Razen če se ni v zadnji nadgradnji power profil spremenil)

Uporabniški avatar
maxus
Guru
Prispevkov: 769
Pridružen: 17. Nov 2006 ob 20:16
T-2: Že imam
Paket: oranžni diamant hbo
Kraj: Izola

Re: IPTV na računalniku

Odgovor Napisal/-a maxus » 30. Jan 2017 ob 15:17

Gizoman, se mi zdi, da se prižge tudi po izpadu elektrike.Probaj ugašnjen STB izklopit iz elektrike in ga nazaj vklopi.Če ti bo gorela zelena je morda to razlog.
Slika

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 4212
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: IPTV na računalniku

Odgovor Napisal/-a atepej » 30. Jan 2017 ob 15:47

Pri izpadu elektrike se vklopi in čaka na profilih
Slika

tomx
Faca
Prispevkov: 178
Pridružen: 27. Dec 2006 ob 16:03
T-2: Še nimam

Re: IPTV na računalniku

Odgovor Napisal/-a tomx » 30. Jan 2017 ob 20:45

Kaj se gredo pri T2 resno?
Najprej ukinejo SK HD kanale, tako da imam sedaj zmazek od SD kanalov, ki so sramotni in vredni pomilovanja, ker je slika veliko slabša kot preko mojih streamov, sedaj pa so zaćeli še kodirati sportklub kanale preko VLC-ja...Da se ti obrne. No na srečo so v programsko shemo zadnjič dodali TOP TV HD - res veliko pohvale...Lepo skrbijo za svoje naročnike.

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 2413
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 17:52
T-2: Še nimam

Re: IPTV na računalniku

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 30. Jan 2017 ob 20:48

Da... T-2 se gre to resno. Ampak verjemi, da ne na lastno željo. Če bi jaz pri T-2 odločal o tem, bi iz sheme odstranil sportklub programe. Pa najbrž tudi proplus. T-2 se pač pusti izsiljevati.

rossi
Navdušenec
Prispevkov: 730
Pridružen: 16. Dec 2007 ob 18:27
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO
Kraj: Litija

Re: IPTV na računalniku

Odgovor Napisal/-a rossi » 30. Jan 2017 ob 21:19

Kodiranje Sportklubov je bila zahteva lastnika programov... in ne kaprica T2. Tako da zahvali se lastniku Sportklubov

webmaher
Starešina
Prispevkov: 2284
Pridružen: 8. Okt 2009 ob 10:30
T-2: Še nimam
Paket: Telesmeh
Kontakt:

Re: IPTV na računalniku

Odgovor Napisal/-a webmaher » 30. Jan 2017 ob 23:39

a Telesmehu se boš zahvaljeval, raje se daj Cerarju on je edini pošten in bo naredil red :mrgreen:
Sony 65XE9005 s CONAX kartico, EON box, HTPC 4k HDR
Kodi s HBOgo+Plex+Seren

Odgovori